Spaarrekening: lees alle reviews over Lloyds Bank.

Spaarrekening

Reviews van klanten van Independer over de Spaarrekening van Lloyds Bank.

 


Reviews: 46% beveelt Lloyds Bank aan.

Lloyds Bank scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 28 beoordelingen van Lloyds Bank klanten. Daarvan hebben 26 klanten ook nog een toelichting gegeven over Lloyds Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Lloyds Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Lloyds Bank een spaarrekening hebben afgesloten.


Toon alle 28 reviews

Totaal score
7,0
Gemak en snelheid openen rekening
6,8
Gemak van geld overmaken
7,2
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,5
Website/internetbankieren
6,4

sorteer op: datum ▼ | score

"Goede Bank, Lage rente."
28 oktober 2015 | Anoniem

Toen ik de rekening (in 2010) opende gaven ze nog een van de hoogste rentes dat is inmiddels behoorlijk gezakt tot mijn spijt verder goede bank weinig klachten over communicatie en afhandeling van transacties. Ben ook blij met de veiligheidsvragen bij inloggen dat geeft mij een veilig gevoel.

Score
8,6
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
8,0


"wat een slechte bank geworden ivm rente"
14 juli 2014 | Anoniem

ik ga nu me spaargeld overmaken naar een andere bank want deze rente verlagingen gaan me echt te ver is nu nog maar 1.25%

Score
5,0
Gemak en snelheid openen rekening
5,0
Gemak van geld overmaken
5,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
3,0
Website/internetbankieren
6,0


"LLoyds Bank. Een goede bank? Nee, niet echt in mijn geval"
11 september 2013 | Hans

Ik had daar al een aantal jaren een internet spaarrekening. In het voorjaar kreeg ik een mail of ik een kopie van mijn identiteitskaart wilde opsturen. Dit wegens aangescherpte regels in anti terrorisme en witwas praktijken. Direct een mail gestuurd. Maar die is schijnbaar niet bij hun aangekomen op 25 april 11.13 uur j.l. Dus nu hebben ze de rekening gesloten. Niet echt fijn. Maar aangezien er andere aanbieders zijn die momenteel meer rente geven is het niet zo heel erg. Al is het niet klant vriendelijk

Score
6,2
Gemak en snelheid openen rekening
7,0
Gemak van geld overmaken
7,0
Snelheid geld overmaken
5,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
3,0


"Waardeloos"
19 mei 2013 | Dennis

Ik heb in september 2012 een internet spaarrekening geopend met toen een rente van 2,6%. Vorige week alweer voor de derde keer een verlaging van 2,0 naar 1,75%. Ik ga mijn geld ergens anders onderbrengen.

Score
5,2
Gemak en snelheid openen rekening
6,0
Gemak van geld overmaken
6,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
4,0
Website/internetbankieren
4,0


"Wekt hoge verwachtingen, voor 1e jaar."
14 november 2012 | J. van der Pal

In 2010 heeft mijn partner een Online Spaarrekening van de Bank of Scotland geopend omdat je daarmee sowieso al 25 euro kreeg bij 2500 euro inleg, en de rente stond begin dit jaar ook nog op 2,60%. Op dat moment zelf mijn geld verhuisd van bank naar bank, omdat de rente hier verreweg het beste was. Helaas bleek niet veel later dat die 2,6 niet haalbaar is in het huidige bank-klimaat. We kregen toen een briefje dat helaas pindakaas, pech, 0,3% rente weg. Dit vind ik wel een gemiste kans. We hadden eerder nog een deposito overwogen, met als voordeel de gefixeerde rente, maar dit bleek niet voldoende aan te sluiten bij de door ons gewenste flexibiliteit. Al met al is de bank of scotland niet slecht, 25 euro op 2500 extra, is toch een % extra rente in feite. Als je met 2500 euro een rekening opent heb je over het eerste jaar gemiddeld: 2,3% rente + 25 euro->1% = 3,3% - bij meer dan de minimum inleg voor de spaarbonus is dit natuurlijk een lager percentage.

Score
7,2
Gemak en snelheid openen rekening
7,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
6,0
Website/internetbankieren
8,0


"Goede bank maar.."
17 oktober 2012 | Anoniem

Goede bank met zeer variabele rente elke maand verandert het wel .\ In het begin stond de bank op 3%+ nu 2,3% dus overweeg nu toch over te stappen na 4 rente verlagingen op rij !

Score
9,2
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
10,0


"SLECHT !!"
13 oktober 2012 | Anoniem

Bank is niet in staat om binnen 4 weken een activeringscode te versturen , daar waar ze 5 dagen beloven. Er is geen direct contact mogelijk met de bank , er zit een call center tussen. Begin er niet aan !!!!

Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0
Snelheid geld overmaken
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"Niet eens mogelijk om een rekening te openen"
02 oktober 2012 | Anoniem

Na alle informatie gestuurd te hebben zou de Bank mij een activeringscode sturen. Doordat zij met één of ander louche partij in zee zijn gegaan (de naam van dit bedrijf mag blijkbaar niet bekend worden), ging het versturen van de code maar liefst drie keer fout. Het is dus onmogelijk om een rekening te openen bij RBS. Wil je dus rente ontvangen over spaargeld houdt dan rekening met minstens twee maanden oponthoud en dus geen rente. Duidelijk de zaakjes niet op orde.

Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0
Snelheid geld overmaken
1,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"Weet waar je aan begint"
21 september 2012 | Henk Kuipers

Mijn moeder heeft zich ooit laten verleiden tot het openen van een rekening. Nu, na haar overlijden, blijft de Bank of Scotland zeuren over een dure verklaring van erfrecht. Dit is geen wettelijke verplichting maar de bank wil het zo. Zelfs voor de afhandeling van een eigen huis was de verklaring, daar er slechts één erfgenaam is, niet nodig. Al met al resulteert dit in een negatieve rente van 6%. Helaas staat dat niet in die mooie advertenties.

Score
2,6
Gemak en snelheid openen rekening
2,0
Gemak van geld overmaken
3,0
Snelheid geld overmaken
3,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
4,0
Website/internetbankieren
1,0


"Gebruiksonvriendelijk"
02 september 2012 | Meijer

Helaas heeft de bank of scotland de nare gewoonte dat men klanten verplicht in te loggen met verschillende veiligheidsvragen. Al meerdere mensen in onze kringen hebben dan ook hun rekening vanwege dit ongemak beëindigd. Ook wij zullen dit spoedig doen

Score
4,2
Gemak en snelheid openen rekening
3,0
Gemak van geld overmaken
2,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
1,0


123volgende1 - 10 totaal 26


WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening