Spaarrekening
ASN Bank

Reviews


Reviews: 86% beveelt ASN Bank aan.

ASN Bank scoort gemiddeld een 8,4. Dit is het gemiddelde uit 76 beoordelingen van ASN Bank klanten. Daarvan hebben 67 klanten ook nog een toelichting gegeven over ASN Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten ASN Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij ASN Bank een spaarrekening hebben afgesloten.

76 reviews
Zeer goed
64
Goed
4
Matig
6
Slecht
1
Zeer slecht
1
Totaal score
8,4
Gemak en snelheid openen rekening
8,2
Gemak van geld overmaken
8,5
Snelheid geld overmaken
8,5
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,5
Website/internetbankieren
8,2
Lees de 76 spaarrekening reviews van ASN Bank

Laatste 3 reviews spaarrekening van ASN Bank

"Openen rekening gedoe"
23 januari 2019 | Anoniem
Score:4,0
Ik ben nu al meer dan 3 weken bezig om een betaalrekening voor mijn kind te activeren. Enorm veel gedoe (8 brieven, codes, nog meer codes, meer post, meer mail en passen). Digipas deblokkeerd steeds. Wachten wachten. Nieuwe codes, nieuwe brieven. Totaal verouderd online betaalsysteem. Sta op het punt rekening weer op te heffen en naar een andere bank te gaan.
"ASN is oubollig en ouderwets geworden. Niet meer van deze tijd!"
06 juli 2016 | Anoniem
Score:2,2
Na 4 jaar met meer dan 8 rekeningen vertrekken wij bij de ASN. Ze zijn oubollig & ouderwets geworden en kunnen niet meer claimen dat ze voor een wereld van morgen staan. Ze zijn niet in staat om hun ICT op orde te krijgen en om echte service te leveren. Wat een afknapper vergeleken met bv de KNAB bank.
"Lokken met hoge rentes"
12 mei 2015 | Anoniem
Score:5,8
Sinds ik in 2012 mijn rekening opende is de rente op de ASN Spaarrekening gezakt van 2,7% naar 1,1%. Die is dus meer dan gehalveerd, op een gegeven moment gebeurde dat zelfs maanden op rij elke 2 maanden. Het is dus vooral lokken met hoge rentes wat deze bank doet, want inmiddels is de rente ten opzichte van andere banken al lang niet meer aantrekkelijk. De ASN Bank claimt duurzaam te zijn. Waarom krijg ik dan elk jaar een product of hebbeding cadeau dat ik niet nodig heb? Dat lijkt me een uitstekend voorbeeld van verspilling. Doe maar gewoon een tiende procent extra rente i.p.v. zulke acties. Vergeleken met andere banken waar ik een rekening heb oogt de interface en systematiek van overschrijvingen behoorlijk onveilig. Inloggen en overschrijven gebeurt met slechts één wachtwoord. Dat lijkt me weinig waterdicht.
Lees de 76 spaarrekening reviews van ASN Bank

Laatste nieuws spaarrekeningen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over spaarrekeningen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Binnenkort betalen voor je spaargeld?

17-09-2019

De tijden dat je nog 3% rente op je spaarrekening kreeg liggen inmiddels ver achter ons. Om de paar maanden is er wel een bank die haar spaarrente nóg verder verlaagt. Op een normale spaarrekening krijg je bij de grote Lees verder

Steeds grotere kans op negatieve rente op spaarrekening

09-09-2019

De spaarrente daalt momenteel zo hard dat de kans groot is dat je in de toekomst aan de bank moet gaan betalen om geld op een spaarrekening te hebben staan. Het gaat hier dan om een negatieve spaarrente. Guido Lees verder

Liever niet sparen? Dit zijn de spaaralternatieven

12-02-2018

Nog nooit kreeg je zó weinig rente op je spaarrekening. Ben je ook op zoek naar een alternatief? Vorige week vertelden wij wanneer het slim is om af te lossen op je hypotheek in plaats van je geld op de Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle spaarrekeningen voor jou op een rij gezet. Met deze bank hebben wij geen samenwerking. Kies je voor ASN Bank, neem dan zelf contact met hen op om de spaarrekening te openen.


Wat kun je van ASN Bank verwachten?

Je opent je rekening rechtstreeks bij ASN Bank. Dat betekent dat zij alle bankzaken met jou afhandelen.


Wie doet wat voor jou? Independer Bank
Spaarrentes vergelijken ja ja
Spaarrekening openen nee ja
Rekeningbeheer nee ja

Vergoeding

Omdat we met deze aanbieder geen samenwerking hebben, ontvangen wij geen vergoeding als je bij hen een spaarrekening aanvraagt.

Spaarrekeningen van ASN Bank

Spaarrekening vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de spaarrekeningen van ASN Bank en 200 andere spaarrekeningen bij Independer en vind de hoogste spaarrente.
Hoogste spaarrente vinden
WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening