Reviews NIBC direct SpaarrekeningSpaarrekening

Reviews van klanten van Independer over de Spaarrekening van NIBC direct.

 


Reviews: 80% beveelt NIBC direct aan.

NIBC direct scoort gemiddeld een 8,1. Dit is het gemiddelde uit 59 beoordelingen van NIBC direct klanten. Daarvan hebben 53 klanten ook nog een toelichting gegeven over NIBC direct door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten NIBC direct

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij NIBC direct een spaarrekening hebben afgesloten.



Toon alle 59 reviews

Totaal score
8,1
Gemak en snelheid openen rekening
7,8
Gemak van geld overmaken
8,3
Snelheid geld overmaken
8,3
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,4
Website/internetbankieren
7,7

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Zeer goede bank, rente opbrengst naar laag niveau"
20 mei 2016 | Adrie

Jaren met volle tevredenheid ons spaargeld bij NIBC ondergebracht. De laatste tijd is de rente opbrengst sterker gedaald in vergelijking met andere banken Dit is een reden om eens verder te kijken en beslissen waar wij ons spaargeld nu onder gaan brengen

Vond je deze review nuttig? Ja (28) | Nee (2)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
9,0


"Goede bank"
11 april 2016 | ton

Jammer dat de rente lager is dan verschillende banken

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Nee (2)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
10,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
7,0
Website/internetbankieren
8,0


"prima bank"
19 januari 2016 | spaarder

Echt goede bank, jammer dat ze niet meer de hoogste rente bieden. Ga nu denk ik toch naar een andere ook goede bank

Vond je deze review nuttig? Ja (17) | Nee (5)
Score
8,0
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
8,0


"Rente is hard omlaag gegaan"
17 juli 2015 | Anoniem

Rente was ooit de hoogste, nu staat hij erg laag.Een dezer dagen ga ik mijn spaargeld naar een andere bank brengen. Vervelend maar helaas!

Vond je deze review nuttig? Ja (33) | Nee (27)
Score
7,8
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
7,0


"Prima bank om je geldzaken te regelen"
30 december 2014 | Anoniem

Goede voorlichting, communicatie is prima!

Vond je deze review nuttig? Ja (19) | Nee (4)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
9,0


"Al jaren een aantrekkelijke spaarrekening"
24 december 2014 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (15)
Score
7,8
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
7,0
Snelheid geld overmaken
7,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
10,0
Website/internetbankieren
7,0


"Snel overzichtelijk"
25 november 2014 | Anoniem

Aanbevolen! Snelle afhandeling bij opening rekening, prettige werkwijze bij starten deposito's. Rente is inmiddels naar standaard-niveau gedaald, was enkele jaren terug een topper. Die deposito's lopen nog.

Vond je deze review nuttig? Ja (16) | Nee (1)
Score
8,2
Gemak en snelheid openen rekening
8,0
Gemak van geld overmaken
8,0
Snelheid geld overmaken
8,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
9,0


"Duidelijk en gemakkelijk"
22 november 2014 | Anoniem

Eenmaal een rekening is het afsluiten van een deposito in 1 minuut geregeld. Het zijn maar 2 stappen en deze zijn heel duidelijk en eenvoudig.

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Nee (0)
Score
9,0
Gemak en snelheid openen rekening
9,0
Gemak van geld overmaken
9,0
Snelheid geld overmaken
9,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
9,0
Website/internetbankieren
9,0


"zorgplicht"
27 juni 2014 | Anoniem

na 3 keer e-mailen mét bijlages kan men de bijlages niet vinden; na 9 dagen rekening nog altijd niet geopend; sinds de aanvraag is wel de rente gedaald

Vond je deze review nuttig? Ja (35) | Nee (4)
Score
2,0
Gemak en snelheid openen rekening
2,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
2,0


"verstandige keus"
15 april 2014 | Anoniem

Er loopt een deposito van mij maar eind deze maand ga ik weer een deposito nemen bij NIBC

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (32)
Score
9,6
Gemak en snelheid openen rekening
10,0
Gemak van geld overmaken
10,0
Snelheid geld overmaken
10,0
Berichtgeving bij rentewijzigingen
8,0
Website/internetbankieren
10,0


123456volgende1 - 10 totaal 53


WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.