Mayke

Reisverzekering vergelijken en direct afsluiten!

Wie wil je verzekeren?
Mijzelf (aanvrager)
Geboortedatum
bijv. 15-01-1970
Wil je kinderen meeverzekeren?
Controleer je ingevulde gegevens.

Reisverzekeringen vergelijken en afsluiten: zo makkelijk doe je dat

Independer heeft een uitgebreide online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 54 verschillende kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via Independer kun je heel eenvoudig een annuleringsverzekering of reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou meest geschikte verzekering hebt geselecteerd kun je direct jouw reisverzekering afsluiten. Dat kan helemaal online en je ziet direct of je bent goedgekeurd voor de reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is meestal de beste optie als je minder dan 21 dagen per jaar op vakantie gaat. Maar soms kan het toch zijn dat een doorlopende reisverzekering goedkoper is dan een kortlopende reisverzekering. Het is dus slim ook doorlopende reisverzekeringen te vergelijken voor de zekerheid. Via Independer kun je snel zowel een kortlopende als doorlopende reisverzekering vergelijken.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering sluit je over het algemeen af als je langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Het is dan vaak goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten dan een kortlopende reisverzekering. En ook handig: je hoeft niet elke keer een losse reisverzekering af te sluiten.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is sneller goedkoper dan een kortlopende dan je zou denken. Ga je met een heel gezin op reis, dan ligt het omslagpunt ongeveer bij een vakantie van 2 weken. Ga je dus met jouw gezin 15 dagen of langer op reis? Grote kans dat een doorlopende reisverzekering goedkoper is. Voor een verzekering van één of twee personen ligt de grens op een week of 3. Ga je ook nog eens een paar dagen er tussenuit? Dan is de doorlopende reisverzekering ook heel snel goedkoper. Sluit je ook altijd een annuleringsverzekering af? Dan is een doorlopende reisverzekering bijna altijd voordeliger met een dekking voor annulering. Een doorlopende annuleringsverzekering is namelijk heel snel goedkoper dan een kortlopende. Maak je bij ons een vergelijking voor een kortlopende reisverzekering en ben je voordeliger uit met een doorlopende? Dan geven we je direct een seintje op onze website zodat je de goede keuze kunt maken. Bekijk de voordelen van een doorlopende en kortlopende reisverzekering.

Goedkope reisverzekering: bespaar met onze tips

Wil je een reisverzekering afsluiten? Bedenk dan goed of je bepaalde dekkingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan dekking voor geneeskundige kosten (misschien heb je die ook al goed verzekerd bij je zorgverzekering), automobilistenhulp of een ongevallenverzekering. Bekijk onze tips en zorg dat je niet dubbel verzekerd bent. Hiermee bespaar je veel geld en sluit je een goedkope reisverzekering af.

Maximale vergoedingen reisverzekering

Liever heb je je reisverzekering helemaal niet nodig, maar als er toch wat gebeurt wil je graag dat de schade snel wordt vergoed en afgehandeld. Vind je een bepaalde dekking erg belangrijk bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor fotoapparatuur, andere electronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht maximale vergoedingen. Dan weet je zeker dat je bij de best passende reisverzekeraar uitkomt.

Reisverzekering: Europadekking en werelddekking

Ga je een reisverzekering afsluiten? Dan zijn er veel mogelijkheden om je goed te verzekeren. Naast dat je kunt kiezen voor een doorlopende- of kortlopende reisverzekering kun je ook dekkingen kiezen. De dekking die je kiest is bepalend voor je premie en hoe goed je verzekerd bent. Verzekeraars hebben de wereld in twee dekkingsgebieden ingedeeld:

  • Europadekking - Alle landen binnen Europa. Inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit houdt in dat ook Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israel, Libanon en Aziatisch Turkije onder de dekking vallen.
  • Werelddekking - Alle landen en werelddelen.

Verder kun je ook de reisduur bepalen en of je contant geld wilt verzekeren. Maar ook medische kosten dekking, bagagedekking of automobilistenhulp kun je kiezen. Als je tijdens je vakantie mee gaat doen aan wintersport, duiken of een gevaarlijke sport moet je dit vaak extra verzekeren. Ook is het mogelijk een extra vergoeding te krijgen als jij tijdens je vakantie een ongeluk krijgt en je wordt invalide of komt te overlijden. Allemaal extra zekerheden die voor jou belangrijk kunnen zijn tijdens je vakantie. Independer vergelijkt alle reisverzekeringen met jouw gekozen dekkingen.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je de reis toch moet annuleren. Als je je reis bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annuleren kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Opzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering opzeggen kun je schriftelijk of per email bij jouw huidige verzekeraar regelen. Een nieuwe reisverzekering afsluiten is zo gebeurd. Je kunt binnen 5 minuten je reisverzekering vergelijken en zo de beste reisverzekering vinden. Zo gemakkelijk is het vinden en afsluiten van een reisverzekering via Independer.

Wij staan zeven dagen per week voor je klaar

Independer hecht veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid voor vragen over jouw reisverzekering. Mocht je onze hulp nodig hebben dan krijg je dus altijd iemand van Independer aan de lijn en geen medewerker van een zogenaamd callcenter. Lees zelf wat andere klanten van Independer vinden. Neem contact op met onze klantenservice of bekijk online de meest gestelde vragen over reisverzekeringen.

Nieuws over reisverzekeringen

Oeps! Ongelukje op vakantie? Check je verzekering
28 april 2017
Net als in Nederland, kun je ook in het buitenland een ongelukje krijgen en moet je misschien...

Vaak schades claimen kan gevolgen hebben
26 april 2017
Schade, je vraagt er niet om maar hebt er wel last van. Nu claimt de een meer schades dan de ande...

Reisverzekeraars geven meer inzicht in vergoeding bij schade of diefstal
19 april 2017
In november vorig jaar deed Independer, samen met onderzoeksbureau MoneyView, een oproep aan inbo...

Actuele discussies over reisverzekeringen

Annuleringsverzekering
18 april 2017
Beste Linda, Als de reis geannuleerd moet worden is het voor de schadeafdeling van belang wie e...

Annuleringsverzekering
15 april 2017
Beste Independer, Wij hadden een onderkomen (chalet) geboekt voor 5 personen, voor 1 vast bedrag...

Reisverzekering pasje meenemen op vakantie?
11 april 2017
Beste Paula, Verzekeraars sturen tegenwoordig eigenlijk geen pasjes meer voor de reisverzekering...

 
 

Waarom je reisverzekering vergelijken bij Independer?

Independer heeft ruim 17 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Inmiddels hebben al meer dan 140.000 consumenten hun reisverzekering via Independer afgesloten. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 50 reisverzekeringen. We helpen je ook met de keuze tussen een doorlopende en een kortlopende reisverzekering. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een reisverzekering, kun je die direct afsluiten. Jouw aanvraag wordt direct beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Jouw voordelen bij Independer:

  • Niet goed, geld terug (14 dg)
  • Eenvoudig reisverzekering vergelijken
  • Online afsluiten
  • Eigen klantenservice

Niet goed, geld terug

Sluit je een reisverzekering af bij Independer, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen nadat je de verzekering hebt afgesloten, deze nog kunt opzeggen. Je krijgt de premie die je al hebt betaald helemaal terug (tenzij je schade hebt gehad).

Eenvoudig reisverzekering vergelijken

Door onze jarenlange ervaring in het vergelijken en afsluiten van reisverzekeringen weten wij als geen ander wat belangrijk is in een reisverzekering. Daarom vergelijken we voor jou niet alleen de goedkoopste reisverzekeringen, maar kijken we ook naar de kwaliteit.

Na het invullen van een paar gegevens en de keuze welke dekking jij nodig hebt op reis, laten we je een top 3 zien. Dit zijn de reisverzekeringen die voor jouw persoonlijke situatie de beste prijs-kwaliteit hebben. Als we geen samenwerking hebben met een verzekeraar die nog goedkoper is dan vind je die altijd in de vierde kolom. Ons overzicht is namelijk altijd objectief en volledig. Als je wilt, kun je de reisverzekeringen nog met elkaar vergelijken en de polisvoorwaarden bekijken.

Online reisverzekering afsluiten

Heb je met onze vergelijking een goede keuze kunnen maken voor een reisverzekering? Bij Independer kun je jouw reisverzekering ook direct eenvoudig afsluiten. Na het maken van de vergelijking kies je welke reisverzekering je wilt afsluiten. Dat gaat heel gemakkelijk en helemaal online. Binnen een paar minuten kun je jouw reisverzekering al geregeld hebben en goed verzekerd op reis!

Zeven dagen per week eigen klantenservice reisverzekering

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij het vergelijken en afsluiten van een reisverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je reisverzekering? Je krijgt dan altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. We helpen je natuurlijk ook per mail of via social media met je reisverzekering. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Lees wat andere klanten die hun reisverzekering bij Independer afsloten van onze service vinden.

Klanten die bij ons een reisverzekering afsloten

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afsluiten van een verzekering. We tonen alle beoordelingen over ons. Independer scoort gemiddeld een 9,1 uit 3.740 beoordelingen.

Voordelen van Independer

PRIJS EN KWALITEIT
Dankzij onze 500.000 klanten krijg je de beste deals en korting tot 10%.

VERGELIJK EN STAP OVER
Vind gemakkelijk en snel de juiste verzekering.

HULP VAN EXPERTS
Elke dag helpen wij veel nieuwe klanten met het kiezen van de beste reisverzekering

Voordelen van Independer
experts

Experts in reisverzekeringen

Reisverzekeringen zijn best ingewikkeld. Maar wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen, afsluiten en overstappen. Onze experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Vanaf nu zijn we elke dag van de week telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend zitten we van 09.30 uur tot 18.00 voor je klaar!


035 - 626 55 44 Nu gesloten. Vandaag 8:00 weer bereikbaar

Zoekresultaten
Geen resultaat gevonden. Verfijn je zoekopdracht.
Bedoel je:  
Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Vul hier je geboortedatum in.