Spaarrekening
ING Bank

Reviews


Reviews: 46% beveelt ING Bank aan.

ING Bank scoort gemiddeld een 6,8. Dit is het gemiddelde uit 63 beoordelingen van ING Bank klanten. Daarvan hebben 60 klanten ook nog een toelichting gegeven over ING Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten ING Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij ING Bank een spaarrekening hebben afgesloten.

63 reviews
Zeer goed
22
Goed
24
Matig
10
Slecht
5
Zeer slecht
2
Totaal score
6,8
Gemak en snelheid openen rekening
7,5
Gemak van geld overmaken
7,4
Snelheid geld overmaken
7,2
Berichtgeving bij rentewijzigingen
5,5
Website/internetbankieren
6,5
Lees de 63 spaarrekening reviews van ING Bank

Laatste 3 reviews spaarrekening van ING Bank

"Zeer klant onvriendelijk wordt niet tergugebdl of gemaild!!!!!!!!!!!"
20 maart 2019 | Bjorn
Score:1,0
Zeer klant onvriendelijk wordt niet tergugebdl of gemaild!!!!!!!!!!!
"Creeert automatisch een debet tegen ~ 9%"
10 februari 2019 | R. van der Toorn
Score:3,4
Sinds de invoering van de nieuwe kredietrekeningen per januari 2019: sta je een paar uurtjes rood op enige dag? Dan creeert ING automatisch een schuld op je krediet rekening, van makkelijk een paar honderd euro. Volgens klanten service doen ze dat om te zorgen dat jij wat ruimte op je betaalrekening hebt. Deze schuld op je krediet rekening blijft staan, ook nadat er weer een surplus aan geld op je betaalrekening staat. Totdat je het zelf opmerkt en met de hand aflost. De webinterface is daarbij vrij onoverzichtelijk, en een automatische waarschuwing is ook niet geregeld, dus de kans is groot dat zo'n schuld dagenlang blijft staan. Die schuld creeert ING dus wel automatisch voor je, vanuit je betaal rekening ("service") maar ze lossen hem niet automatisch weer voor je af als dat wel zou kunnen, wat je betaalrekening betreft. De rente die daar over gerekend wordt kan aardig oplopen. Helemaal in vergelijking met de rente die je krijgt op spaargeld, bij ING. Wees hierop bedacht.
"Woonachtig in het buitenland? Wordt dan geen klant van ING bank."
29 januari 2019 | Niels
Score:2,5
Ik ben sinds kinds af aan (> 30 jaar) klant van de Postbank / ING en had daar aanvankelijk geen problemen mee. Sinds ik in het buitenland woon is me echter duidelijk geworden dat ING weinig moeite doet klantvriendelijk te zijn. Ik probeer al sinds maanden online banking op te zetten, helaas blijft het tot nu toe bij proberen, mede dankzij tegenstrijdig advies en omslachtige methoden. Wat een puinhoop! Ik heb meerdere keren met de klantenservice gebeld, emails gestuurd en ontvangen en ook veel post ontvangen. Tot nu toe zonder resultaat. Ik heb met aardige mensen gesproken, maar wel jammer dat het resultaat zo lang uitblijft. Mijn laatste telefoontje was echt te belachelijk voor woorden. Laat ik het er beschaafd op houden dat Tommy niet bepaald hulpzaam was en ik de volgende keer zeker zal vragen om met iemand anders doorverbonden te worden. Maargoed, de vraag is hoe lang ik met ING in zee blijf gaan.
Lees de 63 spaarrekening reviews van ING Bank

Laatste nieuws spaarrekeningen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over spaarrekeningen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Liever niet sparen? Dit zijn de spaaralternatieven

12-02-2018

Nog nooit kreeg je zó weinig rente op je spaarrekening. Ben je ook op zoek naar een alternatief? Vorige week vertelden wij wanneer het slim is om af te lossen op je hypotheek in plaats van je geld op de Lees verder

Liever niet sparen? Los af op je hypotheek!

09-02-2018

De spaarrentes zijn op dit moment historisch laag. Een goed moment dus om even te kijken naar een aantal alternatieven. Vorige week vertelden we je al meer over investeren in vastgoed. Deze week leggen we je graag uit waarom aflossen Lees verder

Liever niet sparen? Investeer in vastgoed!

22-01-2018

De spaarrentes zijn nog nooit zo laag geweest. Een goed moment dus om eens na te denken over alternatieve manieren om iets met je zuurverdiende spaargeld te doen. In de komende weken bespreken we 5 alternatieven voor sparen. Dus houd Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle spaarrekeningen voor jou op een rij gezet. Met deze bank hebben wij geen samenwerking. Kies je voor ING Bank, neem dan zelf contact met hen op om de spaarrekening te openen.


Wat kun je van ING Bank verwachten?

Je opent je rekening rechtstreeks bij ING Bank. Dat betekent dat zij alle bankzaken met jou afhandelen.


Wie doet wat voor jou? Independer Bank
Spaarrentes vergelijken ja ja
Spaarrekening openen nee ja
Rekeningbeheer nee ja

Vergoeding

Omdat we met deze aanbieder geen samenwerking hebben, ontvangen wij geen vergoeding als je bij hen een spaarrekening aanvraagt.

Spaarrekening vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de spaarrekeningen van ING Bank en 200 andere spaarrekeningen bij Independer en vind de hoogste spaarrente.
Hoogste spaarrente vinden
WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening