informatie uitvaartverzekering

Informatie uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering afsluiten is zeker niet altijd nodig. Je begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld van spaargeld betaald worden. Vind jij het moeilijk om consequent te sparen? Dan kan een uitvaartverzekering een oplossing zijn. Er zijn verschillende vormen uitvaartverzekeringen. Maar hoe weet je nou wanneer een uitvaartverzekering wel of niet geschikt voor je is? Hoe zit het met de Belastingdienst en uitvaartverzekeringen en welke verzekeraars zijn er allemaal? Hier vind je alles over uitvaartverzekeringen.

Verschillende vormen uitvaartverzekeringen

Er zijn verschillende vormen uitvaartvaartverzekeringen. Hieronder vind je van elke vorm meer uitleg terug.

Is een uitvaartverzekering geschikt voor mij?

Wanneer is het nu wel of niet nodig om een uitvaartverzekering af te sluiten? Hier vind je meer informatie over of een uitvaartverzekering voor je geschikt is

Fiscaliteiten en jouw uitvaartverzekering 

Als je een uitvaartverzekering afsluit heb je mogelijk fiscaal voordeel. Misschien kun je premies aftrekken van de Belasting en hoe zit het met de successierechten over de uitkering van een uitvaartverzekering? Lees meer over fiscaliteiten.

Independer vergelijkt geen uitvaartverzekeringen meer

Door wijzigingen in regelgeving kun je sinds juli 2015 bij Independer helaas geen uitvaartverzekeringen meer vergelijken. Lees meer over de achtergrond van dit besluit.

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.