Reviews LeasePlan Bank SpaarrekeningSpaarrekening

Reviews van klanten van Independer over de Spaarrekening van LeasePlan Bank.

 


Reviews: 65% beveelt LeasePlan Bank aan.

LeasePlan Bank scoort gemiddeld een 7,5. Dit is het gemiddelde uit 174 beoordelingen van LeasePlan Bank klanten. Daarvan hebben 161 klanten ook nog een toelichting gegeven over LeasePlan Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten LeasePlan Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij LeasePlan Bank een spaarrekening hebben afgesloten.



Toon alle 174 reviews

Totaal score
7,5
Gemak en snelheid openen rekening
6,9
Gemak van geld overmaken
7,9
Snelheid geld overmaken
7,9
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,7
Website/internetbankieren
7,2

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"prima spaarrekening"
08 juni 2017 | Lucien

een goede rente (in vergelijking met de grote banken) en gebruiksvriendelijk (ik doe het vanuit een desktop).

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Nee (1)
Score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
7,0


"Kennelijk ben ik niet de enige !"
28 maart 2017 | Joop H.M. Rouwenhorst

Onvoorstelbaar ! Je hoeft niet eens klaar te zijn met inloggen of er gaat in mijn mobieltje weer een piep ! Of ik maar een voorlopig wachtwoord wil invullen, want, mijn ingestelde wachtwoord is FOUT ! OK. weer een nieuw wachtwoord bedacht. Dus maar weer opnieuw ingegeven. Wat dacht je wat ? Volgende dag, ik heb pas 5 karakters ingegeven om in te loggen maar dan begint mijn mobiel al te protesteren ! Nog voor dat de melding komt dat mijn wachtwoord verkeerd is, moet ik alweer een voorlopig wachtwoord ingeven om opnieuw een nieuw wachtwoord te bedenken. Ik heb de reacties hiervoor bekeken, het blijkt dat ik niet de enige ben die hiermee te maken heeft. Weg met LeasePlan Bank. Er zijn genoeg banken die absoluut via internet goed werken waar je niet bij elke inlogpoging een nieuw wachtwoord moet invullen !!!! Inmiddels heb ik al 4 maal mijn saldo teruggevraagd. Ja over drie dagen ben ik dan aan de beurt. Hopelijk ! Misschien iets voor RADAR of KASSA . Wellicht verandert er dan wat.

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Nee (26)
Score
5,2
Gemak en snelheid openen rekening
4,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
6,0
Website/internetbankieren
2,0


"Slechte customer service"
24 maart 2017 | Richard

Ik kon niet meer bij mijn rekening (inloggen niet mogelijk en geen melding) en customer service was niet in staat om het probleem op te lossen. Later zelf erachter gekomen dat het aan de systeem datum lag. Deze info doorgestuurd aan Leaseplan, maar verder niets meer van gehoord. Wel vreemd. Verder denk ik dat de rente tarieven voor sparen veel te laag staan t.o.v. andere rente standen. Vroeger had Leaseplan wel een meer aantrekkelijke rente t.o.v. andere banken. Geen voordeel meer bij deze bank.

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Nee (13)
Score
5,4
Gemak en snelheid openen rekening
5,0
Gemak van geld overmaken
6,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,0
Website/internetbankieren
3,0


"Prima Bank"
17 februari 2017 | Rinus

Ben al jaren klant van de LeasePlan Bank. Nog nooit een probleem gehad. Ze doen wat ze beloven en hebben bovendien ook nog bijna altijd de hoogste rente. Geen gestunt voor een paar maanden en dan weer naar de onderste regionen afzakken. Prima, zeer tevreden.

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Nee (2)
Score
9,6
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
10,0


"Zeer slechte communicatie"
05 januari 2017 | Anoniem

Getracht rekening te openen. Nu al 2 dagen aan het wachten op mailtje van bank. Zou gegevens doorgemaild krijgen mbt 1ste overboeking. Waardeloos.

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Nee (34)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0


"NIET DOEN!"
29 december 2016 | Anoniem

Rekening geopend,vervolgens kan ik niet inloggen omdat mijn net ingestelde wachtwoord onjuist zou zijn. Nieuw wachtwoord ingesteld, weer inloggen, weer onjuist. Inmiddels halfuur verder, ik open bij een andere bank een rekening amateurs.

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Nee (37)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0
Snelheid geld overmaken
1,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"Goede bank zonder poespas"
19 augustus 2016 | R. C. van de Pol


Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Nee (7)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
8,0


"Leaseplan blijkbaar gestopt met informeren over rente%"
01 juli 2016 | Ron

(Deposito) rente gaat momenteel hard omlaag en is sinds tijden ook lager dan sommige concurrenten. Tevens ontving ik geen e-mails meer over deze verslechteringen. Jammer.

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Nee (21)
Score
6,4
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
7,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
3,0
Website/internetbankieren
6,0


"Prima NO NONSENSE spaarbank"
12 mei 2016 | Eefje

Zeer tevreden over LeasePlan Bank. Eenvoudige maar effectieve overschrijvingen via internet, ze doen precies wat ze zeggen dat ze doen. Wellicht niet de allerhoogste rentes die er te vinden zijn, maar veilig en vertrouwd. Makkelijk deposito's openen, mijn enige kritiek is dat je alleen deposito's tot een looptijd van 5 jaar kunt openen, maar verder: helemaal tevreden! En dan nog even tot slot, opnieuw: lieve mensen, wees nou niet zo dom/lui om je spaargeld bij de grootbanken (ING/ABN AMRO/RABO en aanverwante graaiers) te laten staan!!!

Vond je deze review nuttig? Ja (29) | Nee (3)
Score
8,2
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
8,0


"Leaseplanbank eist mobiele telefoon"
31 maart 2016 | Mark

Leaseplanbank staat erop dat je hen je mobiele nummer geeft, ook al heb je die niet. Dat betekent dat je speciaal voor deze leasemaatschappij een mobiel zou moeten aanschaffen. Dat is klantonvriendelijk en onnodig, want andere banken stellen ook niet van deze eisen.

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Nee (51)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Website/internetbankieren
1,0


12345678917volgende1 - 10 totaal 161


WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.