beoordeel een tandarts

Hoe beoordeel je een tandarts?

Bij Independer kan je een review geven over een tandarts, maar ook mondhygiënist, orthodontist of tandprotheticus. Zo bepaal jij, samen met andere patiënten, hoe deze in onze tandartsvergelijking scoort. Hiermee help je bezoekers van Independer die op zoek zijn naar een mondzorgverlener. Maar ook de zorgverleners zelf kunnen deze informatie gebruiken om de kwaliteit van hun zorg te verbeteren. De reviews worden niet zonder meer online geplaatst, maar eerst getoetst. Waar moet een review aan voldoen?

Beoordeel je tandarts eerlijk en zorgvuldig

Als je een review achterlaat over een mondzorgpraktijk wordt je gevraagd een waardering te geven over verschillende aspecten van de praktijk en de mondzorgverlener zelf. Bijvoorbeeld over het gemak van een afspraak maken, de hygiëne, de patiëntvriendelijkheid en de deskundigheid. Probeer deze vragen zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Zeker als je een negatieve ervaring hebt gehad. Kritisch zijn mag zeker, maar probeer bij elke vraag goed na te denken over de score die je achterlaat. Als wij het idee hebben dat een review te gehaast is ingevuld (met bijvoorbeeld voor elke vraag een 1, of juist overal een 10) of niet helemaal eerlijk, wordt de review afgekeurd.

Onderbouw je mening goed

Ook vragen we je om een korte review te schrijven over je algehele ervaring. Was je ervaring negatief? Gebruik dit dan juist om je beoordeling verder toe te lichten. Negatieve reviews zonder goede onderbouwing worden niet geplaatst. Dit geldt ook voor reviews met schuttingtaal, beledigende of discriminerende teksten. Of als er beschuldigingen worden gedaan die niet of moeilijk te bewijzen zijn. Mocht je een serieuze klacht hebben (bijvoorbeeld over nalatigheid of fraude), dan is het beter om hierover een klacht in te dienen bij de daarvoor bestemde instanties. Ons platform is daar niet de juiste plek voor.

Overige regels voor het geven van een review

  • De review moet van een geldig e-mailadres af komen.
  • Je mag maar 1 review over een praktijk geven.
  • Medewerkers mogen geen review geven over de praktijk waar ze werken.
  • Concurrenten mogen geen review over andere praktijken geven.
  • Reviews zijn niet bedoeld voor vragen of officiële klachten over je tandarts. Wij ondernemen geen actie op basis van een review.
  • De geschreven review mag geen persoonsnamen bevatten (deze worden uit de review verwijderd).

Voldoet een review niet aan bovenstaande regels, dan wordt deze niet geplaatst.

Wij beschermen je privacy

Als je een review achterlaat kan je ervoor kiezen om je naam achter te laten, maar je mag ook anoniem je mening geven. Wel vragen we je om een geldig e-mailadres om fraude te voorkomen. We gebruiken dit adres nooit voor commerciële doeleinden. Het kan wel zijn dat wij je (eenmalig) benaderen als een zorgverlener daar om vraagt. Bijvoorbeeld in het geval van een negatieve review en hij of zij wil dit met je bespreken. We zullen echter nooit jouw gegevens aan de tandarts zelf geven. Het initiatief om contact op te nemen met de zorgverlener ligt verder bij jou. Independer bemiddelt verder niet bij eventuele geschillen.

Op zoek naar een tandarts?

Ben je op zoek naar een tandarts, mondhygiënist,orthodontist of tandprotheticus? Ga dan naar onze tandartsvergelijking:Zoek tandarts

Mediquest

MediQuest verzamelt en analyseert alle gegevens en reviews van de praktijken. Zo maken zij de kwaliteit van mondzorg inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!

 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.