Quarantaine in het buitenland

Moet je in het buitenland in quarantaine door corona? Dan moet je mogelijk extra kosten maken. Bij welke reisverzekering krijg je daarvoor een vergoeding? Je vindt het op deze pagina. 

Vakantie annuleren door corona

Wil je je vakantie annuleren door corona? Dan is goed om te weten dat een uitbraak van het coronacrisis niet meer wordt gezien als een plotselinge gebeurtenis. Je krijgt dan ook geen geld terug via je annuleringsverzekering. Bekijk hier de regels per reisverzekeraar. 

Actueel overzicht coronamaatregelen per vakantieland

In het buitenland gelden verschillende coronamaatregelen. Waar moet je rekening mee houden voor vertrek en in het land zelf? Bekijk ons actuele overzicht met coronamaatregelen per vakantieland.  

Veelgestelde vragen en antwoorden

Het is logisch dat je vragen hebt over reizen en het coronavirus. Wij zetten de meestgestelde vragen én antwoorden op een rijtje. Bekijk ze hier

Verlopen coronavoucher

Heb je vorig jaar een vakantie geboekt en toen een voucher gekregen? Wat doe je als je voucher verlopen is en je nog geen geld hebt gehad? Wij vertellen het je in dit artikel

Doorreisbeperkingen

Stap jij binnenkort in de auto op weg naar de zon? Dan moet je rekening houden met verschillende coronamaatregelen. Controleer voor je op pad gaat in welke landen er doorreisbeperkingen gelden.