Reviews LeasePlan Bank SpaarrekeningSpaarrekening

Reviews van klanten van Independer over de Spaarrekening van LeasePlan Bank.

 


Reviews: 65% beveelt LeasePlan Bank aan.

LeasePlan Bank scoort gemiddeld een 7,5. Dit is het gemiddelde uit 170 beoordelingen van LeasePlan Bank klanten. Daarvan hebben 157 klanten ook nog een toelichting gegeven over LeasePlan Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten LeasePlan Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij LeasePlan Bank een spaarrekening hebben afgesloten.



Toon alle 170 reviews

Totaal score
7,5
Gemak en snelheid openen rekening
6,9
Gemak van geld overmaken
7,9
Snelheid geld overmaken
7,9
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,7
Website/internetbankieren
7,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Zeer slechte communicatie"
05 januari 2017 | Anoniem

Getracht rekening te openen. Nu al 2 dagen aan het wachten op mailtje van bank. Zou gegevens doorgemaild krijgen mbt 1ste overboeking. Waardeloos.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (5)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0


"NIET DOEN!"
29 december 2016 | Anoniem

Rekening geopend,vervolgens kan ik niet inloggen omdat mijn net ingestelde wachtwoord onjuist zou zijn. Nieuw wachtwoord ingesteld, weer inloggen, weer onjuist. Inmiddels halfuur verder, ik open bij een andere bank een rekening amateurs.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (8)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0
Snelheid geld overmaken
1,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"Goede bank zonder poespas"
19 augustus 2016 | R. C. van de Pol


Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
8,0


"Leaseplan blijkbaar gestopt met informeren over rente%"
01 juli 2016 | Ron

(Deposito) rente gaat momenteel hard omlaag en is sinds tijden ook lager dan sommige concurrenten. Tevens ontving ik geen e-mails meer over deze verslechteringen. Jammer.

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (10)
Score
6,4
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
7,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
3,0
Website/internetbankieren
6,0


"Prima NO NONSENSE spaarbank"
12 mei 2016 | Eefje

Zeer tevreden over LeasePlan Bank. Eenvoudige maar effectieve overschrijvingen via internet, ze doen precies wat ze zeggen dat ze doen. Wellicht niet de allerhoogste rentes die er te vinden zijn, maar veilig en vertrouwd. Makkelijk deposito's openen, mijn enige kritiek is dat je alleen deposito's tot een looptijd van 5 jaar kunt openen, maar verder: helemaal tevreden! En dan nog even tot slot, opnieuw: lieve mensen, wees nou niet zo dom/lui om je spaargeld bij de grootbanken (ING/ABN AMRO/RABO en aanverwante graaiers) te laten staan!!!

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Nee (0)
Score
8,2
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
8,0


"Leaseplanbank eist mobiele telefoon"
31 maart 2016 | Mark

Leaseplanbank staat erop dat je hen je mobiele nummer geeft, ook al heb je die niet. Dat betekent dat je speciaal voor deze leasemaatschappij een mobiel zou moeten aanschaffen. Dat is klantonvriendelijk en onnodig, want andere banken stellen ook niet van deze eisen.

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Nee (31)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"LeasePlanBank een fijne spaarbank, met een goede klantenservice"
05 januari 2016 | Barend

Deze bank die erg precies is, je kan niet via internet je rekeningnummer van de tegenrekening veranderen deze bank controleert alles, zelf je e-mail wijziging loopt via de klantenservice gewoon een goede beveiliging, elke maand bijschrijving van de rente, ben zeer tevreden over deze spaarbank.

Vond je deze review nuttig? Ja (16) | Nee (0)
Score
10,0
Gemak en snelheid openen rekening
10,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
10,0


"Leaseplanbank geeft een eerlijke rente en goede service."
17 november 2015 | Anoniem

Deze bank is echt een basisbank geen dure kantoren en indirecte kosten. Gewoon een goede spaarbank ,je weet dat je er goed zit met je spaargeld, zeker als je het vergelijkt met de grote jongens die op of naar de beurs gaan en geen oog hebben voor de kleine spaarder.

Vond je deze review nuttig? Ja (18) | Nee (0)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
8,0


"zeer slechte service"
24 augustus 2015 | gj schultz

Eenzijdig wordt gewoon periodiek overboeken simpel opgeheven....er was geen vraag naar ??. Ik alles weggehaald, anderen doen dat gelukkig wel...fijn zo'n management die klanten serieus neemt ..

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Nee (32)
Score
6,4
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,0
Website/internetbankieren
2,0


"Snelle afhandeling"
14 juni 2015 | mergem

Toen ik een deposito geopend had, bleek ik een verkeerde ingangsdatum te hebben ingevuld. Na een mailtje van mij aan de klantenservice werd ik de volgende morgen gebeld en is mij verteld op welke wijze ik het snel kon oplossen. Je hebt namelijk altijd 14 dagen de tijd om op je beslissing terug te komen. Ik heb de verkeerde deposito direct geannuleerd en een nieuwe geopend op de juiste datum van ingang en tegen het geadverteerde percentage en dat alles zonder kosten.

Vond je deze review nuttig? Ja (23) | Nee (0)
Score
8,8
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
8,0


12345678916volgende1 - 10 totaal 157


WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.