Woonverzekering
Allianz

Reviews


Reviews: 59% beveelt Allianz aan.

Allianz scoort gemiddeld een 6,9. Dit is het gemiddelde uit 97 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 66 klanten ook nog een toelichting gegeven over Allianz door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Allianz een woonverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

97 reviews
Zeer goed
41
Goed
33
Matig
15
Slecht
7
Zeer slecht
1
Totaal score
6,9
afsluitproces
7,3
prijskwaliteit
7,1
klantenservice
7,2
schadeafhandeling
6,0
Lees de 97 woonverzekering reviews van Allianz

Laatste 3 reviews woonverzekering van Allianz

"Onduidelijk"
03 juni 2019 | T. Vries De - Moes
Score:7,5
Tot op heden nog geen enkele reactie gehad van verzekering Allianz. Is verzekering afgesloten of niet??? Klantenservice Independer zegt afwachten maar ik vind de onduidelijkheid en lange wachtperiode niet fijn. Nog geen polis ontvangen ook dus.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Tevreden"
05 maart 2019 | Anoniem
Score:8,5
Ik ben zeer tevreden over independer maar bij Alianz ging even iets fout maar toen ze dat door hadden hebben ze ons probleem binnen 2 dagen naar tevredenheid afgehandeld. Ik kan U vertellen dat wij bijna nooit id de 60 jaren dat we nu getrouwd zijn schade hebben gehad. Ik ben amper bij U verzekerd en eerst schade met de auto en nu aanrechtblad ik vond dat heel vervelend maar het is heel goed afgehandeld en wij prijzen jullie aan bij familie vriende en kennissen. Met vriendelijke groeten en dank, Bep van den Broek- van Hees.
Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.
"Goede service altijd goed geholpen"
24 februari 2019 | Anoniem
Score:10,0
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 97 woonverzekering reviews van Allianz

Laatste nieuws woonverzekering

Bekijk hieronder het laatste nieuws over inboedelverzekeringen en opstalverzekeringen

Independer wint voor de 5e keer op rij de WUA Award voor Wonen

03-05-2019

Independer is voor de 5e keer op rij de beste website om je woonverzekeringen af te sluiten. Dat blijkt uit het halfjaarlijkse onderzoek van Web Usability Advice (WUA!). Een prestatie waar we trots op zijn! Ruim 400 respondenten   WUA! is een Lees verder

Niet verhuizen maar verbouwen? Zo blijf je goed verzekerd

18-04-2019

Er bestaan verschillende redenen waarom je huidige woning misschien niet meer aan je woonwensen voldoet. Misschien is er gezinsuitbreiding op komst en wil je meer ruimte. Of wil je kleiner gaan wonen omdat de kinderen de deur uit zijn. Wat Lees verder

Droomhuis gevonden? Nu het geld nog! Check de Eigengeldkaart

29-03-2019

Mocht je je droomhuis vinden, dan wordt de volgende uitdaging het vinden van een hypotheek én eigen geld. Zonder eigen geld kun je tegenwoordig geen huis meer kopen. Je moet op z’n minst de kostenkoper (overdrachtsbelasting, notaris, etc.) zelf betalen. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze woonverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Allianz. Als je vragen hebt over je woonverzekering, wijzigingen wilt doorgeven of een schade wilt melden, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de woonverzekeraar.

Wat kun je van Allianz verwachten?

Zodra Allianz je gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis op. De premie betaal je rechtstreeks aan Allianz. Allianz vergoedt je schade als deze onder de voorwaarden valt. Allianz draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (de schadelast).

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Woonverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de woonverzekeringen van Allianz en ruim 130 andere woonverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Kies een woonverzekering die bij u past!
Woonverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite opstalverzekering!

In juni 2013 bleek Independer volgens WUA! de beste vergelijkingssite opstalverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een woonverzekering