Producten die je vindt bij Independer

Independer heeft het overzicht van bijna alle verzekeraars in Nederland voor jou. Zo kun je eenvoudig verzekeringen vergelijken en in één keer de beste verzekering vinden voor jouw persoonlijke situatie. Op een heldere manier vergelijken we verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Je kunt daarna zelf kiezen welk product je wilt afsluiten. En heb je hulp nodig? Dan kun je onze klantenservice bellen. Naast verzekeringen, vergelijken wij ook gezondheidszorg zoals ziekenhuizen, tandartsen, huisartsen en fysiotherapie. Hieronder vind je alle producten die Independer voor jou vergelijkt.

Vergelijk verzekeringen

Zorgverzekering

Om een goedkope zorgverzekering te vinden kun je hier de nieuwe zorgverzekeringen vergelijken en iedere zorgverzekering afsluiten. Independer geeft voor verschillende verzekeraars tot wel 10% korting op je premie. Vergelijk de premie van jouw verzekeraar met alle aanbieders en lees het laatste nieuws zorgverzekeringen.

Autoverzekering

Om een goedkope autoverzekering te vinden kun je hier autoverzekering vergelijken en iedere autoverzekering online afsluiten. Vaak krijg je via Independer nog extra korting. Vergelijk het tarief van je autoverzekering met andere aanbieders en sluit de beste autoverzekering af!

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering kun je via Independer niet vergelijken, maar wel los afsluiten via ons Beste-in-1 Pakket. Premies en voorwaarden verschillen nauwelijks, daarom hebben we een aantal aansprakelijkheidsverzekeraars voor je geselecteerd.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering sluit je af om de spullen in je huis te verzekeren. Vergelijk je inboedelverzekering en sluit direct een goedkope verzekering af.

Motorverzekering

Via ons Beste-in-1 Pakket is het mogelijk om een motorverzekering via Independer af te sluiten. Let op: we vergelijken motorverzekeringen niet, maar kunnen je wel een goede dekking voor een eerlijke prijs aanraden.

Overlijdensrisicoverzekering

Zoek je een overlijdensrisicoverzekering die het best bij je past? Wij helpen je een keuze te maken tussen verschillende verzekeringen. Vergelijk verzekeringen en ontvang direct een online offerte.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzeker je je huis tegen bijvoorbeeld brand of waterschade. Bij Independer krijg je vaak mooie kortingen op je opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Juridisch advies of hulp van een advocaat is duur. Sluit je een rechtsbijstandverzekering dan kun je hiervoor bij je rechtsbijstandverzekeraar terecht. Op Independer kun je rechtbijstandverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Reisverzekering

Om een goedkope reis- of annuleringsverzekering te vinden kun je hier reisverzekeringen vergelijken en een reisverzekering direct online afsluiten. Vergelijk kortlopende of doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen.

Uitvaartverzekering

Door wijzigingen in de regelgeving is Independer inmiddels noodgedwongen gestopt met uitvaartverzekeringen vergelijken. Wel geven we je graag nog wat algemene informatie over uitvaartverzekeringen.

Woonverzekering

Vergelijk vrijwel alle woonverzekeringen en kies de opstalverzekering of inboedelverzekering die bij je past. Je krijgt direct online een offerte en je kunt meteen online je verzekering afsluiten.

Beste-in-1 Pakket

Via het Beste-in-1 Pakket kun je je persoonlijke pakket samenstellen. Per verzekering kijken wij wie voor jou de beste verzekeraar is en die stoppen we samen in 1 pakket. Zo heb je alles op 1 polis bij Independer.

Vergelijk bankproducten

Hypotheek online afsluiten

We helpen je stap voor stap zélf je hypotheek online afsluiten. Je kiest zelf. Liever advies? Vind eenvoudig de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Of check alle actuele hypotheekrentes van alle 60 hypotheken op en rij.

Lenen

Vergelijk leningen bij Independer, hier kun je onafhankelijk leenproducten van verschillende aanbieders vergelijken op basis van rente. Zo vind je snel de lening of het krediet met een lage rente waarvoor je kunt lenen.

Spaarrekening en deposito

Vergelijk spaarrente bij Independer, onafhankelijk vergelijken van termijndeposito's en spaarrekeningen op rentetarieven en voorwaarden. Zo zie je snel wie je de hoogste rente geeft zodat je snel kunt gaan sparen.

Vergelijk energieleveranciers

Energie vergelijken

Je kunt bij Independer energie vergelijken en, op basis van prijs en kwaliteit, de beste energieleverancier vinden voor jouw wensen, gezins- en woonsituatie.

Service

Zoek de beste hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt? Die vind je in deze vergelijking makkelijk en snel. De vergelijking is gebaseerd op reviews van consumenten en kwaliteitschecks.

Check je hypotheekadviseur

Heb je pas een gesprek gehad met een hypotheekadviseur? Doe dan deze check. Het is een vragenlijst waarmee je direct kunt zien of de hypotheekadviseur alle onderdelen duidelijk besproken heeft. Je ontvangt na afloop een gratis adviesrapport met aandachtspunten en tips.

Beoordeel je hypotheekadviseur

Door jouw ervaring te delen en je hypotheekadviseur te beoordelen help je andere bezoekers een betere keuze te maken om het beste hypotheekadvies te vinden.

Woekerpolischeck

Door de introductie van nieuwe beleggingsproducten met veel lagere kosten en de sterk gedaalde premies van overlijdensrisicoverzekeringen, zijn er alternatieven op de markt die mogelijk meer opbrengen. De Woekerpolischeck geeft je snel een ruwe indicatie van de mogelijke extra waarde bij overstappen.

Nieuws

Premies autoverzekering jongeren torenhoog
4 december 2018
Jongeren die een auto willen verzekeren moeten flink in de buidel tasten. De premie voor een WA-v...

Stijgende WA-premies autoverzekering: 18-jarigen betalen de hoofdprijs
4 december 2018
Nooit eerder - sinds Independer in 2006 begon met registreren - lagen de gemiddelde premies voor ...

Goedkoper uit met een collectieve zorgverzekering?
3 december 2018
Collectieve zorgverzekeringen zijn populair. Ruim zes miljoen Nederlanders zijn verzekerd via een...

Actuele discussies

Dure Stadverwarming
10 december 2018
Beste Antonio, Wat vreemd en vervelend dat je leverancier een veel grotere woning aanhoud als re...

Dure Stadverwarming
9 december 2018
We hebben een kleine woning van 120m3 inhoud, het verbruik van de stadverwarming wordt berekend n...

Fraude met leningen vanuit buitenland
6 december 2018
Het is een onbekende partij,en lijkt onbetrouwbaar. Voor zover ik kan zien hebben zij geen vergun...

 
 

Over Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering. Zo maken wij verzekeren gemakkelijk. Voor jou, en voor de meer dan 300.000 andere consumenten die jaarlijks bij ons een verzekering afsluiten. Zodat jij blind op je verzekeringen kunt vertrouwen. Lees meer over onze droom en de cultuur van Independer.

Wat doen wij voor je?

Via onze website kun je verschillende verzekeringen, hypotheken, leningen en spaarrekeningen met elkaar vergelijken en en vaak ook afsluiten. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij je een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kun je bijna altijd het door jou gewenste product via onze website afsluiten. In de vergelijking zie je per product op de detailpagina wat wij voor je doen en wat de verzekeraar voor je doet.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Op onze website vergelijken wij alle verzekeringen waarvan we de productinformatie hebben. Van die producten zijn wij op de hoogte van de meest actuele voorwaarden en premies. Per productgroep hebben we een overzicht gemaakt waarop je kan zien wie we wel en wie we niet in de vergelijking opnemen.
Ook tonen we onderaan de vergelijking de namen van verzekeraars waarvan we geen productinformatie hebben. Zo krijg je toch een compleet overzicht van alle aanbieders van verzekeringen. 

Overzicht autoverzekeraars in vergelijking

Overzicht zorgverzekeraars in vergelijking

Overzicht overlijdensrisicoverzekeraars in vergelijking

Overzicht reisverzekeraars in vergelijking

Overzicht woonverzekeraars in vergelijking

Overzicht rechtsbijstandverzekeraars in vergelijking

Overzicht hypotheekverstrekkers in vergelijking

Overzicht kredietverstrekkers in vergelijking

Overzicht spaarbanken in vergelijking

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van jou. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke producten jij in aanmerking komt. Van alle producten waarvoor jij in aanmerking komt, stellen wij vervolgens een top 3 samen die jij met elkaar kunt vergelijken. Deze top 3 bestaat uit verzekeraars met de hoogste prijs-kwaliteitscore die je direct via Independer kunt afsluiten. Want niet alleen de prijs is belangrijk, ook de kwaliteit van een verzekering telt mee. Verzekeringen die je niet via Independer kunt afsluiten, staan niet in de top 3. Die vind je terug in de vierde kolom. Wil je liever zelf wilt bepalen wat de juiste verzekering is? Dan kun je gebruik maken van ons volledige zoekresultaat. Daarin kun je alle verzekeringen rangschikken op basis van de premie, kwaliteit, klantcijfer of prijs-kwaliteitverhouding.
Het maakt overigens niet uit of Independer een samenwerking met een verzekeraar heeft of niet. Alle producten die voldoen aan de wensen van de consument worden getoond.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?

Op onze website kun je verzekeringen, hypotheken, spaarrekeningen en leningen vergelijken. Sluit je zo’n product af via ons of klik je via onze site door naar de site van de aanbieder? Dn ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. Behalve bij overlijdensrisicoverzekeringen. Daar vragen wij een vaste vergoeding aan de klant en ontvangen wij niets van de verzekeraar. Daarvoor onderhandelen we met verzekeraars om de beste voorwaarden en de scherpste tarieven te krijgen, hebben we experts in dienst die je voorzien van advies en je vragen beantwoorden en handelen we in veel gevallen je schade af.
Met een aantal verzekeraars hebben wij geen samenwerking. Van deze verzekeraars ontvangen wij geen vergoeding. Wij vergelijken ze wel en tonen hun premies omdat wij jou met onze site zo volledig mogelijk willen informeren over de meest actuele premies en voorwaarden.

Meer over Independer?

Wil je meer weten over Independer en hoe wij werken? Lees meer over Independer. We vertellen je ook graag meer over ons beloningsbeleid.


Altijd gratis extra's bij Independer

Sluit je autoverzekering af bij Independer en je krijgt altijd een gratis PlusPakket. Met daarin bijvoorbeeld Diefstaldekking of Eigen Risico Zorg Vergoeding.

Diefstaldekking bij WA
Auto’s met alleen een WA-dekking zijn bij ons ook gratis verzekerd tegen diefstal.

Eigen Risico Zorg Vergoeding bij overige dekkingen
Na een auto-ongeluk vergoeden wij het eigen risico van je zorgkosten tot max. € 385,-.


Lees meer over de Diefstaldekking en de Eigen Risico Zorg Vergoeding

Experts in verzekeren

Verzekeren is niet echt leuk. Daarom maken wij het je gemakkelijk. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten. Kom je er niet uit? Onze experts staan klaar om je te helpen.

Vanaf nu zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar!
Op werkdagen van 8.00 -  21.00 uur en in het weekend van 9.30 - 18.00 uur.


035 - 626 55 44

experts

Vragen over ons

VERGELIJKING
Krijgt de best betalende zorgverzekeraar ook de beste plek?

VOLLEDIGHEID
Tonen jullie de premies van alle zorgverzekeraars?

ONAFHANKELIJK
Is Independer onafhankelijk?

Voordelen van Independer

Klanten over ons

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afsluiten van een verzekering. We tonen alle beoordelingen over ons. Independer scoort gemiddeld een 9,1 uit 207.407 beoordelingen.

Zoekresultaten
Geen resultaat gevonden. Verfijn je zoekopdracht.