Reviews NIBC direct SpaarrekeningSpaarrekening

Reviews van klanten van Independer over de Spaarrekening van NIBC direct.

 


Reviews: 78% beveelt NIBC direct aan.

NIBC direct scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 63 beoordelingen van NIBC direct klanten. Daarvan hebben 57 klanten ook nog een toelichting gegeven over NIBC direct door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten NIBC direct

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij NIBC direct een spaarrekening hebben afgesloten.



Toon alle 63 reviews

Totaal score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
7,6
Gemak van geld overmaken
8,2
Snelheid geld overmaken
8,1
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,4
Website/internetbankieren
7,6

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Goede bank, maar nu erg lage rente"
31 augustus 2017 | Geen

Goede bank maar nu een erg lage rente en dus op zoek naar een andere bank .

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (5)
Score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
7,0


"Klantvriendelijke en betrouwbare bank"
07 juli 2017 | Thijs

Nederlandse bank met een stabiel renteniveau. Duidelijke informatievoorziening bij rentewijzigingen. Jammer dat je nog niet mobiel kunt bankieren. Schijnt wel dat ze hiermee bezig zijn.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
8,4
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
8,0


"Waardeloos, alles ging mis bij het openen van mijn rekening."
03 april 2017 | Anoniem

Meer dan een maand bezig geweest om een internetspaarrekening te openen. Na veel gedoe en gemaakte fouten door NIBC was het uiteindelijk gelukt! Totdat ik een telefoontje kreeg dat het toch niet was gelukt. Meer dan een maand van mijn tijd verspild en geen resultaat. Erg jammer!

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Nee (1)
Score
5,6
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
7,0
Snelheid geld overmaken
6,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,0
Website/internetbankieren
7,0


"Veel problemen bij openen van een rekening"
30 maart 2017 | J. van Diermen

Ik ben nu 14 dagen bezig om een internetspaarrekening geopend te krijgen. Regelmatig telefonisch contact leidt niet tot een oplossing. Nu wordt mij gevraagd om printscreen van een actuele foutmelding te mailen. Hoe moeilijk kan het zijn om een spaarrekening te openen? NIBC heeft haar digitale omgeving niet op orde

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (2)
Score
1,0
Gemak en snelheid openen rekening
1,0
Gemak van geld overmaken
1,0
Snelheid geld overmaken
1,0
Website/internetbankieren
1,0


"Zeer goede bank, rente opbrengst naar laag niveau"
20 mei 2016 | Adrie

Jaren met volle tevredenheid ons spaargeld bij NIBC ondergebracht. De laatste tijd is de rente opbrengst sterker gedaald in vergelijking met andere banken Dit is een reden om eens verder te kijken en beslissen waar wij ons spaargeld nu onder gaan brengen

Vond je deze review nuttig? Ja (38) | Nee (4)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
9,0


"Goede bank"
11 april 2016 | ton

Jammer dat de rente lager is dan verschillende banken

Vond je deze review nuttig? Ja (17) | Nee (2)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
10,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,0
Website/internetbankieren
8,0


"prima bank"
19 januari 2016 | spaarder

Echt goede bank, jammer dat ze niet meer de hoogste rente bieden. Ga nu denk ik toch naar een andere ook goede bank

Vond je deze review nuttig? Ja (23) | Nee (5)
Score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
8,0


"Rente is hard omlaag gegaan"
17 juli 2015 | Anoniem

Rente was ooit de hoogste, nu staat hij erg laag.Een dezer dagen ga ik mijn spaargeld naar een andere bank brengen. Vervelend maar helaas!

Vond je deze review nuttig? Ja (35) | Nee (27)
Score
7,8
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
7,0


"Prima bank om je geldzaken te regelen"
30 december 2014 | Anoniem

Goede voorlichting, communicatie is prima!

Vond je deze review nuttig? Ja (19) | Nee (4)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
9,0


"Al jaren een aantrekkelijke spaarrekening"
24 december 2014 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (15)
Score
7,8
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
7,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
7,0


123456volgende1 - 10 totaal 57


WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.