Klantenservice Uitvaartverzekeringen

Wij vinden het belangrijk dat je goed, snel en klantgericht wordt geholpen als je vragen of hulp nodig hebt. Daarom hebben wij een eigen klantenservice. Onze medewerkers zijn allemaal intern opgeleid en beschikken over een grote kennis van alle producten die je op onze site aantreft. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen over uitvaartverzekeringen. Daar tref je een groot aantal van de meest gestelde vragen aan.

Telefoon

Kom je er niet uit? Dan kun je ons gerust bellen. We zijn bereikbaar op 035 - 626 57 80 van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

E-mail

Je kunt je vraag natuurlijk ook per e-mail stellen. Wij doen ons uiterste best je zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.

Bezoekadres

Snelliuslaan 10,
1222 TE  Hilversum (routebeschrijving)
Postadres: Postbus 1632,  1200 BP Hilversum

Stel je vraag op ons forum

Stel je vraag op ons Independer Forum en wissel ook je ervaringen over verzekeraars en producten uit met andere consumenten. Je kunt natuurlijk ook discussiĆ«ren over verschillende onderwerpen.

Twitter

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van Independer? Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Facebook & Google+

Benieuwd naar de mensen achter Independer? Neem een kijkje achter de schermen en word onze fan op Facebook of volg ons op Google+. Heb je een vraag of een suggestie? Die kun je hier natuurlijk ook stellen: we helpen je graag verder!

Onze social media kanalen

Hier vind je een overzicht van alle kanalen waar je Independer kunt vinden.

Independer streeft naar een uitmuntende service

Wij vinden dat klanten recht hebben op een uitstekende service. Daarom meten wij voortdurend hoe klanten onze dienstverlening ervaren en vragen wij doorlopend om feedback. Meer dan de helft van onze klanten geeft ons een 9 of 10 voor onze dienstverlening. Daar zijn wij trots op. Tegelijkertijd willen wij onze service nog verder verbeteren zodat het aantal zeer tevreden klanten nog verder gaat toenemen.

Niet tevreden over onze dienstverlening?

Wij doen ons uiterste best je een zeer goede service te verlenen. Toch kan er natuurlijk iets fout gaan. Ook dan proberen wij het probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. Wij hebben speciaal hiervoor een servicemedewerker in dienst. Stuur ons in dat geval jouw klacht via het klachtformulier. Je klacht wordt daarna meteen toegewezen aan een specialist. Deze neemt uiterlijk binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op om de klacht door te nemen. Dan weten we zeker dat we je goed hebben begrepen. Hij laat je weten hoe lang het ongeveer zal duren om jouw klacht op te lossen. Mocht je klacht door Independer niet naar tevredenheid worden opgelost, dan kun je terecht bij het Klachteninstituut FinanciĆ«le Dienstverlening (Kifid).

WUA Logo

Independer beste vergelijker!

In mei 2012 bleek Independer de beste vergelijkingssite voor uitvaartverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vonden afgelopen maand via Independer een uitvaartverzekering