Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 76% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 3886 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2574 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

3886 reviews
Zeer goed
2313
Goed
1350
Matig
152
Slecht
51
Zeer slecht
20
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,8
Lees de 3886 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

"goede snel verwerking"
10 mei 2018 | Anoniem
Score:9,0
Kan het iedereen aanbevelen.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Ik vind het niet erg"
10 mei 2018 | Anoniem
Score:9,8
Ik vind het niet erg
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Dikke pluim!"
08 mei 2018 | A.M. Overbeeke
Score:9,5
Zorgverzekering afgesloten. Duidelijk, snel, volledig!
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 3886 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

40 euro extra korting Anderzorg: no brainer

28-12-2017

Zeer goede ervaring met Anderzorg. Komt als beste uit de vergelijkers van Consumentenbond, Independer en Pricewise (beste kwaliteit/prijs). En is de goedkope dochter van Menzis. En zelfs goedkoper dan met collectiviteitskorting bij andere verzekeringen. En nu nog 40 euro extra  Lees verder

40 euro extra korting anderzorg

25-12-2017

Zowel door Consumentenbond als Independer gekozen als beste prijs/kwaliteit. En nu dus nog 40 euro extra korting met deze link: https://mgmco.nl/qovoto/pp  Lees verder

Extra korting Anderzorg

16-12-2017

Extra 40 euro korting krijgen op de goedkoopste verzekering van Nederland: https://bit.ly/2zeMjWV  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Steeds meer mensen kiezen een beter passende zorgverzekering

15-05-2018

De overstapperiode voor zorgverzekeringen zit er alweer zo’n halfjaar op. Maar onlangs heeft Vektis (een dataleverancier voor de zorg) interessante cijfers hierover bekendgemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat 61% van de mensen nog nooit is overgestapt naar een andere zorgverzekering? Zij Lees verder

5 tips om hardloopblessures te voorkomen

18-04-2018

Nu het voorjaar echt is aangebroken nemen steeds meer mensen de stap om weer te gaan hardlopen. De diehards zijn natuurlijk de hele winter doorgegaan. Maar ben je er tijdelijk mee gestopt en wil je het weer gaan oppakken? Of Lees verder

Voorjaarsschoonmaak: haal de bezem door je verzekeringsmap

21-03-2018

Het is weer lente, en dus tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vergeet daarbij ook je verzekeringsmap (of –doos, of –stapel) niet. Dit kan je soms een hoop geld besparen. Veel mensen zijn namelijk dubbel verzekerd. Zonde om dat zo te laten, Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.