Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 1327 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 900 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1327 reviews
Zeer goed
744
Goed
495
Matig
54
Slecht
16
Zeer slecht
9
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,5
Declaraties
7,6
Lees de 1327 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

"Prima snelle afhandeling"
27 april 2016 | Anoniem
Score:7,5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Ik ben niet blij"
26 april 2016 | N. Esposito
Score:4,1
Ik heb me op 7 April aangemeld om een verzekering aan te sluiten bij Anderzorg; na een aantal keer contact te hebben genomen met de customer service, tot nu toe (25 April) heb ik nog geen pas en polis ontvangen van Anderzorg. Het heeft blijkbaar geen zin om nog een keer een email te sturen of met een medewerker te chatten: elke keer heb ik hetzelfde antwoord gekregen: "binnen enkele dagen ontvangt u de polis en de pas"... Ik ben nog steeds aan het wachten.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
26 april 2016 | Anoniem
Score:6,9
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1327 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

klacht AnderZorg

28-03-2016

ja idd ze snappen niks en hebben een administratie van lik me vestie  Lees verder

De maximale korting van 40 euro!

26-12-2015

Via deze link : https://tipeenvriend.anderzorg.nl/malou ... erzekering Ik ben zelf net klant geworden en dat ging allemaal vlot en soepel. Heb hem via de link hieronder aangevraagd en dat werkte prima.  Lees verder

40 euro Cash Back bij Anderzorg!

22-12-2015

Hoi Connie, Dat klopt. Als je de zorgverzekering via Independer afsluit, kunnen we je gratis de Tandongevallen-verzekering aanbieden. Dit gaat niet als de verzekering rechtstreeks bij de zorgverzekeraar wordt afgesloten. Helaas gaan beide acties niet samen. Vriendelijke groet, Independer  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

In Zoetermeer 4,5 x zoveel overstappers zorgverzekering dan in Hulst

25-04-2016

Afgelopen jaar stapte in heel Nederland 6,3% van mensen over naar een andere zorgverzekeraar. Per gemeente verschilt het aantallen overstappers nogal, blijkt uit onderzoek van Vektis. In Hulst stapte eind vorig jaar 2,9% van de inwoners over, terwijl in Zoetermeer Lees verder

Verbond van Verzekeraars: geen klanten uitsluiten op basis van gegevens

22-04-2016

Verzekeraars mogen geen klanten weigeren op basis van verzamelde gegevens ('big data'). Dat zegt het Verbond van Verzekeraars. Door nieuwe technologie weten verzekeraars steeds meer over het gedrag van hun klanten.  Een voorbeeld waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van deze data, zijn Lees verder

Tips om dexamfetamine toch vergoed te krijgen

19-04-2016

Afgelopen week melden wij in een weblogartikel dat Amfexa 5 mg het in de apotheek bereide dexamfetamine gaat vervangen. Dexamfetamine wordt gebruikt door ADHD-patiënten. Dit medicijn wordt door de basisverzekering volledig vergoed, Amfexa 5 mg niet. Daarvoor geldt een eigen bijdrage, Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.