Ervaringen van onze klanten

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een autoverzekering, reisverzekering, woonverzekering of zorgverzekering afsloten via Independer.

 

Autoverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring autoverzekering afsluiten via Independer

"overzichtelijke site, snelle afhandeling, goede service"

zondag 30 april 2017 om 19:48, Dhr. J.A.M. van Lin, VENLO

"goedkoop en goed"

zondag 30 april 2017 om 18:32, Anoniem, RIDDERKERK

"Omdat alles zeer duidelijk en helder is"

zondag 30 april 2017 om 18:08, Dhr. S. Savas, ROTTERDAM

"gewoon een goed werkend berdijf"

zondag 30 april 2017 om 15:03, Anoniem, ZALTBOMMEL

"makkelijk en duidelijk"

zondag 30 april 2017 om 14:37, Dhr. F. Delogu, DEURNE
Autoverzekering vergelijken Alle ervaringen met autoverzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

"Prima geholpen en snel antwoord op de vraag gekregen."

donderdag 27 april 2017 om 10:06, Anoniem, WAALWIJK

"Makkelijk. Duidelijk en snel"

woensdag 26 april 2017 om 16:28, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"Goed geholpen met het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering, ik deed dit gezamenlijk met een hypotheek. Dit werd in eerste instantie niet goed gematcht, maar is uiteindelijk netjes opgelost. Portal voor uploaden documenten heeft wat kuren. "

dinsdag 25 april 2017 om 16:33, Anoniem, HOOFDDORP

"Zeer scherpe analyse, keuze ruimte zeer groot en super snel geregeld"

dinsdag 25 april 2017 om 08:24, Mevr. van Eekelen-Schetters, BERGEN OP ZOOM

"goed geholpen. alleen jammer dat je geen bevestiging krijgt als je partner is geaccepteerd. daar moet je dan voor bellen. aangezien een ORV van belang is bij hypotheekaanvraag is het wel fijn als je goed op de hoogte wordt gehouden van het proces"

dinsdag 25 april 2017 om 07:07, Anoniem, AMERSFOORT
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken Alle ervaringen met overlijdensrisicoverzekeringen

Rechtsbijstandverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring rechtsbijstandverzekering afsluiten via Independer

"Sloot al eerder een verzekering af via Independer en nu de tweede. Makkelijk om de best passende verzekering te kiezen via de vergelijkingssite. Makkelijk af te sluiten en meteen verzekerd. Prima!"

zondag 30 april 2017 om 18:43, Peet, GELDROP

"Overzichtelijk, geeft een goede vergelijking. De klantenservice is ook heel vriendelijk. Erg tevreden."

vrijdag 28 april 2017 om 20:46, Anoniem, ROOSENDAAL

"Alles wordt altijd correct geregeld"

dinsdag 25 april 2017 om 14:42, Dhr. de Vos, DINTELOORD

"Goed"

maandag 24 april 2017 om 19:23, Dhr. Zweers, AMSTERDAM

"moet nog ondervinden maar ziet er goed uit"

maandag 24 april 2017 om 11:13, Dhr. Evers, NIJMEGEN
Rechtsbijstandverzekering vergelijken Alle ervaringen met rechtsbijstandverzekeringen

Reisverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring reisverzekering afsluiten via Independer

"geen extra korting"

zondag 30 april 2017 om 16:30, Anoniem, HEEZE

"Zeer snel een goede reisverzekering gevonden."

zondag 30 april 2017 om 13:57, Anoniem, WEERT

"Prima service"

zondag 30 april 2017 om 11:38, Anoniem, HUIZEN

"Altijd goede ervaring bij Independer!"

zaterdag 29 april 2017 om 09:45, Mevr. Melis, 'S-GRAVENHAGE

"Snel en doeltreffend!!!"

zaterdag 29 april 2017 om 01:15, Anoniem, AMSTERDAM
Reisverzekering vergelijken Alle ervaringen met reisverzekeringen

Woonverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring woonverzekering afsluiten via Independer

"Goede snelle en volledige afhandeling"

zondag 30 april 2017 om 13:25, Dhr. B. van Harselaar, VORDEN

"Prima service"

zondag 30 april 2017 om 13:16, Anoniem, HUIZEN

"Lekker soepel hoe je een verzekering kan vergelijken en afsluiten"

zondag 30 april 2017 om 11:50, Anoniem, ZOETERMEER

"Lekker snel eenvoudig geregeld."

zondag 30 april 2017 om 08:33, Anoniem, LELYSTAD

"Makkelijk en snel af te sluiten."

zaterdag 29 april 2017 om 17:51, Anoniem, AMERSFOORT
Woonverzekering vergelijken Alle ervaringen met woonverzekeringen

Zorgverzekering laatste 5 beoordelingen

Jullie ervaringen met het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering 2017 via Independer

"Gewoon makkelijk te vergelijken. En snel te overzien "

zondag 30 april 2017 om 19:25, Dhr. J. Huibers, EDE GLD

"de lijst die je moet invullen wat je nodig hebt in je verzekering vind ik erg handig."

zondag 30 april 2017 om 12:30, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Snel, helder en gemakkelijke service"

zaterdag 29 april 2017 om 16:37, Anoniem, ROTTERDAM

"Perfect geregeld"

zaterdag 29 april 2017 om 13:31, Dhr. J.A.R. Nijhout, Emmerich am Rhein

"Adequate informatie omtrent deelnemende ziekenhuizen per verzekeraar."

zaterdag 29 april 2017 om 00:27, Anoniem, AMSTERDAM
Zorgverzekering vergelijken Alle ervaringen met zorgverzekeringen

Beste-in-1-Pakket laatste 5 beoordelingen

Ervaring Beste-in-1 Pakket afsluiten via Independer

"Heel makkelijk en snel"

zondag 30 april 2017 om 13:08, Anoniem, LEIDERDORP

"Snelle sevices"

zondag 30 april 2017 om 07:18, Dhr. Hanja, 'S-GRAVENHAGE

"Jullie website werkt snel en overzichtelijk, prettig om een verzekering zo te kunnen afsluiten."

zaterdag 29 april 2017 om 12:56, Anoniem, HOOFDDORP

"makkelijk en overzichtelijk"

zaterdag 29 april 2017 om 11:09, Mevr. van Vliet, WILHELMINAOORD

"DUIDELIJKE UITLEG TO DE POINT LAY-OUT, PRIMA SITE INFO, GOED ZO."

zaterdag 29 april 2017 om 09:20, Anoniem, DORDRECHT
Stel je Beste-in-1 Pakket samen Alle ervaringen met Beste-in-1-Pakketten
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.