Zorgverzekering
Aevitae

Aevitae is een assurantiebemiddelings- en volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemers-voorzieningen. Aevitae richt zich op ondernemingen en instellingen en biedt verschillende verzekeringen aan, zoals zorgverzekeringen, autoverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Aevitae? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Aevitae. Als Aevitae informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Aevitae heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Aevitae? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 65% beveelt Aevitae aan.

Aevitae scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1300 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 894 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aevitae door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aevitae een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1300 reviews
Zeer goed
596
Goed
603
Matig
62
Slecht
33
Zeer slecht
6
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,7
Lees de 1300 zorgverzekering reviews van Aevitae

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Aevitae

24 oktober 2016 | Anoniem
Score:8,1
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Bijzonder slechte zorgverzekeraar d.w.z. de combinatie met VGZ"
23 oktober 2016 | R. Bakker
Score:1,4
Deze zorgverzekeraar met VGZ probeert op alle mogelijke manieren vergoeding van ingediende nota's te voorkomen. Reactietijd is extreem langzaam. Voorbeeld: Declaratie nota's voor controle en verwijdering melanoom d.d. 2 aug.2016 is nog steeds niet in behandeling, Eerst vraagt men voorschrift huisarts/specialist dan medische indicatie vervolgens een recente verwijzing, terwijl ik uitgebreid de behandeling in een brief met bijlagen heb toegelicht, Conclusie: Deze combinatie is het ergste wat je als verzekerde kan overkomen.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Passen ieder jaar de polisvoorwaarden aan waardoor je steeds minder vergoed krijgt."
23 oktober 2016 | Anoniem
Score:5,0
Declaratiesysteem zit goed in elkaar. De polisvoorwaarden worden ieder jaar aangepast, en daarin worden de vergoedingen vaak naar beneden bijgesteld. Wij hebben meest uitgebreide aanvullende verzekering, maar je krijgt heel weinig vergoed. Heel star met medicijn vergoeding. Wilden Nurofen voor jeugdreuma niet vergoeden omdat het gewoon in de winkel beschikbaar is. Hebben dus jarenlang zelf reumamedicatie moeten aanschaffen. Vorige verzekeraar vergoedde dat wel gewoon (na verzoek van de arts). Wij kunnen niet meer weg omdat nieuwe verzekeraar polis aanpast wegenso.a kind met reuma. Maar ik zou nooit meer bij aevitae verzekeren.
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1300 zorgverzekering reviews van Aevitae

Laatste forumberichten over Aevitae zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

18-12-2015

Beste Mathilde, Het gaat enkel en alleen om de korting wegens betaling op jaarbasis, zonder vrijwillige eigen risico. Ze rekenen met 3 % korting per maand, ronden dat bedrag af en vermenigvuldigen dan met 12. Hiermee wordt korting vanwege betaling op jaarbasis  Lees verder

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

18-12-2015

Aevitae kon eerst de jaarpremie basisverzekering niet goed berekenen (9ct) te weinig korting gegeven. Nu is ook de jaarpremie aanvullende verzekering niet goed berekend: 18 ct te weinig korting gegeven. Weer een klacht op klachtenkompas gezet en avero achmea geinformeerd.  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Borstconstructie en ooglidcorrectie terug in basisverzekering 2017

25-10-2016

Vrouwen en man-vrouw transgenders kunnen vanaf 1 januari 2017 een vergoeding krijgen voor een borstconstructie. Je hebt alleen recht op een vergoeding als je geen enkele vorm van borstgroei hebt. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen moet je Lees verder

Zorgverzekering: nominale premie afgelopen 8 jaar

24-10-2016

Ben jij ook benieuwd wat je zorgverzekering volgend jaar gaat kosten? Op Prinsjesdag verwachtte het kabinet nog dat de basisverzekering ongeveer € 3,50 per maand duurder zou worden. Maar inmiddels heeft DSW als eerste haar premies bekendgemaakt. En bij deze Lees verder

Minder mensen halen griepprik

21-10-2016

De overheid wil voorkomen dat vooral ouderen en mensen met bepaalde aandoeningen griep krijgen. Deze groep loopt namelijk meer risico op vervelende complicaties. Daarom krijgen zij de komende tijd weer een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. Toch besluiten steeds meer Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Aevitae.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Aevitae verwachten?

Zodra Aevitae jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Aevitae. Ook alle declaraties dien je in bij Aevitae.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Geen informatie aangeleverd door Aevitae

Aevitae heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden.

Zorgverzekering vergelijken?

Helaas levert Aevitae geen informatie aan Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Vergelijk eenvoudig bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.