Ervaringen van onze klanten

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening nog verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een autoverzekering, reisverzekering, woonverzekering of zorgverzekering afsloten via Independer.

 

Autoverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring autoverzekering afsluiten via Independer

"Altijd goede en snelle service, vriendelijke klantenservice."

maandag 24 juli 2017 om 00:47, Dhr. W. Borg, DEN HELDER

"Makkelijk af te sluiten "

maandag 24 juli 2017 om 00:36, Anoniem, NIJMEGEN

"Snel, helder en makkelijk."

zondag 23 juli 2017 om 22:30, Dhr. D. Marinic, NIEUWKUIJK

"5 min werk, klaar."

zondag 23 juli 2017 om 21:57, Dhr. D.P. Netten, 'S-GRAVENHAGE

"Het invullen van het aanvraagformulier is zeer eenvoudig en voor iedereen te begrijpen."

zondag 23 juli 2017 om 18:23, Dhr. J.H. Schuijt, ALMERE
Autoverzekering vergelijken Alle ervaringen met autoverzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

"Ik ben zeer tevreden"

donderdag 20 juli 2017 om 15:19, Mevr. Winkel-Kooman, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"De ondersteuning van Independer was goed: flexibel om maatwerk te regelen; snelle (re-)acties; prettige correspondentie. Het TAF/Iptiq proces rond medische keuring was wat rommelig. Eerst bleek medische keuring noodzakelijk, later toch weer niet."

woensdag 19 juli 2017 om 13:53, Anoniem, REEUWIJK

"Independer bemiddelt goed. Houdt het proces in de gaten en herinnert aan de status van het proces (zodat je zelf wat vaart erin houdt en weet wat de verzekeraar doet)."

donderdag 13 juli 2017 om 09:10, Anoniem, EDE GLD

"Ik ben netjes en goed geholpen door Independer. Ik ben heel tevreden. "

donderdag 13 juli 2017 om 07:28, Mevr. de Ronde, ROTTERDAM

"De collegae van independer zijn ok. IPTQ / TAF (de verzekeringsmaatschappij) is echter de meest waardeloos reagerende organisatie ever. Ik moest echt weken wachten op een antwoord en die krijg je pas als je keer op keer met hen belt. "

vrijdag 7 juli 2017 om 14:47, Dhr. Hoogcarspel, GROET
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken Alle ervaringen met overlijdensrisicoverzekeringen

Rechtsbijstandverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring rechtsbijstandverzekering afsluiten via Independer

"Altijd super snel, overzichtelijk en zonder onnodige vertragingen en menselijk contact."

zondag 23 juli 2017 om 20:41, Dhr. Erol, BRUNSSUM

"eenvoudig en helder keuze process"

vrijdag 21 juli 2017 om 17:43, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"zojuist een verzekring online afgesloten. Kreeg het advies om per jaar te betalen ivm een besparing van bijna 30 procent. De klantenservice was zelfs in de avond nog telefonisch bereikbaar omdat ik de keuze om de betalingstermijn niet kon vinden."

woensdag 19 juli 2017 om 20:32, Anoniem, HUIZEN

"Ik heb met verschillende medewerkers van Indipender gesproken, onder wie als laatste met Justin Wildschut, om advies te vragen over Rechtsbijstand en Autoverzekering: ze hebben mij goed geadviseerd, bovendien op zeer vriendelijke en geduldige wijze."

woensdag 19 juli 2017 om 15:39, Anoniem, DOORWERTH

"Betrouwbaar informatie. Overzichtelijk."

dinsdag 18 juli 2017 om 18:57, Dhr. Cilingir, AMSTERDAM
Rechtsbijstandverzekering vergelijken Alle ervaringen met rechtsbijstandverzekeringen

Reisverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring reisverzekering afsluiten via Independer

"Eenvoudig en goede vergelijking"

maandag 24 juli 2017 om 00:06, Dhr. M. Muller, ENSCHEDE

"Prima aanmeldprogramma en vergelijkingen met andere aanbieders."

zondag 23 juli 2017 om 21:56, Dhr. E.P.R. Meesters, BRUNSSUM

"eerdere ervaring was goed. gebruik het nu weer"

zondag 23 juli 2017 om 21:41, Dhr. J.F.A. Brinks, UTRECHT

"Snel geregeld "

zondag 23 juli 2017 om 21:05, Anoniem, NAALDWIJK

"Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, verzekering kan meteen worden afgesloten. Erg fijn dus!"

zondag 23 juli 2017 om 20:07, Dhr. G.J. Hergers, ZWOLLE
Reisverzekering vergelijken Alle ervaringen met reisverzekeringen

Woonverzekering laatste 5 beoordelingen

Ervaring woonverzekering afsluiten via Independer

"Door independer maak ik altijd de juiste keuze voor verzekering"

zondag 23 juli 2017 om 23:21, Anoniem, LEERSUM

"Zeer snelle opvolging en initiatief om tot passende oplossing te komen."

zondag 23 juli 2017 om 17:25, Anoniem, ELLECOM

"Al meerdere verzekeringen afgesloten via independer. Tot nu toe altijd goed en deskundig geadviseerd"

zondag 23 juli 2017 om 16:58, Anoniem, AALSMEER

"Geen. Dus geen oordeel"

zondag 23 juli 2017 om 16:47, Dhr. Hazekamp, MIDDELSTUM

"snel en duidelijk"

zondag 23 juli 2017 om 16:38, Anoniem, AMSTERDAM
Woonverzekering vergelijken Alle ervaringen met woonverzekeringen

Zorgverzekering laatste 5 beoordelingen

Jullie ervaringen met het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering 2017 via Independer

"Makkelijk en snell alles vanuit thuis regelen. Tot zo ver alles makkelijk en duidelijk vergelijkbaar, en daarom het maakt keuze veel makkelijker."

zondag 23 juli 2017 om 15:33, Dhr. O. Sturitis, DE POL

"Snel, makkelijk, overzichtelijk"

zondag 23 juli 2017 om 14:18, Anoniem, UTRECHT

"Prima hulp tijdens de keuze online en telefonisch"

zondag 23 juli 2017 om 13:17, Anoniem, DEVENTER

"Ik word bijna 18, dus dit is mijn eerste zorgverzekering. Ik had verwacht overspoeld te worden met informatie, maar independer loodste me stapsgewijs overal doorheen en liet me makkelijk vergelijken. Echt top! hartstikke bedankt, zeker een aanrader."

zondag 23 juli 2017 om 11:27, Dhr. N.T. Knol, ZWOLLE

"+"

zaterdag 22 juli 2017 om 18:05, Anoniem, EINDHOVEN
Zorgverzekering vergelijken Alle ervaringen met zorgverzekeringen

Beste-in-1-Pakket laatste 5 beoordelingen

Ervaring Beste-in-1 Pakket afsluiten bij Independer

 

"goed en duidelijk"

zondag 23 juli 2017 om 14:46, Anoniem, VOORBURG

"Prima en snel"

zaterdag 22 juli 2017 om 18:40, Anoniem, HUIZEN

"snel en handig "

zaterdag 22 juli 2017 om 16:58, Dhr. Kramer, EDE

"Lekker snel en een goede prijs"

vrijdag 21 juli 2017 om 14:06, Anoniem, HOOFDDORP

"Ik vind het heel fijn om via Independer een verzekering af te sluiten, omdat ik daarvoor niet hoef te bellen. Ik kan het zo makkelijk en snel zelf regelen. "

donderdag 20 juli 2017 om 10:28, Anoniem, NUENEN
Stel je Beste-in-1 Pakket samen Alle ervaringen met Beste-in-1-Pakketten
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.