Dekking reisverzekering studie en stage

Als je naar het buitenland gaat, wil je wel dat je privé eigendommen tegen diefstal zijn verzekerd. Of als jij of een familielid ernstig ziek wordt wil je wel naar huis toe. Dit kun je verzekeren met een reis- en annuleringsverzekering. De reisverzekering moet de studie en/of stage in het buitenland dan wel meeverzekeren. Het is verstandig om je polisvoorwaarden hiervoor te controleren en het eventueel na te vragen bij je reisverzekeraar.

Werkopdracht voor studie niet verzekerd

Als je een opdracht uitvoert voor je stagebedrijf of voor je school, dan valt dit niet onder je reisverzekering. De opdrachtgever of je school is verantwoordelijk voor je tijdens het werk wat je voor hun doet. Ga je ook nog bijverdienen in het buitenland, dan is alles wat er gebeurt tijdens die werkzaamheden niet gedekt door je reisverzekering. Alles was je doet in je vrije tijd en onder de voorwaarden valt is wel verzekerd.

Kies in vergelijking reisverzekeringen voor dekking studie/stage

Ga je voor een studie of een stage op reis? Wij hebben het gemakkelijk voor je gemaakt om de juiste doorlopende reisverzekering te kiezen. Geef in de vergelijking aan dat je dekking wilt voor je studie/stage. Dan vergelijken wij alle reisverzekeringen met dekking hiervoor. Soms moet ook de zakelijke dekking worden meegenomen, deze dekking nemen wij dan ook gelijk mee. Zo weet je zeker dat je de juiste doorlopende reisverzekering kiest.