Wat vergoedt je reisverzekering voor je iPad of tablet?

Als je op vakantie gaat verzeker je met de bagagedekking je persoonlijke bagage tegen diefstal, verlies, vermissing of beschadiging. Alle reisverzekeraars hebben maximale bedragen bij het uitbetalen van een schade. De Ipad of tablet valt meestal onder (spel)computerapparatuur of onder foto, film of videoapparatuur. De vergoeding voor je iPad of tablet ligt meestal tussen de € 230,- en € 2500,-.

In de vergelijking van Independer tonen wij de polisvoorwaarden. Onder de dekking van je bagage zie je welke maximale vergoedingen er zijn. Maak een vergelijking van reisverzekeringen om direct te zien voor welk bedrag je persoonlijke bagage kunt verzekeren. Houd ook rekening met het eigen risico dat je moet betalen.

Bronnen en expertise

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • RIVM
  • Rijksoverheid
  • GGD
  • ANWB

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Bas Knopperts. Hij is specialist op het gebied van reisverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij Radio 1 en het AD

Disclaimer

Het gebruik van de informatie is volledig de verantwoordelijkheid van de lezer. Bekijk voor meer informatie ook ons redactioneel beleid.

Awards

De reisverzekering vergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder Website van het jaar en de Shopping Award.