Zorgverzekering
Avéro Achmea

Avéro Achmea is een aanbieder van financiële producten. Het bedrijf is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten, die hoofdzakelijk worden bediend door onafhankelijke tussenpersonen. Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Avéro Achmea? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Avéro Achmea. Als Avéro Achmea informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Avéro Achmea heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Avéro Achmea? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 65% beveelt Avéro Achmea aan.

Avéro Achmea scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1043 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 729 klanten ook nog een toelichting gegeven over Avéro Achmea door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Avéro Achmea een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1043 reviews
Zeer goed
457
Goed
502
Matig
69
Slecht
12
Zeer slecht
3
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,6
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,7
Lees de 1043 zorgverzekering reviews van Avéro Achmea

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Avéro Achmea

"Goede prijs-kwaliteit verhouding, maar matige informatie"
23 januari 2017 | Anoniem
Score:6,3
Duurde onder andere lang voordat ik mijn verzekeringsnummer etc ontving. Mijn man heeft gekozen voor een andere zorgverzekeraar en daar was de informatievoorziening sneller.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
22 januari 2017 | Anoniem
Score:5,3
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Goed, duidelijk en snel afgehandeld"
14 januari 2017 | Anoniem
Score:8,5
ik beveel dit product aan, Goed, duidelijk en snelle afhandeling van alle betrokken partijen.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1043 zorgverzekering reviews van Avéro Achmea

Laatste forumberichten over Avero Achmea zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

mijn buitenlandse vriendin verzekeren

08-09-2015

Beste Ben, Als uw vriendin wordt ingeschreven/ingeschreven staat in Nederland dan kan zij worden toegevoegd aan uw zorgverzekering/een eigen zorgverzekering aanvragen. Hierbij kan zij dan kiezen voor een aanvullend pakket waarin de bevalling in het ziekenhuis ook wordt vergoed. Voor  Lees verder

mijn buitenlandse vriendin verzekeren

06-09-2015

Beste, Mijn Mexicaanse vriendin is nu drie maanden zwanger en we hebben de mogelijkheid dat zij in eigen land bevalt of we kunnen er voor kiezen om hier de bevalling te doen. vraag: wanneer kan ik mijn buitenlandse vriendin aanmelden bij mijn  Lees verder

vergoeding bril

05-03-2014

Beste Kristel, In dit geval is de Beter voor nu Select Zorg Plan van Avero Achmea een natura verzekering. Dit betekend dat u gebruik maakt van gecontracteerde zorgverleners. Je kunt contact opnemen met Avero Achmea om na te gaan of  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Second opinion gewoon vergoed uit basisverzekering

16-02-2017

Durf jij je arts om een doorverwijzing voor een second opinion te vragen als je twijfelt aan een diagnose of een behandelplan? Eén op de vijf mensen durft dat namelijk niet. Toch krijgt de helft van de mensen van een Lees verder

Werking medicinale cannabis opnieuw beoordeeld

10-02-2017

Minister Schippers heeft naar aanleiding van een uitzending van Een Vandaag het Zorginstituut gevraagd opnieuw advies uit te brengen over medicinale cannabis. Op dit moment is hun advies om het niet te vergoeden uit de basisverzekering. Want er zou onvoldoende Lees verder

Meer mensen in 2017 van zorgverzekeraar gewisseld

01-02-2017

In 2017 zijn iets meer mensen van zorgverzekering gewisseld dan in 2016. Dit jaar stapten 6,4% (1,08 miljoen) van de verzekerden over, terwijl dat vorig jaar 6,3% was. Dat blijkt uit de definitieve overstapcijfers van zorginformatiecentrum Vektis. In de voorlopige cijfers van Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Avéro Achmea.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Avéro Achmea verwachten?

Zodra Avéro Achmea jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Avéro Achmea. Ook alle declaraties dien je in bij Avéro Achmea.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Avéro Achmea en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.