Reviews Anderzorg ZorgverzekeringZorgverzekering

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Anderzorg zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 75% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 3378 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2272 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 3378 reviews

1922
1257
135
45
Totaal score
7,8
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,8

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Niet heel tevreden"
20 november 2017 | Anoniem

Opzich oké maatschappij. Maar doen er alles aan om je niet te hoeven betalen. Geen duidelijk info op de site over waarvoor je verzekerd bent en waarvoor je je kan verzekeren.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (1)
Score
6,1
Afsluitproces
6,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
5,3
Declaraties
5,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"prima"
18 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (6)
Score
7,6
Afsluitproces
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"weinig contact en communicatie, goede prijs"
15 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (5)
Score
6,5
Afsluitproces
6,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goede keus met -gelet op de voorwaarden - (nog)geen premieverhoging 2018"
15 november 2017 | Anoniem

Alleen ervaring met kosten huisarts, tandarts en bloedonderzoek maar dat gaf geen problemen

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Nee (0)
Score
7,3
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Voor lage prijs krijg ik wat ik wil"
14 november 2017 | Anoniem

Voor mij is het belangrijk om een echt goedkope verzekering te hebben, vanwege weinig inkomen. Maar ik wil mezelf niet te kort doen. Deze verzekering geeft goede vergoedingen voor wat ik wil. Een overzicht van de bestedingen vind ik ook heel fijn. Alleen jammer dat ik geen overzicht in Mijn Zorg pagina's heb van het nog te besteden bedrag voor alternatieve zorg. Dat was bij mijn vorige wel.

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Nee (0)
Score
7,8
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goede service, snelle verwerking."
14 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,8
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
7,0
Declaraties
8,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goedkope degelijke zorgverzekering voor jonge gezonde mensen."
14 november 2017 | Anoniem

Goedkoop en via internet te regelen. Weinig inzicht in hoe of wat, maar dat geeft niet als je zorgbehoefte toch niet zo groot is. Zoals dat gelukkig afgelopen jaar bij mij het geval was.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (2)
Score
7,2
Afsluitproces
6,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Als er niets bijzonders is, prima"
12 november 2017 | Anoniem

Een keer hulp gevraagd bij het zoeken naar een zorgleverancier via de zorgmakelaar. Daar erg vriendelijke geholpen, helaas was er geen vergoeding mogelijk.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
6,9
Afsluitproces
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Duidelijk en snel"
11 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Naar mijn mening kunj je het niet beterder doen."
09 november 2017 | J.M.C. Janssen

Zie titel van mijn review

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (16)
Score
9,7
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
9,8
Declaraties
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

123456789229volgende1 - 10 totaal 2288


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.