Reviews Delta Lloyd ZorgverzekeringZorgverzekering

De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt in deze landen voornamelijk verzekeringen aan. Tot de Delta Lloyd groep behoren onder meer de verzekeraars Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen, een vermogens- en vastgoedbeheerder en enkele kleinere banken. De Delta Lloyd Groep heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en is daarmee de vijfde verzekeraar van Nederland. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Delta Lloyd? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Delta Lloyd. Als Delta Lloyd informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Delta Lloyd heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Delta Lloyd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Delta Lloyd zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 74% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12332 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 7986 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12332 reviews

6910
4863
415
105
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,8

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Uitstekende verzekering bij DeltaLloyd afgesloten vía collectief bij Independer"
14 maart 2017 | Anoniem

Goede restitutie polis bij Delta Lloyd afgesloten, die door collectief bij Independer zeer betaalbaar bleek! Top!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Overstappen"
17 februari 2017 | A. Woud

Duidelijke vergelijking tussen de verzekeringen. Overstap ging naadloos en bespaart mij zo'n 400 euro per jaar. Mooi meegenomen de tandartsongevallenverzekering

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Uitstekende service en afhandeling van mijn verzoek"
15 februari 2017 | O. Anis

Zelf was ik teneinde raad wat keuze van een goede zorgverzekering. Independer heeft mij met raad en daad bijgestaan en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een uitstekende, betaalbare zorgverzekering.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,7
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Snel en makkelijk geregeld"
13 februari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Doen wat beloofd is."
13 februari 2017 | Anoniem

De communicatie is helder, de service bovengemiddeld, de snelheid van reageren is bovengemiddeld. Klant staat centraal!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,1
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Declaraties
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goed kwaliteit voor je geld"
12 februari 2017 | A.M. Nilsson


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,1
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Uiteindelijk voor andere zorgverlener gekozen."
09 februari 2017 | Anoniem

Tsja, het begon goed met afsluiten. Via Independer duidelijk, helder en snel maar daarna ging het snel mis met de communicatie met Delta Lloyd zelf. Tegenstrijdige berichten vanuit klantenservice die verwarrend en vertragend werken. Dit heeft mij doen besluiten om de verzekering elders onder te brengen. Inhoudelijk geen ervaring met het product.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
6,5
Afsluitproces
6,3
Klantenservice
6,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Goede service, snelle afhandeling"
03 februari 2017 | A. Oppenberg-Buijsman

Ik kan Independer aanbevelen omdat ik een duidelijk overzicht heb van de beste zorgverzekeringen die bij mijn situatie aansluiten. Daarnaast zorgt Independer voor de overstap en een snelle afhandeling waar ik op kan vertrouwen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,4
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Zowel de service digitaal en telefonisch als de afhandeling van betalingen zijn heel goed bevonden ."
02 februari 2017 | C.I. Haakmat

Bij Independer als verzekeraar kun je met genoegen jouw zorgverzekering aan toevertrouwen. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en komen je op dusdanige wijze tegemoet waardoor jouw zaken prettig afgehandeld kunnen worden. Zie daar het feit dat ik zonder mij te hoeven druk te maken over het geruis van overstappen , als klant bij Independer ben gebleven.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,2
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goede service en inderdaad snelle afhandeling ook van de Zorgverzekeraar."
27 januari 2017 | M.H.M. Ubachs

Een beetje twijfelachtig in het begin, maar uiteindelijk toch via Independer afgesloten, kan het aanbevelen want is op jaarbasis € 250 goedkoper dan rechtstreeks bij de Zorgverzekeraar.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


123456789805volgende1 - 10 totaal 8043


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.