Meer reviews over jouw ziekenhuis of kliniek?

Op Independer kan iedereen een review achterlaten over een ziekenhuis of kliniek. We gebruiken deze beoordelingen om de kwaliteit van gezondheidszorg in kaart te brengen. Bovendien kunnen patiënten zo elkaar helpen een keus te maken. Hoe meer reviews over jouw ziekenhuis of kliniek, hoe overtuigender het is. Je kan je hiermee onderscheiden van andere zorginstellingen. Daarnaast kom je als ziekenhuis of kliniek op een betere plek in de zoekresultaten.

Hoe kan je er voor zorgen meer reviews te krijgen? Independer helpt je daarbij.

Reviewkaartjes

Wil je dat meer patiënten een beoordeling geven over jouw ziekenhuis? Dan kan je bij ons kosteloos reviewkaartjes bestellen.  

Reageren op een review

Door te reageren op reviews, laat je zien dat je de mening van patiënten serieus neemt. Uiteraard is het mogelijk om bij ons een reactie op een review te geven.

Independer klantcijfer banner

Met de gratis Independer klantcijfer banner toon je altijd het meest actuele klantcijfer op je eigen site én motiveer je andere patiënten ook hun mening te geven.  

Ons reviewbeleid

Reviews worden zorgvuldig door onze redactie getoetst voordat ze online worden geplaatst. Lees meer over ons reviewbeleid.

Mediquest

MediQuest levert alle gegevens van de zorginstellingen. Zo maken zij de kwaliteit van ziekenhuizen en klinieken inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!

 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.