Besparen op je verzekeringen

Verzekeren is niet goedkoop. Maar door slim te kijken naar al je verzekeringen, kun je elke maand wat euro's besparen. Wil je weten hoe? Wij hebben per soort verzekering de beste tips voor je uitgezocht.

Begin met vergelijken

Besparen op je zorgverzekering

Ieder jaar in december kun je weer een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Omdat je tussentijds niet kun veranderen is het belangrijk dat je een zorgverzekering afsluit waar je het hele jaar blij mee bent. De premie is hier een belangrijk onderdeel van. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Maar waar let je op? Wij hebben voor je uitgezocht hoe je kunt besparen op je zorgverzekering.

Besparen op je opstalverzekering

Om je huis te verzekeren tegen brand, storm, inbraak en diefstal sluit je een opstalverzekering af. Hoe duur de verzekering is, hangt onder andere af van het type huis. Toch zijn er een paar zaken waar je op kunt letten om de premie zo laag mogelijk te houden. Lees alle tips om te besparen op je opstalverzekering.

Besparen op je overlijdensrisicoverzekering

Er zijn grote verschillen in de premies van overlijdensrisicoverzekeringen. Dit ligt aan de verzekeraar maar ook aan de doelgroep waar je in valt: rook je misschien of heb je diabetes? Los van deze factoren zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten om je overlijdensrisicoverzekering zo goedkoop mogelijk te houden. Wij hebben alle bespaartips voor je op een rij gezet.

Besparen op je reisverzekering

Bij het afsluiten van je reisverzekering kun je uit verschillende dekkingen kiezen. Niet elke dekking is voor jou belangrijk. Kijk dus goed naar de mogelijkheden voordat je een reisverzekering afsluit. Wij hebben alle tips op te besparen op je reisverzekering voor jou op een rij gezet.

Besparen op je autoverzekering

De autoverzekering is zeker niet de goedkoopste verzekering. Vooral als je een nieuwe auto hebt, moet je er voor zorgen dat je goed verzekerd bent. Hoe beter je dekking, hoe duurder de verzekering. Er zijn een aantal manieren om de premie van je autoverzekering zo laag mogelijk te houden. Wij hebben alle bespaartips voor je uitgezocht.

Besparen op je inboedelverzekering

De opstalverzekering is voor je huis. De inboedelverzekering is voor de spullen in je huis. Je verzekert hiermee je spullen voor brandschade, waterschade, inbraak en diefstal. Hiervoor wil je natuurlijk niet te veel betalen. Bekijk daarom onze bespaartips om te zien hoeveel je kunt besparen op je inboedelverzekering.

Besparen op je aansprakelijkheidsverzekering

Maak je per ongeluk iets stuk van een ander? Dan valt dit onder je aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee ben je voor een paar euro al verzekerd voor ongeveer 1.250.000 euro. Ondanks dat deze verzekering maar een paar euro per maand kost, kun je toch besparen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet hoe je kunt besparen op je aansprakelijkheidsverzekering.

Besparen op je energie

Naast dat je ieder jaar opnieuw je energieverzekering moet vergelijken, zijn er nog meer manieren om je energierekening laag te houden. Denk bijvoorbeeld aan je isolatie of je lichtverbruik. Wil je nog meer tips? Wij hebben alle handige tips om te besparen op je energierekening op een rij gezet.