Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 74% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 1171 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 791 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1171 reviews
Zeer goed
656
Goed
434
Matig
50
Slecht
14
Zeer slecht
9
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,6
Lees de 1171 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

""
01 november 2015 | Anoniem
Score:7,0
Ik heb de keuze voor anderzorg gemaakt omdat dit pakket het goedkoopste uitkwam voor mij. Ik ben woonachtig in België en daar dus ook verzekerd en werkzaam in Nederland. Volgens Europese regelgeving moet ik dan ook in Nederland verzekerd zijn, hoewel ik nooit gebruik maak van gezondheidszorg in Nederland. Ik kies dus voor de goedkoopste optie.
Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Nee (32)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
30 oktober 2015 | Anoniem
Score:10,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Prima"
29 oktober 2015 | Anoniem
Score:7,7
Geen ziekte gehad, dus ook nagenoeg geen contact gezocht
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (43)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1171 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Verplicht Anderzorg extra te financieren?

23-09-2015

Jullie hebben mijn betaalwijze veranderd zonder mij op de hoogte te brengen met de INTENTIE zodat ik het terug moest veranderen, waardoor jullie extra kosten in rekening konden brengen, dit is achterbaks en smerig, pure oplichting als je het mij  Lees verder

Verplicht Anderzorg extra te financieren?

21-09-2015

Beste Ano, Ik begrijp dat je het onprettig vindt om deze kosten in rekening gebracht te krijgen. We hebben de betaalwijze met de beste intenties aangepast. Juist om te voorkomen dat je de extra kosten in rekening gebracht krijgt. Met  Lees verder

Verplicht Anderzorg extra te financieren?

18-09-2015

Ik had hier trouwens nooit om gevraagd, of voor getekend, jullie hebben zonder mij te laten weten en zonder mijn toestemming de betaalwijze gewijzigd, en als ik het terug wou wijzigen werd ik verplicht €1,50 per maand te betalen, je  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Welke zorgverzekeraars vergoeden in 2016 onbeperkt fysiotherapie?

24-11-2015

Verwacht jij in 2016 vaak naar de fysiotherapeut te gaan? Dan is het verstandig om een zorgverzekering af te sluiten die onbeperkt fysiotherapie vergoedt. Dit is bij slechts tien zorgverzekeraars mogelijk. En het merendeel daarvan heeft een medische selectie, wat Lees verder

'Kijk niet allereerst naar de prijs van de zorgverzekering'

24-11-2015

Vanaf deze week zijn alle zorgpremies bekend. Waar moet de consument die wil overstappen op letten? Moet ik vooral naar de prijs kijken? Niet doen, zegt Ruud Martens van vergelijkingssite Independer. "Het belangrijkste is: wat wil je, en welke zorg denk Lees verder

Opnieuw verzekeraars overgenomen door andere verzekeraar

24-11-2015

Ook dit jaar worden weer enkele verzekeraars overgenomen door een andere en grotere verzekeraar. Vorig jaar werd Agis overgenomen door Zilveren Kruis Achmea.  Dit jaar houden de zorgverzekeringen van Select & Go, Energiek en Beterdichtbij op te bestaan. In dit Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.