Ervaringen van onze klanten

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een autoverzekering, reisverzekering, woonverzekering of zorgverzekering afsloten via Independer.

 

Autoverzekering laatste 5 beoordelingen

Autoverzekering vergelijken + afsluiten bij Independer: lees de ervaringen van 1000+ klanten!

"Snelle en gemakkelijk"

zaterdag 28 maart 2020 om 17:04, Meneer Leciejewski, MAASBRACHT

"Alles was duidelijk "

zaterdag 28 maart 2020 om 16:57, Meneer Yilmaz, ROTTERDAM

"Handig snel en overzichtelijk. Goede service & helpt opzeggen oude verzekering."

zaterdag 28 maart 2020 om 12:51, Meneer Peeters, HEERLEN

"2"

zaterdag 28 maart 2020 om 01:34, Meneer Figaroa, ENSCHEDE

"gebruiksvriendelijk"

vrijdag 27 maart 2020 om 22:45, Anoniem, ROTTERDAM
Autoverzekering vergelijken Alle ervaringen met autoverzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

"iNFORMATIE DUIDELIJK"

zaterdag 28 maart 2020 om 14:36, Dhr. de Raat, LEERSUM

"ging snel en makkelijk. bij mij alleen iets langer maar is logisch omdat ik ouder ben en type 2 suiker heb moest er info bij huisarts opgevraagd worden en verdubbelde mijn premie als vervolg. Maar dat kan ik begrijpen. omdat het risico dan groter is."

vrijdag 27 maart 2020 om 21:43, Anoniem, ZUTPHEN

"gemakkelijk"

vrijdag 27 maart 2020 om 19:49, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Top vergelijkingssite!"

vrijdag 27 maart 2020 om 16:36, Anoniem, BIDDINGHUIZEN

"Werkt prima met Independer. Je kunt alles mooi aangeven en krijgt een lijst met mogelijkheden. Genoeg informatie. Als je een keuze hebt gemaakt, wordt je tot en met de acceptatie goed begeleid door Independer."

vrijdag 27 maart 2020 om 07:48, Dhr. Miedema, HARLINGEN
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken Alle ervaringen met overlijdensrisicoverzekeringen

Rechtsbijstandverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring rechtsbijstandverzekering afsluiten via Independer

"Fijne, duidelijke informatie, vriendelijk geholpen. "

zaterdag 28 maart 2020 om 16:01, Mevr. Cox, HAARLEM

"Altijd goed advies"

zaterdag 28 maart 2020 om 09:00, Mevr. Duchenne, VLAARDINGEN

"Goed"

vrijdag 27 maart 2020 om 15:16, Dhr. Jeaaite, AMSTERDAM

"Great service!"

vrijdag 27 maart 2020 om 13:49, Anoniem, AMSTERDAM

"tevreden, goeie uitleg aan de telefoon en je kunt alles makkelijk op de site uitzoeken"

vrijdag 27 maart 2020 om 13:39, Mevr. Vroomen, SON EN BREUGEL
Rechtsbijstandverzekering vergelijken Alle ervaringen met rechtsbijstandverzekeringen

Reisverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring reisverzekering afsluiten via Independer

"Independer geeft een goed overzicht zodat je makkelijk en goed kan vergelijken."

donderdag 26 maart 2020 om 18:17, Anoniem, ARNHEM

"is helder en goed en snel geregeld."

donderdag 26 maart 2020 om 13:12, Anoniem, CALLANTSOOG

"Fijn geholpen bij een eerder conflict met verzekeraar en altijd behulpzaam!"

donderdag 26 maart 2020 om 10:57, Anoniem, ROTTERDAM

"Gewoon goed "

vrijdag 20 maart 2020 om 16:41, Dhr. Bosman, HAARLEM

"zag er goed uit de juiste voorwaarden"

vrijdag 20 maart 2020 om 15:49, Dhr. Hendriks, VEENHUIZEN
Reisverzekering vergelijken Alle ervaringen met reisverzekeringen

Woonverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring woonverzekering afsluiten via Independer

"Goed geregeld. Punt ter verbetering: er is de mogelijkheid om een eigen risico te weizigen.. mar optie in aanvraag niet mogelijk."

zaterdag 28 maart 2020 om 15:22, Anoniem, ROSMALEN

"Independer geeft een helder overzicht en maakt het gemakkelijk om een nieuwe verzekering af te sluiten"

zaterdag 28 maart 2020 om 12:25, Anoniem, EINDHOVEN

"Goed en overzichtelijke website. Ook duidelijk in te vullen en duidelijke extra informatie. We rekenende op dat de polis ook zo voorspoedig verstrekt wordt 😊."

zaterdag 28 maart 2020 om 12:21, Anoniem, SURHUISTERVEEN

"al verschillende verzekeringen afgesloten via independer, tot nu toe altijd top!"

zaterdag 28 maart 2020 om 11:55, Anoniem, STEIN LB

"adequaat"

vrijdag 27 maart 2020 om 16:29, Anoniem, LAREN GLD
Woonverzekering vergelijken Alle ervaringen met woonverzekeringen

Zorgverzekering laatste 5 beoordelingen

Zorgverzekering vergelijken + afsluiten bij Independer: ervaringen van duizenden klanten

"de afloop moet nog blijken, vandaar een 4/5"

vrijdag 27 maart 2020 om 19:18, Anoniem, LEEUWARDEN

"Because the internet site is complete."

vrijdag 27 maart 2020 om 18:48, Mevrouw Dixon, HOUTEN

"Duidelijke gegevens om een goede zorgverzekering te kunnen kiezen"

donderdag 26 maart 2020 om 19:39, Anoniem, HAAREN

"While it was easy to follow the instructions as a foreigner. I did not find the option to put the insurance from another date. So I will need to cal but overall really nice experience,"

woensdag 25 maart 2020 om 21:50, Mevrouw ENCINAS, AMSTERDAM

"Fijne site. Simpel Watsapp hulp was 5*"

dinsdag 24 maart 2020 om 14:16, Meneer Melaard, SOMMELSDIJK
Zorgverzekering vergelijken Alle ervaringen met zorgverzekeringen
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer: