Spaarrekening
Bigbank

Reviews Bigbank - Deposito


Reviews: 78% beveelt Bigbank aan.

Bigbank scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 9 beoordelingen van Bigbank klanten. Daarvan hebben 9 klanten ook nog een toelichting gegeven over Bigbank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Bigbank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Bigbank een spaarrekening hebben afgesloten.

9 reviews
Zeer goed
7
Goed
1
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
7,9
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,4
Website/internetbankieren
7,8
Lees de 9 spaarrekening reviews van Bigbank

Laatste 3 reviews spaarrekening van Bigbank

"Prima rente"
27 november 2018 | Anoniem
Score:9,4
Gemakkelijk een depositocontract af te sluiten, voor een bovengemiddelde rente (vooral voor langere looptijden). Identificatie ging makkelijk en website is goed in gebruik.
"Vriendelijk en veilig"
27 oktober 2017 | Celine
Score:10,0
Het openen van een account bij BigBank was erg makkelijk. Nog geen deposito geopend, maar erg tevreden met hun service. Ze komen erg vriendelijk en vakkundig over zowel online als aan de telefoon. Ook de website is overzichtelijk en wordt goed bijgehouden. Regelmatig zie ik nieuwe interessante artikelen verschijnen m.b.t. bankieren. Je kunt ook zien dat deze bank erg veel waarde hecht aan veiligheid. Er komt na aanmelding iemand bij je thuis om je te verifiëren. Ook bij een vergeten wachtwoord kun je dit niet zomaar online wijzigen maar dien je te bellen en je gebruikersnaam(door hun toegewezen code) door te geven. Deze extra controles heb ik echter niet als vervelend ervaren. Waar ze wel mee mogen minderen is het sturen van e-mails met de vraag of ik hulp nodig heb bij het openen van een rekening. Wanneer je dit aangeeft, zetten ze deze notificaties echter wel direct stop. Voelt als een veilige plek om mijn geld te bewaren. Economie van Estland lijkt in orde en ze horen bij de EU.
"Gemakkelijk en snel"
06 juni 2017 | Anoniem
Score:10,0
Aantrekkelijke rente en snel te openen. Identificatie door de bank voelt veilig en de medewerkers van bigbank zijn vriendelijk en staan je professioneel te woord.
Lees de 9 spaarrekening reviews van Bigbank

Laatste nieuws spaarrekeningen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over spaarrekeningen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Binnenkort betalen voor je spaargeld?

17-09-2019

De tijden dat je nog 3% rente op je spaarrekening kreeg liggen inmiddels ver achter ons. Om de paar maanden is er wel een bank die haar spaarrente nóg verder verlaagt. Op een normale spaarrekening krijg je bij de grote Lees verder

Steeds grotere kans op negatieve rente op spaarrekening

09-09-2019

De spaarrente daalt momenteel zo hard dat de kans groot is dat je in de toekomst aan de bank moet gaan betalen om geld op een spaarrekening te hebben staan. Het gaat hier dan om een negatieve spaarrente. Guido Lees verder

Liever niet sparen? Dit zijn de spaaralternatieven

12-02-2018

Nog nooit kreeg je zó weinig rente op je spaarrekening. Ben je ook op zoek naar een alternatief? Vorige week vertelden wij wanneer het slim is om af te lossen op je hypotheek in plaats van je geld op de Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle spaarrekeningen voor jou op een rij gezet. Als je voor Bigbank kiest, leiden we je door naar de website van deze bank.


Wat kun je van Bigbank verwachten?

Je opent je spaarrekening bij Bigbank. Dat betekent dat zij alle zaken rondom je spaarrekening met jou afhandelen. 


Wie doet wat voor jou? Independer Bank
Spaarrentes vergelijken ja nee
Spaarrekening openen nee ja
Rekeningbeheer nee ja

Vergoeding

Als je via onze website een spaarrekening aanvraagt, ontvangen wij daarvoor een vergoeding van gemiddeld € 35,00. Bij enkele aanbieders krijgen wij geen vergoeding per aanvraag maar een vergoeding van gemiddeld € 2,00 voor iedere klik naar de website van de aanbieder.

Spaarrekening vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de spaarrekeningen van Bigbank en 200 andere spaarrekeningen bij Independer en vind de hoogste spaarrente.
Hoogste spaarrente vinden
WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening