Woonverzekering
Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar en valt onder ASR Nederland. Je kunt bij Ditzo terecht voor de meeste particuliere verzekeringen waaronder een opstalverzekeringen en inboedelverzekeringen.

Reviews


Reviews: 50% beveelt Ditzo aan.

Ditzo scoort gemiddeld een 8,1. Dit is het gemiddelde uit 4 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ditzo door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Ditzo een woonverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

4 reviews
Zeer goed
2
Goed
2
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,1
Afsluitproces
8,6
Prijs-kwaliteit
7,5
Klantenservice
8,3
Lees de 4 woonverzekering reviews van Ditzo

Laatste 3 reviews woonverzekering van Ditzo

"Verrassen je met een afwijzing"
20 december 2019 | Anoniem
Score:7,1
Ik dacht een goedkope verzekering af te sluiten voor mijn inboedel en aansprakelijkheid. Maar al heel gauw kwam ik er achter waarom het zo goedkoop is: ze weigeren je vrij gauw. Ik weet nog steeds niet waarom of wat, maar ik kreeg alleen een vaag bericht terug dat ik te veel claims heb gedaan in de afgelopen 5 jaar. Het maakt dan helemaal niet uit in wat voor verzekering dit is gedaan. Ik heb namelijk nog nooit een inboedel verzekering gehad en ook nog nooit een aansprakelijkheidsverzekeringierin. Ik kon mij oprecht niet bedenken wat dat dan wel zou moeten zijn geweest. Heb wel eens claims gedaan op de tegenpartij omdat zij volledige aansprakelijkheid hadden erkend. Nogal vreemd als dat meegeteld wordt. Wat mij nu het meest irriteert is dat ik hierdoor bij een verzekeringsaanvraag altijd zou moeten aangeven dat ik ben geweigerd en dus moet uitleggen dat ik zelfs niet eens weet waarom precies. Als ik dit had geweten had ik het never nooit bij Ditzo aangevraagd. Prijs/kwal score is Ditzo
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Goede service, en snelle afhandeling"
15 december 2019 | F. Le Comte
Score:9,5
Dit product is aan te bevelen.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
19 november 2019 | Anoniem
Score:10,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 4 woonverzekering reviews van Ditzo

Laatste nieuws woonverzekering

Bekijk hieronder het laatste nieuws over inboedelverzekeringen en opstalverzekeringen

Schade door vuurwerk, en nu?

29-12-2019

Het is bijna zover....de jaarwisseling. Veel mensen steken op dat moment vuurwerk af.  Vuurwerk mag je alleen op 31 december afsteken. Gelukkig gaat het meestal goed, maar helaas niet altijd. Stel dat je gewond raakt of schade oploopt aan je Lees verder

Voorkom inbraak rond de feestdagen: 5 tips

24-12-2019

Het is vroeg donker dus veel mensen doen de gordijnen dicht en de kaarsjes aan. We maken het lekker knus in huis, maar buiten slaan de inbrekers hun slag. Al jaren op rij is in de inbraakcijfers te zien dat Lees verder

Inbraakvrij de winter door: 7 tips

25-11-2019

De donkere weken voor Kerst zijn weer aangebroken. Voor veel mensen betekent dat: in het donker naar het werk en in het donker weer thuiskomen. Niet voor iedereen is dat een pretje. Maar er is een ‘beroepsgroep’ die hun ‘werk’ Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze woonverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je woonverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Ditzo.

Wat kun je van Ditzo verwachten?

Zodra Ditzo jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis op. De premie betaal je rechtstreeks aan Ditzo. Met alle vragen over jouw woonverzekering, zoals bijvoorbeeld een schademelding of een wijziging, kun je terecht bij Ditzo.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Woonverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de woonverzekeringen van Ditzo en ruim 130 andere woonverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Kies een woonverzekering die bij u past!
Woonverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite opstalverzekering!

In juni 2013 bleek Independer volgens WUA! de beste vergelijkingssite opstalverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een woonverzekering