Aanmelden e-mails

Bij Independer maken we onderscheid tussen verschillende soorten e-mails. E-mails die je ontvangt als je een verzekering of ander product bij ons hebt afgesloten en e-mails waarvoor je je zelf kunt aanmelden. Hieronder vind je een overzicht van al onze mailingen.

Nieuwsbrief:

Elke maand op de hoogte blijven van ontwikkelingen op gebied verzekeringen, hypotheken, energie en pensioen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We sturen gemiddeld één keer per maand een nieuwsbrief met onder andere actueel nieuws, handige tips, adviezen en interessante weetjes.

Zorgpremie Alert

Met de Zorgpremie Alert houden we je jaarlijks op de hoogte van de ontwikkelingen rondom je zorgverzekeringen. Je krijgt elk jaar op een aantal belangrijke momenten bericht van ons. Bijvoorbeeld wanneer de wijzigingen m.b.t. je zorgverzekering bekend zijn voor volgend jaar, wanneer alle premies bekend zijn en je kunt gaan vergelijken en wanneer je nog een paar dagen hebt om over te stappen. Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken dat je het vergeet. Handig toch?

Pensioenmailings: grip op je pensioen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van onze pensioenplanner en ontvang nieuws dat van invloed kan zijn op jouw inkomen voor later. Gebruik je de pensioenplanner van Independer al? Dan houden we je op de hoogte van nieuws dat relevant is voor jouw persoonlijke situatie. En ééns per jaar sturen we je een alert voor je jaarlijkse pensioencheck.

Aanmelden

Waarvoor wil jij je aanmelden?

E-mail

(ter controle)