Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 1297 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 879 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1297 reviews
Zeer goed
730
Goed
483
Matig
52
Slecht
14
Zeer slecht
9
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,5
Declaraties
7,6
Lees de 1297 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

"Snel antwoord. Goede service!"
04 februari 2016 | D.G.F. van Benthem
Score:8,6
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"eerste zorgverzekering"
04 februari 2016 | Anoniem
Score:6,8
net 18 geworden en voor het eerst een zorgverzekering afgesloten. Independer is een duidelijke vergelijkingssite waar ik veel aan heb gehad.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
04 februari 2016 | Anoniem
Score:7,8
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1297 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

De maximale korting van 40 euro!

26-12-2015

Via deze link : https://tipeenvriend.anderzorg.nl/malou ... erzekering Ik ben zelf net klant geworden en dat ging allemaal vlot en soepel. Heb hem via de link hieronder aangevraagd en dat werkte prima.  Lees verder

40 euro Cash Back bij Anderzorg!

22-12-2015

Hoi Connie, Dat klopt. Als je de zorgverzekering via Independer afsluit, kunnen we je gratis de Tandongevallen-verzekering aanbieden. Dit gaat niet als de verzekering rechtstreeks bij de zorgverzekeraar wordt afgesloten. Helaas gaan beide acties niet samen. Vriendelijke groet, Independer  Lees verder

40 euro Cash Back bij Anderzorg!

22-12-2015

als je via independer de zorgverzekering van anderzorg afsluit kom je niet in aanmerking voor de 40 euro cash en als je je gewoon aanmeld bij anderzorg dan kom je niet in aanmerking voor de tandongeval verzekering en die kan je  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zilveren Kruis en gemeente Amsterdam helpen kinderen met overgewicht

09-02-2016

De gemeente Amsterdam en zorgverzekeraar Zilveren Kruis gaan gezamenlijk 9.000 kinderen met overgewicht helpen. In Amsterdam heeft 1 op de 5 kinderen overgewicht, in totaal zo'n 25.000. Zilveren Kruis betaalt de kosten voor een zorgcoördinator. Overgewicht bij 2.300 kinderen levensbedreigend Ongeveer 2.300 kinderen hebben Lees verder

Medicijn tegen longkanker vanaf maart 2016 in basisverzekering

29-01-2016

Vanaf maart 2016 wordt het medicijn Nivolumab vergoed door de basisverzekering. Dit is een medicijn tegen longkanker. Eind vorig jaar gaf minister Schippers van Volksgezondheid nog aan dat het niet vergoed zou worden, maar daar is ze nu op teruggekomen. Medicijn Lees verder

Medicijntekort dreigt voor 350.000 schildklierpatiënten

25-01-2016

Het schildkliermedicijn Thyrax is binnenkort niet meer leverbaar. Dit komt omdat fabrikant Aspen de productie verplaatst naar Duitsland. Zo’n 350.000 mensen gebruiken dit geneesmiddel en voor een deel van deze mensen is geen goed alternatief beschikbaar. Mag dit zomaar en Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.