Zorgverzekering
De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar, kortweg De Friesland, is een Nederlandse zorgverzekeraar. Het bedrijf is ontstaan uit een groep ziekenfondsen en ziekenkassen uit de vorige eeuwen. Het oudste daarvan is het ziekenfonds Recht door Zee dat in 1815 werd opgericht. De Friesland vormt geen deel van een groter geheel of van een holdingconstructie met andere verzekeraars. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar. Als De Friesland Zorgverzekeraar informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die De Friesland Zorgverzekeraar heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 67% beveelt De Friesland Zorgverzekeraar aan.

De Friesland Zorgverzekeraar scoort gemiddeld een 7,1. Dit is het gemiddelde uit 3 beoordelingen van De Friesland Zorgverzekeraar klanten. Daarvan hebben 3 klanten ook nog een toelichting gegeven over De Friesland Zorgverzekeraar door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten De Friesland Zorgverzekeraar

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij De Friesland Zorgverzekeraar een zorgverzekering hebben afgesloten.

3 reviews
Zeer goed
2
Goed
0
Matig
0
Slecht
1
Zeer slecht
0
Totaal score
7,1
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,0
Lees de 3 zorgverzekering reviews van De Friesland Zorgverzekeraar

Laatste 3 reviews zorgverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar

"Misleidend"
22 december 2016 | Anoniem
Score:2,4
Aanvullende verzekeringen, alle poliswaarden moet je volledig doornemen bij deze verzekeraar. Dus ook op de eigen website van de frieslandse zorgverzekeraar want via Independer zeggen ze 100% te vergoeden en ze geven dan aan dat ik ook op de website van hen had moeten kijken voor de vergoeding. Keuze bewust gemaakt vanwege 100% vergoeding en bleek dus 80% te zijn.
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (2)
"Ze overtreffen mijn verwachtingen. Superfijne maatschappij. Ik blijf!"
19 december 2016 | Lilian R.
Score:10,0
Via De Friesland verzekerd in 2016. Informatieverstrekking was erg goed, gemakkelijk bereikbaar en duidelijk uitleg. Er werd gewoon de tijd voor mij genomen in alle rust, erg fijn. Ik betaal per jaar en dit was de beste keus vanwege de extra korting, terwijl ik wel bij alle ziekenhuizen terecht kan. Wij kamperen nl regelmatig in Nederland. Als er zich iets voordoet en je moet dan nog gaan uitzoeken bij welk ziekenhuis je je vergoeding niet verspeelt, dan is dat erg stressvol, vind ik. Begin van het jaar kreeg ik al vlot een zorgpas toegestuurd, echter in ianuari onving ik een nieuwe omdat mijn meisjesnaam op de eerste stond. Heel klantvriendelijk waren ze. Ik heb dit jaar de premies wederom vergeleken en ze zijn goed, dus ik blijf.
Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
"Goede kwaliteit, duidelijke antwoorden, goedkope premie"
19 december 2016 | Anoniem
Score:10,0
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Lees de 3 zorgverzekering reviews van De Friesland Zorgverzekeraar

Laatste forumberichten over De Friesland zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

slechte administratie

02-09-2016

Zeer slordige administratie, weigeren fouten te corrigeren en schofterige / amateuristische bejegening. Niet echt voor herhaling vatbaar, die verzekering van De Friesland. Volgend jaar snel naar een maatschappij die een goede administratie en klantenservice heeft!  Lees verder

gespreid betalen eigen risico

27-04-2015

Afgelopen jaar hebben wij ervoor gekozen om ons eigen risico gespreid te betalen. We vonden het een mooi systeem. Totdat ik in juli ineens een overzicht kreeg waarop stond dat ik vanaf 26 maart tot 25 april 11 keer bij  Lees verder

slechte administratie

30-12-2014

Ik heb ook iets heel vervelends bij de Friesland meegemaakt, ca. 3 jaar geleden. Ze stuurden een nieuwe polis, na onderbreking van de verzekering, naar het oude bij hen bekende adres. Maar dit adres was inmiddels al twee jaar niet  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Op cruisevakantie? Zorg voor goede reisverzekering

20-10-2017

Er worden steeds meer Nederlanders ziek of gewond van een cruisesschip afgehaald. Dat meldt alarmcentrale Eurocross. Dit jaar zijn er tot nu toe ruim honderd patiënten van een schip gehaald. Eurocross verwacht dat er dit jaar in totaal zo'n 135 Lees verder

Regeerakkoord kabinet Rutte III: de belangrijkste plannen voor de zorg(verzekering)

10-10-2017

Na een recordformatie van meer dan 200 dagen, hebben VVD, CDA, D66 en ChristenUnie vanmiddag het regeerakkoord van kabinet Rutte III gepresenteerd. Het is een uitgebreid akkoord geworden waarin ook veel plannen staan voor de zorg en de zorgverzekering. Independer Lees verder

NZa: “Overstappen zorgverzekering loont”

06-10-2017

Het afgelopen jaar bespaarden Nederlanders in totaal 61,5 miljoen euro door over te stappen naar een andere zorgverzekering. Per verzekerde is dit gemiddeld 67 euro. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa); de Marktscan. Ook andere Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor De Friesland Zorgverzekeraar, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van De Friesland Zorgverzekeraar verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij De Friesland Zorgverzekeraar. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.