Zorgverzekering
Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar. Ditzo doet zo veel mogelijk via internet en valt onder ASR Nederland. ASR Nederland is een van de grootste verzekeraars in Nederland met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo. Ditzo biedt onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan.

Reviews


Reviews: 68% beveelt Ditzo aan.

Ditzo scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 19 beoordelingen van Ditzo klanten. Daarvan hebben 18 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ditzo door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Ditzo

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Ditzo een zorgverzekering hebben afgesloten.

19 reviews
Zeer goed
9
Goed
5
Matig
2
Slecht
2
Zeer slecht
1
Totaal score
7,0
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Klantenservice
6,6
Lees de 19 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Ditzo

"prima verzekering, waren altijd de goedkoopste met volledige dekking"
14 november 2017 | Stuut
Score:8,7
Zo als de titel al aangeeft, ze waren de goedkoopste, maar sinds 2018 gaat die vlieger niet meer op. Kijken nu via independer naar een verzekeraar die een volledige dekking geeft tegen de gunstigste prijs. (alleen basisverzekering nodig)
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
"Uitstekende verzekering tegen een concurrerende premie!"
13 november 2017 | Wim Evertse
Score:9,0
Geen rompslomp. Tijdige informatie over de stand van het eigen risico. Alles prima geregeld via Mijn Ditzo, in 2 jaar nog niet 1 keer de klantenservice hoeven te bellen?
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
"Ditzo: met STIP de slechtste Zorgverzekeraar van Nederland! PAS OP!"
29 december 2016 | J.V.
Score:1,0
In 2016 Ditzo één keer nodig gehad voor ’n bril en lenzenvergoeding via Eye Wish. Direct een grote teleurstelling omdat tijdens een actie van Eye Wish de normale Ditzovergoeding van € 170 voor een bril met enkelvoudige glazen NIET geldig is. De voorwaarden zijn per 2016 speciaal aangepast om zodoende de Ditzoklanten bewust te misleiden. In 2015 mocht je de vergoeding wel combineren met een actie, in 2016 is er in een negatieve verandering doorgevoerd. Als fooi krijg je dan slechts € 56 vergoed door Ditzo, 67% minder. Ditzo is in haar verweer alleen geïnteresseerd om haar eigen financiële belangen veilig te stellen en negeert een groot gedeelte van mijn argumenten = SCHANDALIG! Ditzo geeft liever geld uit aan het inschakelen van dure juristen, dan dat ze een FOUT IN DE ZORGPOLIS met een vergoeding van € 114 klantvriendelijk oplost. Toegeven is er niet bij, coulante opstelling kun je vergeten. Ditzo is een HARTELOZE + ARROGANTE verzekeraar! Verzekering opgezegd. MINDER MINDER Ditzo
Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Nee (9)
Lees de 19 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Uitgebreide dekkingen zorgverzekering voor fysiotherapie en orthodontie nemen af

17-11-2017

Minder fysiotherapiebehandelingen of een lagere vergoeding voor een beugel: aanvullende dekkingen gaan steeds meer omlaag. Dat blijkt uit een analyse van Independer van de nieuwe zorgverzekeringen voor 2018. Ook die van jou is misschien veranderd. Bekijk dus goed of je Lees verder

Vaak naar de fysiotherapeut? Bij deze zorgverzekeraars ben je onbeperkt verzekerd in 2018

16-11-2017

Heb je last van een knieblessure? Of langdurige rugpijn? Dan ga je misschien vaak naar de fysio. Dat is best prijzig. En de basisverzekering vergoedt die kosten meestal niet. Wel kun je je aanvullend verzekeren. Maar de dekkingen zijn bij Lees verder

3 redenen om je zorgverzekering te vergelijken

15-11-2017

De avonden worden langer en het weer wordt guurder. Dat betekent ook: je nieuwe zorgverzekering voor 2018 is binnen. Want zoals elk jaar hebben verzekeraars hun zorgpakketten aangepast. Check goed wat dat voor jou betekent. Past je zorgverzekering nog wel Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor Ditzo, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van Ditzo verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij Ditzo. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Ditzo en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.