Reviews De Friesland Zorgverzekeraar ZorgverzekeringZorgverzekering

De Friesland Zorgverzekeraar, kortweg De Friesland, is een Nederlandse zorgverzekeraar. Het bedrijf is ontstaan uit een groep ziekenfondsen en ziekenkassen uit de vorige eeuwen. Het oudste daarvan is het ziekenfonds Recht door Zee dat in 1815 werd opgericht. De Friesland vormt geen deel van een groter geheel of van een holdingconstructie met andere verzekeraars. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar. Als De Friesland Zorgverzekeraar informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die De Friesland Zorgverzekeraar heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je De Friesland zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 67% beveelt De Friesland Zorgverzekeraar aan.

De Friesland Zorgverzekeraar scoort gemiddeld een 7,1. Dit is het gemiddelde uit 3 beoordelingen van De Friesland Zorgverzekeraar klanten. Daarvan hebben 3 klanten ook nog een toelichting gegeven over De Friesland Zorgverzekeraar door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten De Friesland Zorgverzekeraar

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij De Friesland Zorgverzekeraar een zorgverzekering hebben afgesloten.Toon alle 3 reviews

Goed
0
Matig
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,1
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,0

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Misleidend"
22 december 2016 | Anoniem

Aanvullende verzekeringen, alle poliswaarden moet je volledig doornemen bij deze verzekeraar. Dus ook op de eigen website van de frieslandse zorgverzekeraar want via Independer zeggen ze 100% te vergoeden en ze geven dan aan dat ik ook op de website van hen had moeten kijken voor de vergoeding. Keuze bewust gemaakt vanwege 100% vergoeding en bleek dus 80% te zijn.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (2)
Score
2,4
Afsluitproces
2,5
Prijs-kwaliteitverhouding
1,0
Klantenservice
3,8


"Ze overtreffen mijn verwachtingen. Superfijne maatschappij. Ik blijf!"
19 december 2016 | Lilian R.

Via De Friesland verzekerd in 2016. Informatieverstrekking was erg goed, gemakkelijk bereikbaar en duidelijk uitleg. Er werd gewoon de tijd voor mij genomen in alle rust, erg fijn. Ik betaal per jaar en dit was de beste keus vanwege de extra korting, terwijl ik wel bij alle ziekenhuizen terecht kan. Wij kamperen nl regelmatig in Nederland. Als er zich iets voordoet en je moet dan nog gaan uitzoeken bij welk ziekenhuis je je vergoeding niet verspeelt, dan is dat erg stressvol, vind ik. Begin van het jaar kreeg ik al vlot een zorgpas toegestuurd, echter in ianuari onving ik een nieuwe omdat mijn meisjesnaam op de eerste stond. Heel klantvriendelijk waren ze. Ik heb dit jaar de premies wederom vergeleken en ze zijn goed, dus ik blijf.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0


"Goede kwaliteit, duidelijke antwoorden, goedkope premie"
19 december 2016 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
10,0


11 - 3 totaal 3


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.