Spaarrekening: lees alle reviews over LeasePlan Bank.

Spaarrekening

Reviews van klanten van Independer over de Spaarrekening van LeasePlan Bank.

 


Reviews: 65% beveelt LeasePlan Bank aan.

LeasePlan Bank scoort gemiddeld een 7,5. Dit is het gemiddelde uit 180 beoordelingen van LeasePlan Bank klanten. Daarvan hebben 167 klanten ook nog een toelichting gegeven over LeasePlan Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten LeasePlan Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij LeasePlan Bank een spaarrekening hebben afgesloten.


Toon alle 180 reviews

Totaal score
7,5
Gemak en snelheid openen rekening
6,8
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
7,9
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,8
Website/internetbankieren
7,2

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Top"
31 mei 2018 | Anoniem

Ik heb nu sinds 2 jaar een spaarrekening bij de Leaseplanbank en ben super tevreden ermee. Je krijgt mandelijks via mail een update van de rente of er iets wijzigt of niet. Ik kan geen optie noemen die ik mis, dus: doen!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
9,4
Gemak en snelheid openen rekening
10,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
10,0


"Al twee weken geen bevestiging ivm storing"
30 mei 2018 | Winand

Heb twee weken geleden alles ingevuld om een spaarrekening te openen. Na twee weken nog niets vernomen en staat er op de web site al twee weken dat er een storing is. Heb inmiddels bij een andere bank een spaarrekening geopend. Moet er niet aan denken dat er wegens een storing ik niet aan mijn geld kan komen. Voor mij dus geen leasplanbank meer. Een storing kan gebeuren maar hoort naar mijn mening binnen een dag opgelost te zijn.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
2,5
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Website/internetbankieren
4,0


"Top bank. Bank die nog dienstverleend zoals het hoort"
29 april 2018 | Anoniem

Nu een paar jaar een spaarrekening bij Leaseplan bank. Mede vanwege de hoge rente toendertijd. Helaas is deze wel de laatste jaren flink gedaald maar dat ligt niet aan Leaseplan. Enkele keren telefonisch contact gehad en keurig en deskundig geholpen. Geld op werkdagen voor 13.30uur overgeboekt is de zelfde dag nog bij je vaste tegenrekening. Ik hoop wel dat dit nog wat verruimd gaat worden. Maar een aanrader!

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
9,2
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
10,0


"Gewoon Doen !"
24 april 2018 | gjb

Maak al lang gebruik van deze bank voor mijn spaarcentjes. Erg makkelijk en geld overmaken gaat supersnel. En natuurlijk niet te vergeten gewoon de hoogste rente, zelfs 8 (acht) maal zoveel als bijvoorbeeld ING. Gewoon doen dus, een aanrader.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
9,2
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
9,0


"rekening openen niet gelukt"
27 maart 2018 | Anoniem

Als je alles hebt ingevuld krijg je de mededeling dat je al bekend bent bij deze bank (en dat ben ik helemaal niet) en dat je een telefoonnummer moet bellen. Je kunt dan niet meer door met de rekening openen. Dus poging opgegeven. Nu andere internetspaarrekening zoeken, die wel eenvoudig te openen is.

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Nee (9)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"Super tevreden"
16 december 2017 | anoniem

Ik ben heel erg tevreden over LeasePlan Bank. Nooit problemen gehad. Ik raad het iedereen aan.

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (0)
Score
9,6
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
10,0


"prima spaarrekening"
08 juni 2017 | Lucien

een goede rente (in vergelijking met de grote banken) en gebruiksvriendelijk (ik doe het vanuit een desktop).

Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Nee (1)
Score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
7,0


"Kennelijk ben ik niet de enige !"
28 maart 2017 | Joop H.M. Rouwenhorst

Onvoorstelbaar ! Je hoeft niet eens klaar te zijn met inloggen of er gaat in mijn mobieltje weer een piep ! Of ik maar een voorlopig wachtwoord wil invullen, want, mijn ingestelde wachtwoord is FOUT ! OK. weer een nieuw wachtwoord bedacht. Dus maar weer opnieuw ingegeven. Wat dacht je wat ? Volgende dag, ik heb pas 5 karakters ingegeven om in te loggen maar dan begint mijn mobiel al te protesteren ! Nog voor dat de melding komt dat mijn wachtwoord verkeerd is, moet ik alweer een voorlopig wachtwoord ingeven om opnieuw een nieuw wachtwoord te bedenken. Ik heb de reacties hiervoor bekeken, het blijkt dat ik niet de enige ben die hiermee te maken heeft. Weg met LeasePlan Bank. Er zijn genoeg banken die absoluut via internet goed werken waar je niet bij elke inlogpoging een nieuw wachtwoord moet invullen !!!! Inmiddels heb ik al 4 maal mijn saldo teruggevraagd. Ja over drie dagen ben ik dan aan de beurt. Hopelijk ! Misschien iets voor RADAR of KASSA . Wellicht verandert er dan wat.

Vond je deze review nuttig? Ja (22) | Nee (44)
Score
5,2
Gemak en snelheid openen rekening
4,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
6,0
Website/internetbankieren
2,0


"Slechte customer service"
24 maart 2017 | Richard

Ik kon niet meer bij mijn rekening (inloggen niet mogelijk en geen melding) en customer service was niet in staat om het probleem op te lossen. Later zelf erachter gekomen dat het aan de systeem datum lag. Deze info doorgestuurd aan Leaseplan, maar verder niets meer van gehoord. Wel vreemd. Verder denk ik dat de rente tarieven voor sparen veel te laag staan t.o.v. andere rente standen. Vroeger had Leaseplan wel een meer aantrekkelijke rente t.o.v. andere banken. Geen voordeel meer bij deze bank.

Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Nee (21)
Score
5,4
Gemak en snelheid openen rekening
5,0
Gemak van geld overmaken
6,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,0
Website/internetbankieren
3,0


"Prima Bank"
17 februari 2017 | Rinus

Ben al jaren klant van de LeasePlan Bank. Nog nooit een probleem gehad. Ze doen wat ze beloven en hebben bovendien ook nog bijna altijd de hoogste rente. Geen gestunt voor een paar maanden en dan weer naar de onderste regionen afzakken. Prima, zeer tevreden.

Vond je deze review nuttig? Ja (30) | Nee (2)
Score
9,6
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
10,0


12345678917volgende1 - 10 totaal 167


WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening