Woonverzekering: lees alle reviews over SNS.

Woonverzekering

De woonverzekering van SNS staat voor snelle service. Bij de meeste banken moet je ook een rekening hebben om er je woning te kunnen verzekeren. Bij SNS kan iedereen zijn auto verzekeren. Dat vinden wij een voordeel.

SNS bestaat al bijna 200 jaar en is ontstaan uit een fusie van verschillende regionale spaarbanken. SNS maakt onderdeel uit van SNS Reaal. Behalve bankieren kun je bij SNS ook allerlei verzekeringen afsluiten.


Stel je vraag of geef je mening over je woonverzekering bij SNS Bank

Reviews: 81% beveelt SNS aan.

SNS scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 3294 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2072 klanten ook nog een toelichting gegeven over SNS door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij SNS een woonverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.


Toon alle 3294 reviews

2247
900
104
26
Totaal score
8,0
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteit
8,1
Klantenservice
8,2
Schadeafhandeling
7,6

sorteer op: datum ▼ | score

"goede service"
22 februari 2020 | P. Wegielski


Score
9,9
Prijs-kwaliteit
10,0
Klantenservice
10,0
Schadeafhandeling
9,8

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de woonverzekering.

"Nooit meer sns"
18 februari 2020 | L.G.H. van Wijk

Slechte onpersoonlijke niets dekkende verzekering .......voor mij in ieders geval nooit meer Sns Drie kleine schades gemeld in 2019 en alle 3 waren of met een enorm eigen risico of gewoon niet verzekerd door rare smoesjes en regeltjes ... ( lees kleine lettertjes ) . Helaas door dit ook een domper in het vertrouwen in independer aangezien deze verzekering werd aangeraden .

Score
1,0
Prijs-kwaliteit
1,0
Schadeafhandeling
1,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de woonverzekering.

"goede service"
17 februari 2020 | T.P.M. Fase

zeker aan te bvelen

Score
8,0
Prijs-kwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de woonverzekering.

"Woonhuis verzekering"
14 februari 2020 | Ruud

Vraag goed na of je huis wel degelijk in de verzekering valt als, je huis net als die van mij, van binnen van hout is ( Ford woning ) en de buiten muren van steen of beton. Via Independer kan je dan bij meerdere verzekeren, maar bij navraag bij deze verzekering gaan ze hier niet in mee. B.v. Alianz, zij willen dan je gehele huis uit beton of steen bestaat !! Toen ik ze belde kreeg ik dit als antwoord. Op mijn vraag, moet alle daken dan ook van beton zijn, kreeg ik opeens als antwoord, O Nee, dit is een uitzondering !! Of dit is de waarheid, of een personeelslid, wat niet goed is opgeleid. Ik nam dit risico dus maar niet.

Score
8,4
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
8,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de SNS woonverzekering polis.


"Goede"
07 februari 2020 | H. Var

Goed

Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteit
10,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de SNS woonverzekering polis.


"Goede prijs/kwaliteit, geen gezeur."
03 februari 2020 | Anoniem

Na advies van de klantenservice op SNS uitgekomen, goed en rustig gesprek. Ik ben tevreden.

Score
9,6
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de SNS woonverzekering polis.


"auto verzekering"
02 februari 2020 | Anoniem

goed geregeld.klant vriendelijk.

Score
7,9
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteit
8,0
Klantenservice
7,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de SNS woonverzekering polis.


"Easy, no nonsense"
01 februari 2020 | Anoniem

Geen moeilijke lange gedoe met moeilijke teksten. Makkelijk en simpel en alle info die je nodig heb

Score
9,2
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
9,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de SNS woonverzekering polis.


"nee"
01 februari 2020 | Anoniem


Score
8,0
Prijs-kwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de woonverzekering.

"Een lokkertje"
01 februari 2020 | Anoniem

Vorig jaar de verzekering afgesloten. Ze kwamen als goedkoopste uit de bus. 10 Maanden later kreeg ik een brief met de mededeling dat de premie fors werd verhoogd. Indien ik de verzekering niet zou opzeggen zou ik nog een jaar aan de hogere premie vastzitten. Ik had de indruk dat de premie tijdens de looptijd gelijk zou blijven, maar dat is bij deze aanbieder dus niet het geval.

Score
7,0
Prijs-kwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de woonverzekering.

123456789209volgende1 - 10 totaal 2081


WUA Logo

Beste vergelijkingssite opstalverzekering!

In juni 2013 bleek Independer volgens WUA! de beste vergelijkingssite opstalverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een woonverzekering