Afmelden e-mails

Geef onderaan de pagina aan welke e-mails je niet meer wilt ontvangen. Daar vind je het overzicht van mailingen voor je voor bent aangemeld.

Nieuwsbrief:

Blijf elke maand op de hoogte van ontwikkelingen op gebied verzekeringen, hypotheken, energie en pensioen. We sturen gemiddeld één keer per maand een nieuwsbrief met onder andere actueel nieuws, handige tips, adviezen en interessante weetjes.

E-mailings Independer

Als klant van Independer ontvang je meerdere keren per jaar e-mails van ons. Deze hebben betrekking op je afgesloten product(en), gaan over actuele ontwikkelingen en/of andere producten van Independer.

Klantonderzoek

Om onze producten en diensten te blijven verbeteren, sturen we af en toe een enquête of onderzoek naar een groep klanten. We zijn bijvoorbeeld benieuwd hoe onze klanten denken over onze dienstverlening, een specifiek product of een nieuwe ontwikkeling.

Independer Jaarchecker (autoverzekeringen)

De Independer Jaarchecker ontvang je als je een autoverzekering hebt afgesloten die deze checker aanbiedt. We checken ieder jaar of jouw autoverzekering nog wel het beste bij jouw situatie past. Daarbij kijken we naar de prijs en kwaliteit. Zo ziet u in één oogopslag of u nog steeds goed zit.

Zorgpremie Alert

Met de Zorgpremie Alert houden we je jaarlijks op de hoogte van de ontwikkelingen rondom je zorgverzekeringen. Je krijgt elk jaar op een aantal belangrijke momenten bericht van ons. Bijvoorbeeld wanneer de wijzigingen m.b.t. je zorgverzekering bekend zijn voor volgend jaar, wanneer alle premies bekend zijn en je kunt gaan vergelijken en wanneer je nog een paar dagen hebt om over te stappen. Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken dat je het vergeet. Handig toch?

Pensioenmailings: grip op je pensioen

Met de pensioenmailings blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van onze pensioenplanner en ontvang je nieuws dat van invloed kan zijn op jouw inkomen voor later. Gebruik je onze pensioenplanner van Independer al? Dan houden we je op de hoogte van nieuws dat relevant is voor jouw persoonlijke situatie. En ééns per jaar sturen we je een alert voor je jaarlijkse pensioencheck.

Afmelden

E-mailadres