Wat andere klanten van onze woonverzekering vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je weten of jij kunt besparen op je woonverzekering? Begin dan direct met het vergelijken van woonverzekeringen.

Woonverzekering vergelijken en afsluiten

Postcode
Huisnummer
Mijn woning is

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,1

Bekijk alle 15.212 klantbeoordelingen

4,0

"Ik heb voor de tweede keer nu de woonhuisverzekering afgesloten. Op het afsluitende scherm wordt opgesomd hoe alles nu verder gaat. Daar staat niet bij dat en hoe ik de eerste premie moet voldoen. Bij Allianz vang ik ook bot. "

2 dagen geleden om 10:15, Meneer Prins, AMERSFOORT
10,0

"Ik heb al meerdere verzekeringen lopen via Independer. Goede voorlichting en service en directe en snelle actie!"

maandag 7 juni 2021 om 13:04, Meneer Metselaar, NIEUWERKERK AD IJSSEL
10,0

"Snel en eenvoudig van verzekeraars gewisseld, en nog goedkoper uit ook,! dank zij "independer" "

donderdag 3 juni 2021 om 11:36, Anoniem, HOENSBROEK
6,0

"Ik heb een verkeerde postcode ingegeven en kan dit niet veranderen en ben bankrekeningnummer wordt gelijk aangegeven dat het niet klopt, terwijl het wel juist is en ik heet van der Zwan"

zaterdag 29 mei 2021 om 11:32, Anoniem, 2583 BA Den Haag
10,0

"Erg uitgebreid geeft goede adviezen je hoeft alleen maar antwoorden te geven en zij zoeken het uit. Super."

woensdag 26 mei 2021 om 17:47, Mevrouw van Bladeren, SCHERPENZEEL GLD
10,0

"Jullie hebben mij super goed geholpen met het vinden van de beste autoverzekering. En dat ging ook super snel, vandaar ik nu al mijn verzekeringen bij jullie wil afsluiten."

zaterdag 22 mei 2021 om 00:24, Mevrouw Spangenberg, ZWIJNDRECHT
10,0

"Brillaint interface to compare all the insurances. Ingeniously suggests additional benefits with an insurance. Hassle free process to buy and insurance. Custermer service over phone are also very supportive."

vrijdag 21 mei 2021 om 15:34, Meneer Upadhyay, HEERLEN
10,0

"Ik ben nu een stuk goedkoper uit dan mijn huidige verzekeringen, met dezelfde dekking en voorwaarden."

vrijdag 21 mei 2021 om 15:31, Anoniem, BOSKOOP
10,0

"Wijzigen, aanpassen, vergelijken...alles op één plek, al jaren niet teleurgesteld hierin."

zaterdag 5 juni 2021 om 14:36, Anoniem, ENSCHEDE
8,0

"Ben blij met vergelijking van verzekeringsmaatschappij dat je drie naast elkaar kan zien wat er wordt gedekt."

vrijdag 14 mei 2021 om 20:06, Anoniem, AMSTELVEEN
toon meer

Zo werkt een review geven voor je woonverzekering

Wanneer je bij Independer een woonverzekering afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je woonverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je woonverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Gratis extra schadedekking

1000 euro extra bij grote schades

Altijd het beste product bovenaan

Vergelijken op inhoud en prijs

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.