Reviews Delta Lloyd ZorgverzekeringZorgverzekering

De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt in deze landen voornamelijk verzekeringen aan. Tot de Delta Lloyd groep behoren onder meer de verzekeraars Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen, een vermogens- en vastgoedbeheerder en enkele kleinere banken. De Delta Lloyd Groep heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en is daarmee de vijfde verzekeraar van Nederland. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Delta Lloyd? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Delta Lloyd. Als Delta Lloyd informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Delta Lloyd heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Delta Lloyd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Delta Lloyd zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 74% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12731 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8262 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12731 reviews

7117
5026
432
115
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,8

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Overstappen van zorgverzekering"
11 december 2017 | M.P. Janssens

Overstappen was makkelijk. Maar ook zonder Independer zou ik bij dezelfde verzekeraar terecht zijn gekomen. Echter Independer leverde iets extra's

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
9,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Prima"
09 december 2017 | G.C.J. Op De Macks-Kallenberg

Pas gehad dus ik weet het noch niet goed.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,7
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"is nog wat vlug voor een beoordeling, er is nog geen duidelijkheid over de tandarst verzekering"
06 december 2017 | A. van Zoggel

de verzekering is afgesloten alleen de tandarts verzekering is nog niet volledeig

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,4
Afsluitproces
5,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Overstap"
05 december 2017 | Anoniem

De overstap naar een andere zorgverzekering door Independer is uitermate soepel verlopen. Binnen 14 dagen had ik de opzegging van de lopende verzekering in huis , evenals de polis van de nieuwe. Klasse!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Dank"
04 december 2017 | G. Olieman


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,7
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
7,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Tevreden"
04 december 2017 | W.R.J. Schut - Van Kempen

Ik heb nog geen gebruik van de verzekering gemaakt maar ik gaxervan uit dat ik goed ben verzekerd bij delta lloyd

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (3)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Altijd netjes en duidelijk en goedkoop!"
01 december 2017 | Anoniem

Duidelijke site, snel afgesloten.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Goede informatie, gebruiksvriendelijk en snelle afhandeling"
30 november 2017 | Anoniem

Ik kan op dit moment nog geen mening geven over de verzekering die ik heb afgesloten, want die gaat over een maand pas in.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (4)
Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"duidelijk.hierdoor keuze snel gemaakt."
30 november 2017 | J.J.H.M. Jaspers

Via info reclame bekend met delta Lloyd.Is eigenlijk van cz was ik daarvoor bij verzekerd. Deze alleen goedkoper dan CZ zelf.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"zeer geschikte zorgverzekering"
30 november 2017 | Anoniem

in 2017 ben ik zeer tevreden over deze zorgverzekeraar. was goed door de aanvullende verzekering verzekerd, online afhandeling was erg goed. Voor 2018 twijfel ik om weer af te sluiten omdat ze de aanvullende verzekering ten ongunste voor mij hebben aangepast.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
8,6
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Declaraties
8,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

123456789832volgende1 - 10 totaal 8319


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.