Spaarrekening
Knab

Knab is een onderdeel van Aegon Bank N.V. en opgericht in 2012. Bij Knab kun je verschillende pakketten afsluiten. Knab Plus is het meest afgesloten pakket. Met Knab Plus kun je sparen, betalen en beleggen voor een vast bedrag van € 5,- per maand. Over het bedrag op zowel je betaal- als spaarrekening ontvang je rente. Je kunt een onbeperkt aantal betaal- en spaarrekeningen openen en gebruik maken van de Knab Visa Card.

Reviews


Reviews: 76% beveelt Knab aan.

Knab scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 49 beoordelingen van Knab klanten. Daarvan hebben 49 klanten ook nog een toelichting gegeven over Knab door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Knab

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Knab een spaarrekening hebben afgesloten.

49 reviews
Zeer goed
35
Goed
6
Matig
5
Slecht
1
Zeer slecht
2
Totaal score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
8,1
Gemak van geld overmaken
7,9
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,4
Website/internetbankieren
7,7
Lees de 49 spaarrekening reviews van Knab

Laatste 3 reviews spaarrekening van Knab

"Lokkertjes maar toch bedrogen"
29 juni 2017 | Ron
Score:6,0
Bij het zoeken naar een spaarrekening (met een leuke rente) mijn oog laten vallen op Knab. Een aantrekkelijke rente in het vooruitzicht de stap maar genomen. Omdat mijn vorige bank de rente bijna iedere maand verlaagde de hoop dat het bij die Knab beter zou zijn. Tsja...... er weer ingestonken. Van de "hoge" rente was na een half jaar niet veel meer over. Met de snelheid van een TGV is de rente nu gedaald tot het niveau welke bij andere aanbieders gelijk is. Nee, ik haal al mijn geld daar weer weg, inclusief de VERPLICHTE betaalrekening (welke bij meerdere aanbieders niet eens meer hoeft) en neem snel afscheid van deze club.
"Geen voldoende na een paar jaar gebruik"
29 september 2016 | Roberto
Score:5,4
Ik gebruik nu KNAB een paar jaar. Naast ING. Uiteindelijk kies ik toch voor ING. Geld overmaken met een apart apparaatje en je pas (die heb je natuurlijk niet altijd bij je hebt) is prehistorisch. De app interface oogt leuk maar maakt het alleen maar traag. De website is soms goed zoeken als je iets wilt doen. Maar nu het ergste: mijn rendement grafiek van mijn aandelen klopte niet. Dit werd ook bevestigd door KNAB zelf (werken er aan). Volgens mij pas sinds kort opgelost want mijn grafiek is de eerste maanden erg grillig en nu een vrijwel rechte lijn terwijl de portefeuille niet is gewijzigd! En: bij een verkoop order kreeg ik structureel een error. Daar zoeken ze nu naar. Terwijl het allemaal basale zaken zijn; ik doe niets spannends. Tenslotte vind ik dat ze het beeld scheppen waarbij je alle financiële zaken centraal hebt. Ja leuk, als je zelf alles intypt en/of importeert vanuit je andere bank. De ING app is veel beter. KNAB helpdesk is wel goed. En: Aegon was woekerpolis remember
"Goede snelle service niet alleen per chat maar ook per telefoon"
04 april 2016 | Pierre Johnannes (Peter) Bex
Score:9,2
Het activeren van betaal- en spaarrekeningen ging erg eenvoudig. Ook de overstapservice functioneert perfect. Ophoging van het daglimiet voor de betaalpas ging eenvoudig en heeft een klein probleempje opgeleverd, die na een telefoontje snel opgelost werd. Dat is het fijne aan KNAB, de contacten en vooral de bereikbaarheid. Was ik bij mijn vorige bank helaas minder goed over te spreken.
Lees de 49 spaarrekening reviews van Knab

Laatste nieuws spaarrekeningen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over spaarrekeningen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Liever niet sparen? Dit zijn de spaaralternatieven

12-02-2018

Nog nooit kreeg je zó weinig rente op je spaarrekening. Ben je ook op zoek naar een alternatief? Vorige week vertelden wij wanneer het slim is om af te lossen op je hypotheek in plaats van je geld op de Lees verder

Liever niet sparen? Los af op je hypotheek!

09-02-2018

De spaarrentes zijn op dit moment historisch laag. Een goed moment dus om even te kijken naar een aantal alternatieven. Vorige week vertelden we je al meer over investeren in vastgoed. Deze week leggen we je graag uit waarom aflossen Lees verder

Liever niet sparen? Investeer in vastgoed!

22-01-2018

De spaarrentes zijn nog nooit zo laag geweest. Een goed moment dus om eens na te denken over alternatieve manieren om iets met je zuurverdiende spaargeld te doen. In de komende weken bespreken we 5 alternatieven voor sparen. Dus houd Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle spaarrekeningen voor jou op een rij gezet. Als je voor Knab kiest, leiden we je door naar de website van deze bank.


Wat kun je van Knab verwachten?

Je opent je spaarrekening bij Knab. Dat betekent dat zij alle zaken rondom je spaarrekening met jou afhandelen. 


Wie doet wat voor jou? Independer Bank
Spaarrentes vergelijken ja nee
Spaarrekening openen nee ja
Rekeningbeheer nee ja

Vergoeding

Als je via onze website een spaarrekening aanvraagt, ontvangen wij daarvoor een vergoeding van gemiddeld € 35,00. Bij enkele aanbieders krijgen wij geen vergoeding per aanvraag maar een vergoeding van gemiddeld € 2,00 voor iedere klik naar de website van de aanbieder.

Spaarrekening vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de spaarrekeningen van Knab en 200 andere spaarrekeningen bij Independer en vind de hoogste spaarrente.
Hoogste spaarrente vinden
WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening