Reviews Anderzorg ZorgverzekeringZorgverzekering

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Anderzorg zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 76% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 2608 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1757 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2608 reviews

Totaal score
7,9
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,9

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Zeer tevreden"
26 juni 2017 | J.M.E. Gijzen

Dit is nog de beginfase maar ben zeer tevreden over de start.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"slecht bagger gewoon"
14 juni 2017 | K. Paauwe

slecht en nog eens slecht

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (2)
Score
1,0
Afsluitproces
1,0
Prijs-kwaliteitverhouding
1,0
Klantenservice
1,0
Declaraties
1,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

""
07 juni 2017 | Anoniem

Informatie op de site is slecht gegeven en zorgt voor onduidelijkheden met veel kosten.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
4,1
Afsluitproces
3,3
Prijs-kwaliteitverhouding
5,0
Klantenservice
6,0
Declaraties
2,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Ik vind het goed"
24 mei 2017 | M.J.A. Haex

De zorgverzekering blijf ik toch te duur vinden. Ik heb zelf ook de aanbeveling voor Ander Zorg gekregen.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"niet begrijpen of niet willen begrijpen"
20 mei 2017 | N.J. Broekarts

diverse malen gevraagd om een uitdraai van eigen risico kosten wanneer ik een recept bezoek aan dokter of andere kosten zelf moet betalen daar is waarschijnlijk veel onwil in want daar ben ik nu al meer dan drie maanden om aan het vragen het laatste antwoord is dat dit een online verzekering is daarom goedkoop. en als ik iets wil te weten komen ik maar moet bellen ik vind deze verzekering een zeer slechte informatie uitgeeft ik heb de laatste declaratie onder protest betaald omdat ik mij niet kan inzien of alle declaraties kloppen het is toch normaal als u mij declareert dat ik ergens kan inzien of dit wel klopt?of betaald u uw rekeningen blindelings zonder deze te controleren? het zal wel aan mij liggen maar als je een lage uitkering hebt zoals ik controleer je waarschijnlijk wat meer ik kan dit nog steeds niet ik zal aan de consumentenbond vragen daar een ordeel over te vellen en of vragen aan hun hoe te komen aan deze papieren aangezien u deze niet wil toesturen

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
3,7
Afsluitproces
3,0
Prijs-kwaliteitverhouding
5,0
Klantenservice
3,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Zelf actie ondernemen."
09 mei 2017 | H.A.T.J. Gieske

Het was moeilijk om vanaf een collectieve zorgverzekering een particuliere verzekering af te sluiten. Uiteindelijk is het me via direct contact met CZ (oude collectieve) en Anderzorg gelukt.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
6,7
Afsluitproces
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
7,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"Good selection of policies at competitive rates"
04 mei 2017 | Anoniem

Independer did a good job of presenting a range of policies from different companies at competitive rates. The hand-off to the policy and company I selected however can be improved. It toook two weeks before I hear from the Insurance Company after which they asked for additional information (copy of my Verblijfstitel) which could have been collected at the beginning of the process. Hence I only got confirmation of my policy 3 weeks after. An English version of the website would also be very helpful. Happy to be insured through Independer though.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
8,3
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"Goede vergelijking tussen zorgverzekering aanbieders"
04 mei 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"Makkelijk af te sluiten en bij te houden"
02 mei 2017 | Anoniem

Gemakkelijk on online je zorgverzekering af te sluiten en bij te houden.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
Afsluitproces
8,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Geweldig"
26 april 2017 | I.G. Lobles

..

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,5
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


123456789178volgende1 - 10 totaal 1771


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.