vergoeding per reisverzekeraar

Reisverzekering: wat zijn de maximale vergoedingen per reisverzekeraar?

Wanneer je een reisverzekering afsluit, is bagage meestal standaard meeverzekerd. Maar de vergoeding van bagage is nooit onbeperkt. Dat geldt voor al je bagage bij elkaar, maar ook voor veel losse bagage zoals je smartphone, tablet, camera, kampeerspullen of sieraden. Independer heeft voor verschillende soorten bagage uitgezocht wat de maximale vergoedingen per reisverzekeraar zijn. De verschillen zijn meestal groot, dus goed vergelijken is verstandig.

Hoe hoog is het eigen risico bij bagage?

Voordat je beschadigde, gestolen of kwijtgeraakte bagage vergoed krijgt, betaal je eerst altijd een eigen risico. Check de hoogte van het eigen risico per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding bij bagage?

Bagage is altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van bagage per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor fotoapparatuur?

Fotoapparatuur is altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van fotoapparatuur per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor een iPad of tablet?

Een iPad of tablet is altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van een tablet per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor sieraden?

Sieraden zijn altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van sieraden per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor je smartphone?

Je smartphone is altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van smartphones per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor kampeerspullen?

Kampeerspullen zijn altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van kampeerspullen per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor brillen en lenzen?

Brillen en lenzen zijn altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van brillen en lenzen per reisverzekeraar.

Annuleringsverzekering: is een echtscheiding een geldige reden om te annuleren?

Een echtscheiding is in sommige gevallen een geldige reden om je vakantie te annuleren. Check de voorwaarden per reisverzekeraar.

Annuleringsverzekering: is een operatie een geldige reden om te annuleren?

Een onverwachte operatie is in sommige gevallen een geldige reden om je vakantie te annuleren. Check de voorwaarden per reisverzekeraar.

Annuleringsverzekering: is zwangerschap of adoptie een geldige reden om te annuleren?

Zwangerschap of adoptie is in sommige gevallen een geldige reden om je vakantie te annuleren. Check de voorwaarden per reisverzekeraar.

Wat is de maximale vergoeding voor een fiets?

Een fiets is altijd maar tot een bepaald bedrag verzekerd op je reisverzekering. Check de vergoeding van een fiets per reisverzekeraar.

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.