Reviews Anderzorg ZorgverzekeringZorgverzekering

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Anderzorg zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 76% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 2557 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1720 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2557 reviews

Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,9

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Kon niet afsluiten wat ik wilde"
18 januari 2017 | Anoniem

Ik kon niet precies de verzekering + aanvullende verzekering afsluiten die ik wilde omdat deze niet precies in de vergelijking naar voren kwam binnen de filters die ik kon zetten. Toen samen met de klantenservice dit toch aangevraagd, maar kon alleen met 2 losse polissen voor het gezin. Het samenvoegen later van deze polissen heeft heel veel problemen gegeven, dus dit was niet heel handig. Verder was de informatie en vriendelijkheid prima.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,4
Afsluitproces
5,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"Goede goedkope zorgverzekering"
18 januari 2017 | M.J.M. Ridder

Vrije ziekenhuiskeuze vind ik er fijn en de gratis tandongevallenverzekering. Hij prijs/kwaliteit erg goed dus daarom heb ik voor deze verzekering gekozen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Snel en compleet"
18 januari 2017 | Anoniem

makkelijk selecteren & snel geregeld

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"zeer tevreden"
17 januari 2017 | Anoniem

vorig jaar was ik ook bij Anderzorg verzekerd en was zo tevreden dat ik dit jaar besloot om te blijven

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"zeer tevreden met mijn gemaakte keuze"
17 januari 2017 | A.M.C. Dekker


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,8
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"snel, makkelijk en duidelijk"
16 januari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,7
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"de moeite waard om te bekijken!!"
16 januari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


""
16 januari 2017 | Anoniem

Ik heb opnieuw mijn zorgverzekering via Independer afgesloten en ontdekte achteraf dat wanneer mijn zorgverzekering "ooit" via Independer is afgesloten, de tandarts-actie automatisch meegaat. Dan had ik mijn zorgverzekering dus niet opnieuw hoeven af te sluiten via Independer, wat sneller en makkelijker was geweest. Dus mijn tip: maak dit (ultimo jaar?) bekend aan de Independer-leden! Scheelt de verzekerde en verzekeraar administratie.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"Snel en makkelijk"
15 januari 2017 | Anoniem

Het was makkelijk om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


"super makkelijk"
15 januari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,4
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Anderzorg zorgverzekering polis.


123456789174volgende1 - 10 totaal 1733


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.