Zorgverzekering
Aevitae

Aevitae is een assurantiebemiddelings- en volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemers-voorzieningen. Aevitae richt zich op ondernemingen en instellingen en biedt verschillende verzekeringen aan, zoals zorgverzekeringen, autoverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Aevitae? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Aevitae. Als Aevitae informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Aevitae heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Aevitae? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt Aevitae aan.

Aevitae scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1253 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 860 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aevitae door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aevitae een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1253 reviews
Zeer goed
584
Goed
585
Matig
52
Slecht
27
Zeer slecht
5
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,8
Lees de 1253 zorgverzekering reviews van Aevitae

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Aevitae

"Na tevredenheid voel ik mij nu BEDONDERD!...Aevitae nooit meer."
19 november 2015 | C.J. Robinson
Score:3,4
Het contract met independer is vorig jaar vervallen en hierover ben ik NIET GOED INGELICHT!!! Behalve onder een klein kopje collectiviteitskorting die op nul was gezet is er niets gemeld. Dit terwijl andere wezelijke veranderingen in de verzekering punt voor punt in een brief werden vermeld..Aevitae heeft HEEL VEEL GELD kunnen VERDIENEN door deze truc. Dit heeft mij VEEL geld GEKOST waardoor ik mijn eigen risico heb moeten verhogen om de rekeningen te kunnen blijven betalen..SCHANDALIG hoe we zijn behandeld en met een kluitje t riet in zijn gestuurd. Om de declaraties moet ik nu ook elke keer in discussie!! Hiervoor altijd tevreden, jammer hoor. Independer stond ons wel goed te woord maar weet niet of ik nu nog via jullie 'durf' te verzekeren, angst voor herhaling want jullie hebben ook niet goed gewaarschuwd van te voren..
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
06 november 2015 | Anoniem
Score:7,2
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"goed maar duur"
05 november 2015 | Anoniem
Score:6,8
Ik heb geen klachten over aevitae, maar mijn polis is echter wel toegenomen. Met aanvullend voor tandarts ben ik 130 euro per maand kwijt. Dat vind ik zeer veel. Ik ga dus waarschijnlijk overstappen dit jaar.
Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1253 zorgverzekering reviews van Aevitae

Laatste forumberichten over Aevitae zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

24-11-2015

Via de zorgvergelijker van Independer voor het jaar 2015 een zorgverzekering van Avéro Achmea afgesloten. Deze polis werd vervolgens weer via volmachtdrager Aevitae uit Heerlen afgesloten. Deze informatie werd niet duidelijk bij Independer vermeld , want het verzekeringsproduct Extra Zorg  Lees verder

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

23-11-2015

Beste Gast, Wij streven er naar om zo een duidelijk en transparant mogelijke vergelijking te hebben. Om deze reden tonen wij ook de verzekeraars met een laag klantcijfer. De reviews van onze klanten helpen ons met een eerlijke vergelijking. Echter ligt  Lees verder

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

21-11-2015

Als er zoveel klachten/negatieve berichten zijn over deze zorgverlener/zorgverzekering waarom geeft Independer dan geen negatief advies. Het blad Plus beveelt Zodior zorgverzekering aan maar de prijs is wel 167 euro inclusief tandarts verzekering. Zodior beweert dat zij elk jaar een preventief uitgebreid onderzoek  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Wat kost de tandarts in 2016?

25-11-2015

De tandartstarieven van 2016 zijn bekend. Deze blijven bijna gelijk. Voor implantaten betaal je aankomend jaar wel meer. In Nederland zijn de tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Daardoor betaal je bij elke tandarts hetzelfde. Nieuwe tarieven veel voorkomende tandartsbehandelingen Wij Lees verder

Welke zorgverzekeraars vergoeden in 2016 onbeperkt fysiotherapie?

24-11-2015

Verwacht jij in 2016 vaak naar de fysiotherapeut te gaan? Dan is het verstandig om een zorgverzekering af te sluiten die onbeperkt fysiotherapie vergoedt. Dit is bij slechts tien zorgverzekeraars mogelijk. En het merendeel daarvan heeft een medische selectie, wat Lees verder

'Kijk niet allereerst naar de prijs van de zorgverzekering'

24-11-2015

Vanaf deze week zijn alle zorgpremies bekend. Waar moet de consument die wil overstappen op letten? Moet ik vooral naar de prijs kijken? Niet doen, zegt Ruud Martens van vergelijkingssite Independer. "Het belangrijkste is: wat wil je, en welke zorg denk Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Aevitae.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Aevitae verwachten?

Zodra Aevitae jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Aevitae. Ook alle declaraties dien je in bij Aevitae.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Geen informatie aangeleverd door Aevitae

Aevitae heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden.

Zorgverzekering vergelijken?

Helaas levert Aevitae geen informatie aan Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Vergelijk eenvoudig bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.