Ervaringen met reisverzekering afsluiten via Independer

Nieuwsgierig naar de ervaringen van mensen die een reisverzekering bij Independer afsloten? Lees hier hieronder alle reviews.

Ga je binnenkort op vakantie en ben je op zoek naar een reisverzekering? Maak een vergelijking bij Independer van alle kortlopende en doorlopende reisverzekeringen. Je kunt de best passende verzekering direct online afsluiten, eventueel met annuleringsverzekering. 

Reisverzekering vergelijken

Geboortedatum
Gezinsleden meeverzekeren?

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,2

Bekijk alle 9.177 klantbeoordelingen

8,0

"Makkelijk en snel afsluiten. Wel zou het helpen als de keuze beperkt blijf op 3 beste opties die aansluiten op mijn behoefte."

6 dagen geleden om 19:55, Anoniem, ROTTERDAM
8,0

"Prima kort en bondige uitleg over wat er wel en niet verzekerd is. Had 5 sterren gekregen wanneer er mogelijkheid was op nog meer uitleg met eventueel voorbeelden."

woensdag 10 maart 2021 om 14:56, Dhr. Rutten, MAASTRICHT
10,0

"Independer maakt het supermakkelijk om verzekeringen te vergelijken en af te sluiten."

4 dagen geleden om 17:17, Mevr. Mann, HOOGEVEEN
10,0

"De vergelijking was heel overzichtelijk. Het afsluiten van de verzekering ging super eenvoudig. Top!"

dinsdag 2 februari 2021 om 16:39, Dhr. Schuringa, ARNHEM
10,0

"Super. Uitstekende dienstverlening. Overzichtelijke opzet. Helpen je zeer handig door het keuzeproces heen. Heel prettig en van uitstekende kwaliteit!"

zondag 3 januari 2021 om 09:46, Dhr. Boer, ASSEN
4,0

"NOWGO verzekering loopt af en kan niet makkelijk een nieuwe opzoeken op jullie site. Moet even via een omweg. Ook een reminder of automatisch voorstel zou handig zijn."

maandag 21 december 2020 om 10:57, Anoniem, OOSTKAPELLE
10,0

"Prima en makkelijk geregeld, ziektenkostenpremie ook via Independer geregeld."

zaterdag 27 maart 2021 om 18:41, Anoniem, ALMERE
10,0

"Omdat het duidelijk en snel inzicht geeft in de beste prijs/prestatie en dat je een verzekring daarna vlot kan afwikkelen. "

maandag 7 december 2020 om 11:17, Dhr. Rolle, DRIEHUIS NH
10,0

"Goeie service. Snel en betrouwbaar. Ik ben helemaal tevreden en jullie zijn helemaal geweldig. "

woensdag 9 december 2020 om 07:51, Mevr. Eugenia, 'S-GRAVENHAGE
8,0

"Duidelijk en snel te regelen, gelukkig nog niets hoeven te declareren dus daar nog geen ervaring mee "

woensdag 25 november 2020 om 19:28, Anoniem, KROMMENIE
toon meer

Waarom Independer?

Altijd het beste product bovenaan

Ook als we die niet verkopen

Vergelijken op inhoud en prijs

Vind zelf de beste reisverzekering voor jou

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Zo werkt een review geven voor je reisverzekering

Wanneer je bij Independer een reisverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je reisverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je reisverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.