Laat een review achter over Iprenburg Herniakliniek

Met jouw review help je andere patiënten met hun keuze en kunnen zorgverleners hiermee de kwaliteit van de door hun geleverde zorg verbeteren. Daarom wordt je review ook bij een aantal zorgverzekeraars en zorgverleners online getoond. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen deze patiëntervaringen lezen en gebruiken. Uiteraard waarborgen wij hierbij je privacy.

Hoe waarschijnlijk is het dat je Iprenburg Herniakliniek zult aanbevelen bij vrienden of familie?
Over welke afdeling wil je een review geven?
Hoe waarschijnlijk is het dat je de afdeling [naam afdeling] zult aanbevelen bij vrienden of familie?
Bij welke arts ben je geweest?
Namelijk

Arts

Ben je door meerdere specialisten behandeld? Kies dan voor de persoon die het grootste gedeelte van de behandeling heeft uitgevoerd. Ben je niet bij een arts geweest, maar bijv. een verpleegkundige, kies dan ‘niet van toepassing’.

Hoe waarschijnlijk is het dat je hem of haar zult aanbevelen bij vrienden of familie?
Voor welke behandeling of aandoening ben je bij Iprenburg Herniakliniek geweest?

Behandeling

Selecteer de aandoening uit de gegeven opties in de dropdown. Staat het juiste antwoord er niet bij, dan zit het nog niet in onze database. Kies dan voor de optie 'Anders'. In de geschreven review aan het eind kun je dan eventueel aangeven over welke aandoening het gaat.

MediQuest verzamelt en analyseert alle gegevens en reviews van de zorginstellingen. Zo maken zij de kwaliteit van ziekenhuizen en klinieken inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!