Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 76% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 3832 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2540 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

3832 reviews
Zeer goed
2276
Goed
1340
Matig
147
Slecht
50
Zeer slecht
19
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,8
Lees de 3832 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

"kwaliteit/kwantiteit"
19 januari 2018 | julie
Score:9,4
om snel maar toch duidelijk een zorgverzekering te zoeken die bij je past; gegevens invoeren, eigen voorwaarden en ;; je krijgt de opties waar je uit kunt kiezen. Of de gekozen verzekering mij bevalt; kan ik pas na 1 jaar vertellen.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Goede en betrouwbare keuze"
18 januari 2018 | J. Radix
Score:10,0
Ik vind nogmaals dat ik een goede keuze heb gemaakt en ik zal dit ook aanbevelen bij familie en vrienden.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
18 januari 2018 | Tyson. de Groot
Score:8,4
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 3832 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

40 euro extra korting Anderzorg: no brainer

28-12-2017

Zeer goede ervaring met Anderzorg. Komt als beste uit de vergelijkers van Consumentenbond, Independer en Pricewise (beste kwaliteit/prijs). En is de goedkope dochter van Menzis. En zelfs goedkoper dan met collectiviteitskorting bij andere verzekeringen. En nu nog 40 euro extra  Lees verder

40 euro extra korting anderzorg

25-12-2017

Zowel door Consumentenbond als Independer gekozen als beste prijs/kwaliteit. En nu dus nog 40 euro extra korting met deze link: https://mgmco.nl/qovoto/pp  Lees verder

Extra korting Anderzorg

16-12-2017

Extra 40 euro korting krijgen op de goedkoopste verzekering van Nederland: https://bit.ly/2zeMjWV  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Nieuwsflits: Vier keer zoveel schademeldingen als normaal

18-01-2018

De schade-experts van Independer merken dat het stormt. Het aantal telefoontjes en e-mails is tot nu toe vier keer meer dan normaal. De harde storm leidt tot schade en mensen willen uiteraard snel hun verzekeraar op de hoogte brengen en Lees verder

Code rood: 5 stormachtige vragen over je verzekeringen

18-01-2018

Je ontkomt er niet aan: de storm die op dit moment over Nederland raast. Iedere nieuwszender, krant en weblog schrijft er wel iets over. En wij dus ook. Want wat heb je eigenlijk aan je verzekering met dit weer? We Lees verder

Aantal wanbetalers zorgverzekering blijft dalen

12-01-2018

Het aantal mensen dat hun zorgpremie niet op tijd betaalt, blijft dalen. Dat blijkt uit cijfers van het CAK. In 2014 waren er nog 325.000 verzekerden die langer dan zes maanden hun premie niet hadden betaald. Nu is dat aantal Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.