Spaarrekening
Nationale Nederlanden

Reviews


Reviews: 45% beveelt Nationale Nederlanden aan.

Nationale Nederlanden scoort gemiddeld een 6,8. Dit is het gemiddelde uit 49 beoordelingen van Nationale Nederlanden klanten. Daarvan hebben 49 klanten ook nog een toelichting gegeven over Nationale Nederlanden door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Nationale Nederlanden

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Nationale Nederlanden een spaarrekening hebben afgesloten.

49 reviews
Zeer goed
17
Goed
18
Matig
7
Slecht
5
Zeer slecht
2
Totaal score
6,8
Gemak en snelheid openen rekening
7,2
Gemak van geld overmaken
7,4
Snelheid geld overmaken
6,4
Berichtgeving bij rentewijzigingen
6,9
Website/internetbankieren
6,2
Lees de 49 spaarrekening reviews van Nationale Nederlanden

Laatste 3 reviews spaarrekening van Nationale Nederlanden

"Misleiding door Nationale Nederlanden"
11 april 2019 | Anoniem
Score:2,4
Een offerte ontvangen van Nationale Nederlanden waarbij je levensverzekering naar pensioensparen gaat. Beide bij NN dus denk je dat de aansluiting klopt. Niets is minder waar! Je wordt misleidt met een mooie rentepercentage waarbij NN aan de voorkant al weet dat dit niet haalbaar is. Echter ze laten het vuiltje bij de consument liggen en die moet deze fout maar ontdekken. Of voor 900 euro een adviseur van NN inhuren die het proces begeleidt. Kortom een zeer misleidende actie, waarbij NN geen klantenbelang hoog heeft.
"Sullige bank"
11 september 2018 | W.A. Schulte
Score:2,8
Ach, zo lang je niks wijzigt is het prima. Maar toen ik de tegenrekening wou wijzigen werd het een drama: kan niet want de nieuwe tegenrekening stond op 2 namen (en/of). Lekker belangrijk .. dat stond de oude rekening ook al ! En nee, ik kon niet de naamstelling van de rekening wijzigen tenzij ik er iemand vanaf wilde halen. Enige oplossing: nieuwe spaarrekening aanvragen en dan op beider naam en met het nieuwe bankrekeningnummer (met ook een en/of naamstelling). Dan oude rekening opheffen, wordt het geld op de ude bankrekening gestort, dat overschrijven naar de nieuwe bankrekening en dan van de nieuwe bankrekening naar de nieuwe spaarrekening ... Hoe gek wil je het hebben ? Als ik dan toch een nieuwe spaarrekening moet aanvragen, doe ik het bij een andere bank. Levert gelijk maar liefst 0.1% meer rente op. Ik weet ook wel .. ik ga van de ene sul naar de andere sul, maar zo zie je nog eens wat van het toch wel heel klantonvriendelijke bankwezen.
"eenmaal binnen. dan gelijk rente verlagen."
16 februari 2017 | Anoniem
Score:4,8
het duurt te lang voordat je over je geld kunt beschikken. alleen op werkdagen worden transacties gedaan. vrijdagavond opnemen, dan pas de dinsdag er na geld op je tegenrekening. storten idem dito. vrijdag gestort. pas dinsdag op je spaarrekening. en dat in een 24uurs economie . ik vind dat mijn geld te allen tijde gelijk beschikbaar moet kunnen zijn. ik zal nu zeker geen spaarrekening aangaan. beter je geld weer in een kluis doen. teveel geld levert je niets op. alleen de staat wordt er beter van.
Lees de 49 spaarrekening reviews van Nationale Nederlanden

Laatste nieuws spaarrekeningen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over spaarrekeningen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Liever niet sparen? Dit zijn de spaaralternatieven

12-02-2018

Nog nooit kreeg je zó weinig rente op je spaarrekening. Ben je ook op zoek naar een alternatief? Vorige week vertelden wij wanneer het slim is om af te lossen op je hypotheek in plaats van je geld op de Lees verder

Liever niet sparen? Los af op je hypotheek!

09-02-2018

De spaarrentes zijn op dit moment historisch laag. Een goed moment dus om even te kijken naar een aantal alternatieven. Vorige week vertelden we je al meer over investeren in vastgoed. Deze week leggen we je graag uit waarom aflossen Lees verder

Liever niet sparen? Investeer in vastgoed!

22-01-2018

De spaarrentes zijn nog nooit zo laag geweest. Een goed moment dus om eens na te denken over alternatieve manieren om iets met je zuurverdiende spaargeld te doen. In de komende weken bespreken we 5 alternatieven voor sparen. Dus houd Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle spaarrekeningen voor jou op een rij gezet. Met deze bank hebben wij geen samenwerking. Kies je voor Nationale Nederlanden, neem dan zelf contact met hen op om de spaarrekening te openen.


Wat kun je van Nationale Nederlanden verwachten?

Je opent je rekening rechtstreeks bij Nationale Nederlanden. Dat betekent dat zij alle bankzaken met jou afhandelen.


Wie doet wat voor jou? Independer Bank
Spaarrentes vergelijken ja ja
Spaarrekening openen nee ja
Rekeningbeheer nee ja

Vergoeding

Omdat we met deze aanbieder geen samenwerking hebben, ontvangen wij geen vergoeding als je bij hen een spaarrekening aanvraagt.

Spaarrekeningen van Nationale Nederlanden

Spaarrekening vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de spaarrekeningen van Nationale Nederlanden en 200 andere spaarrekeningen bij Independer en vind de hoogste spaarrente.
Hoogste spaarrente vinden