Reviews Delta Lloyd ZorgverzekeringZorgverzekering

De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt in deze landen voornamelijk verzekeringen aan. Tot de Delta Lloyd groep behoren onder meer de verzekeraars Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen, een vermogens- en vastgoedbeheerder en enkele kleinere banken. De Delta Lloyd Groep heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en is daarmee de vijfde verzekeraar van Nederland. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Delta Lloyd? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Delta Lloyd. Als Delta Lloyd informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Delta Lloyd heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Delta Lloyd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Delta Lloyd zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 74% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12528 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8125 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12528 reviews

7022
4938
420
108
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,8

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"prettige communicatie, goede verzekering."
19 oktober 2017 | Anoniem

Fijne medewerkers, prettige communicatie, duidelijkheid over vergoedingen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,3
Declaraties
7,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Inderdaad, goede service, snelle afhandeling"
18 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Declaraties
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Zakelijke communicatie"
18 oktober 2017 | I.J.L. van der Mark

Zakelijke communicatie, makkelijk en to the point

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,3
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Prima verzekering, ruime dekkiing"
18 oktober 2017 | T.J.J. van der Woude

Prima zorgverzekering met ruime dekkingen. Prijs kwaliteit is prima in orde bij deze zorgfverzekeing

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
8,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Hele goede service"
18 oktober 2017 | A.W.C. Hooreman

Ben erg tevreden krijg wat ik wil en nodig heb, bij vragen prima uitleg.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,3
Declaraties
8,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Graag uitbreiding vergoeding Fysiotherapie"
18 oktober 2017 | J.W.L.M. Nuijten

Dekking tandarts hoger in pakket

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,8
Declaraties
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Prima,goedkoper kan altijd"
18 oktober 2017 | Anoniem

Prima verzekering met basis dekkingen en klantenservice snel bereikbaar.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,5
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
4,0
Klantenservice
8,3
Declaraties
6,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Prima"
18 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,1
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
5,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

""
18 oktober 2017 | R.P. Gijsbers

bij Independer kun je goed vergelijken zo heb ik voor mezelf de beste verzekering zonder al te veel moeite gevonden. Delta loyd had voor mij het beste en voordeligste aanvullend pakket met fysio.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"duidelijk,vlotte afhandeling,genoeg info"
17 oktober 2017 | M.C.J. van der Zijden

geen problemen ,bij een vraag vlotte afhandeling gekoppeld met voldoende info.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,2
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

123456789819volgende1 - 10 totaal 8187


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.