veel voorkomende aandoeningen

Wat zijn veel voorkomende aandoeningen?

Hier lees je alles over de veel voorkomende lichamelijke aandoeningen waarvoor je behandeld kan worden in een ziekenhuis of een kliniek. Wij hebben per aandoening de symptomen, oorzaken en behandelmogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Orthopedische aandoeningen

Orthopedische aandoeningen zijn aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Wij vertellen je meer over de meest voorkomende orthopedische aandoeningen zoals hernia, heup- en knieartrose.

Spataderen

Spataderen is een veel voorkomende aandoening aan de aderen in de benen. Lees meer over de oorzaken en symptomen van spataderen. En wat je er aan kunt doen. 

Kanker

Er zijn vele soorten kanker. Wij tonen je de oorzaken, symptomen en behandelmethodes van de meest voorkomende soorten zoals borst-, darm- en huidkanker.

Staar

Staar is een veel voorkomende oogaandoening. Het wordt ook wel cataract genoemd. Wij vertellen je de belangrijkste oorzaken, symptomen en oplossingen. 

Op zoek naar een ziekenhuis of kliniek

Ben je op zoek naar een ziekenhuis of kliniek dat gespecialiseerd is in een bepaalde aandoening of behandeling? Ga dan naar onze ziekenhuisvergelijking:Zoek ziekenhuis of kliniek

Mediquest

MediQuest levert alle gegevens van de zorginstellingen. Zo maken zij de kwaliteit van ziekenhuizen en klinieken inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!

 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.