Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1395 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 949 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1395 reviews
Zeer goed
788
Goed
521
Matig
60
Slecht
16
Zeer slecht
10
Totaal score
7,8
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,6
Lees de 1395 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

"Vervolgens is nergens te zien dat je deze verzekering hebt gekregen."
27 september 2016 | Anoniem
Score:7,7
Niet te zien dat extra service tandongevallenverzekering is verkregen. Niet te zien dat eea via Independer is gegaan.(had in 1e instantie, toen ik het nog niet wist van de tandongevallenverzekering, rechtstreeks afgesloten bij Ander Zorg en heb dit later gewijzigd) Je krijgt de polis van Ander Zorg en geen berichtje meer van Independer. Zou volgens mij gemakkelijk op te lossen zijn dmv extra mailtje. Nu heb ik extra moeten bellen naar Ander Zorg én naar Independer om te informeren óf ik via Independer was verzekerd en óf de tandongevallenverzekering er bij zat.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Zo Kan Het Ook!"
23 september 2016 | Anoniem
Score:9,0
Openheid en Eerlijkheid. Voor zover dat kan binnen de huidige verzekeringswereld. Betrokken medewerkers die alles snel regelen. Na een lang verblijf in het buitenland (waardoor ik verzekerd was in het buitenland) werd ik snel en vakkundig geholpen met mijn hernieuwde verzekering in het Nederlandse doolhof. Hulde!
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"goede sevice"
19 september 2016 | M.H.H. Schetters
Score:8,9
ik heb er nog steeds niks van gehoord
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1395 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

klacht AnderZorg

20-09-2016

dit is waar  Lees verder

klacht AnderZorg

02-09-2016

AnderZorg is inderdaad een zeer slechte verzekeraar. Goedkoop is duurkoop.  Lees verder

klacht AnderZorg

28-03-2016

ja idd ze snappen niks en hebben een administratie van lik me vestie  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Hogere zorgpremies mogelijk gecompenseerd via zorgtoeslag

29-09-2016

DSW maakte deze week bekend dat de premie van de zorgverzekering 2017 met bijna 10 euro per maand omhoog gaat. De verwachting is dat andere zorgverzekeraars dit voorbeeld volgen. Uiterlijk 19 november moeten alle verzekeraars hun premies bekend hebben gemaakt. Daarna Lees verder

Bespaartip zorgverzekering: spiraaltje plaatsen kan gratis

28-09-2016

De anticonceptiepil is nog altijd het populairste voorbehoedmiddel, maar het spiraaltje wint terrein. Steeds meer vrouwen laten er een plaatsen. Wist je dat je flink kunt besparen op het plaatsen van een spiraaltje? Want het maakt qua prijs nogal wat Lees verder

DSW verhoogt premie zorgverzekering 2017 met ruim 9 euro per maand

27-09-2016

De eerste premie voor de zorgverzekering 2017 is bekend. DSW verhoogt de premie met € 9,25 per maand (€ 111,- per jaar). De nieuwe premie komt hiermee uit op € 108,- per maand.  Stijging hoger dan voorspelling minister Op Prinsjesdag kondigde de Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.