Reviews Delta Lloyd ZorgverzekeringZorgverzekering

De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt in deze landen voornamelijk verzekeringen aan. Tot de Delta Lloyd groep behoren onder meer de verzekeraars Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen, een vermogens- en vastgoedbeheerder en enkele kleinere banken. De Delta Lloyd Groep heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en is daarmee de vijfde verzekeraar van Nederland. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Delta Lloyd? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Delta Lloyd. Als Delta Lloyd informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Delta Lloyd heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Delta Lloyd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Delta Lloyd zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 74% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12811 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8304 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12811 reviews

7180
5041
434
115
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,8

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Goede zorg"
14 maart 2018 | H.J. Van Dijk

Elke jaar goede zorg maar elk jaar toch steeds maar duurder en er verdwijnt zorg

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
4,0
Prijs-kwaliteitverhouding
4,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"onafhankelijk"
07 februari 2018 | M.E. Huntelaar

ik heb werkelijk het idee heb dat jullie partijloos zijn en dat ik derhalve zelf de juiste keuze kan maken met jullie support

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,7
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Independer was quick and easy to use"
26 januari 2018 | Michael

Independer was quick and easy to use. I replaced Menzis with Delta Lloyd insurance. The difference in price was 20 euro but Delta Lloyd offered so much more of things I actually needed. I do not have any experience with Delta Lloyd yet. So I will see how it will go.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,7
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Handig en snel overgestapt"
18 januari 2018 | Anoniem

independer werkt heel gemakkelijk en dat je er ippies bij spaart is ook n pluspunt. De keus op delta loyd moet zich gaan bewijzen t komende jaar, maar met de korting via independer lijkt t ons n verstandige keuze.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Deskundige hulp bij overstappen, zelfs op 31 december, en daarna!"
17 januari 2018 | E. Hollaar

Tot op het laatste moment goed geholpen via Whatsapp met specifieke wensen door deskundig iemand. Goede korting via Independer. Na 3 jaar weer overgestapt en weer via Independer.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,6
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Perfecte service"
16 januari 2018 | Anoniem

Het werkt gewoon super makkelijk om verzekeringen te vergelijken en deze daarna ook meteen af te sluiten. Daarnaast is de opzegservice ook erg handig. Daarnaast kreeg ik extra korting via Independer, aangezien ik mijn huidige verzekeraar wilde behouden, alleen het extra pakket wilde wijzigen. Via Independer was het goedkoper dan via mijn eigen verzekeraar.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
9,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Duidelijke informatie, snelle afhandeling"
15 januari 2018 | Caro

Ik kan dit product aanbevelen na vergelijking en informatie uitwisseling met klantenservice Independer. Ben net overgestapt; kan product nog niet beoordelen. Vriendelijke uitleg over product, werd zelfs teruggebeld, en afhandeling overstap. Ook op tijdstip in de avond.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Snelle afhandeling"
15 januari 2018 | Anoniem

Voor mij een goede prijs/kwaliteit

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,2
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Ervaring met independer"
14 januari 2018 | Anoniem

Independer is helder en duidelijk over de verschillende verzekeringen en geeft goede inhoudelijke informatie om af te wegen en te vergelijken. Gaat super snel. Wel jammer dat je niet echt de kwaliteit van de verzekeraars kunt vergelijken aangezien de beoordelingen en cijfers vaak over de afsluiting via independer gaan en weinig over de ervaringen met de verzekeraar.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


"Nog geen verdere ervaring"
14 januari 2018 | G.S.C. van den Hoeven

Toekomst zal het zien

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,5
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd zorgverzekering polis.


123456789837volgende1 - 10 totaal 8361


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.