Zorgverzekering
Avéro Achmea

Avéro Achmea is een aanbieder van financiële producten. Het bedrijf is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten, die hoofdzakelijk worden bediend door onafhankelijke tussenpersonen. Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Avéro Achmea? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Avéro Achmea. Als Avéro Achmea informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Avéro Achmea heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Avéro Achmea? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 65% beveelt Avéro Achmea aan.

Avéro Achmea scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1044 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 730 klanten ook nog een toelichting gegeven over Avéro Achmea door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Avéro Achmea een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1044 reviews
Zeer goed
457
Goed
503
Matig
69
Slecht
12
Zeer slecht
3
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,6
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,7
Lees de 1044 zorgverzekering reviews van Avéro Achmea

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Avéro Achmea

"Avero achmea, dekkend maar duur!"
18 maart 2017 | Menno Pieters
Score:6,8
Ik zit al jaren bij Avero Achmea. niet omdat ik dat zo graag wil, maar omdat zij voor mij een goede dekking hebben. Het pakket is dus goed voor mij, maar het is erg duur! Een groot voordeel van Avero Achmea is dat je op voorhand het eigen risico af kan kopen en je dit maandelijks kan betalen. Met mijn medicijn gebruik zit ik alleen in de maand januari al op >500 euro. En dat is toch elk jaar weer starten met -385 euro. Omdat ik al jaren bij Avero Achmea zit kan ik ook goed beoordelen wat er jaarlijks afvalt en dat wordt steeds minder. Voorheen werden personal trainers m.b.t. revalidatie na een ziekenhuis opname vergoed, nu geen mogelijkheid meer. Voorheen werden abonnementen vergoed. Ik was lid van de CCUVN i.v.m. pasjes, meetings met lotgenoten en om informatie in te winnen. Dit was maar 30 euro, wordt ook niet meer vergoed. En dit waren maar een paar voorbeelden. Voor mijn gevoel betaal ik veel voor weinig. Dit zal misschien bij andere zorgverzekeraars ook zijn.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Goede prijs-kwaliteit verhouding, maar matige informatie"
23 januari 2017 | Anoniem
Score:6,3
Duurde onder andere lang voordat ik mijn verzekeringsnummer etc ontving. Mijn man heeft gekozen voor een andere zorgverzekeraar en daar was de informatievoorziening sneller.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
22 januari 2017 | Anoniem
Score:5,3
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1044 zorgverzekering reviews van Avéro Achmea

Laatste forumberichten over Avero Achmea zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

mijn buitenlandse vriendin verzekeren

08-09-2015

Beste Ben, Als uw vriendin wordt ingeschreven/ingeschreven staat in Nederland dan kan zij worden toegevoegd aan uw zorgverzekering/een eigen zorgverzekering aanvragen. Hierbij kan zij dan kiezen voor een aanvullend pakket waarin de bevalling in het ziekenhuis ook wordt vergoed. Voor  Lees verder

mijn buitenlandse vriendin verzekeren

06-09-2015

Beste, Mijn Mexicaanse vriendin is nu drie maanden zwanger en we hebben de mogelijkheid dat zij in eigen land bevalt of we kunnen er voor kiezen om hier de bevalling te doen. vraag: wanneer kan ik mijn buitenlandse vriendin aanmelden bij mijn  Lees verder

vergoeding bril

05-03-2014

Beste Kristel, In dit geval is de Beter voor nu Select Zorg Plan van Avero Achmea een natura verzekering. Dit betekend dat u gebruik maakt van gecontracteerde zorgverleners. Je kunt contact opnemen met Avero Achmea om na te gaan of  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Door het jaar heen andere zorgverzekering afsluiten, kan dat?

19-07-2017

Iedereen weet inmiddels wel dat je van zorgverzekeraar kunt wisselen in de maanden november, december en januari. Toch sluit Independer door het jaar heen ook nog eens bijna 20.000 zorgverzekeringen af. Hoe dat kan, leggen we je graag uit. 18-jarigen Zodra je Lees verder

Borstkankermiddel Palbociclib en nieuwe depressietherapie in basisverzekering

14-07-2017

Per 1 augustus wordt Palbociclib vergoed uit de basisverzekering. Dit geneesmiddel gebruiken vrouwen die behandeld worden voor hormoongevoelige borstkanker. Eerder al berichten wij dat minister Schippers onderhandelde over de prijs, en dat heeft uiteindelijk tot een prijsverlaging geleid. Daarom heeft Lees verder

“Zorgverzekeraar kan zich met pro-actieve dienstverlening meer onderscheiden”

13-07-2017

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onderzoek gedaan naar mogelijkheden waarop zorgverzekeraars zich van elkaar kunnen onderscheiden. De conclusie is dat concurreren erg lastig is in de zorgverzekeringsmarkt. Ook zijn er weinig mogelijkheden voor vernieuwing. Dat komt vooral door Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Avéro Achmea.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Avéro Achmea verwachten?

Zodra Avéro Achmea jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Avéro Achmea. Ook alle declaraties dien je in bij Avéro Achmea.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Avéro Achmea en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.