Zorgverzekering
Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar. Ditzo doet zo veel mogelijk via internet en valt onder ASR Nederland. ASR Nederland is een van de grootste verzekeraars in Nederland met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo. Ditzo biedt onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan.

Reviews


Reviews: 67% beveelt Ditzo aan.

Ditzo scoort gemiddeld een 7,1. Dit is het gemiddelde uit 15 beoordelingen van Ditzo klanten. Daarvan hebben 14 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ditzo door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Ditzo

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Ditzo een zorgverzekering hebben afgesloten.

15 reviews
Zeer goed
7
Goed
4
Matig
2
Slecht
2
Zeer slecht
0
Totaal score
7,1
Afsluitproces
7,4
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Klantenservice
6,7
Lees de 15 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Ditzo

"Goede service en klantvriendelijkheid"
08 december 2016 | Anoniem
Score:9,2
Communicatie verloopt soepel. Declareren gaat vlug via de Ditzo app en staat er veelal binnen en paar dagen op. Klantvriendelijke en deskundige medewerkers.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
"Sinds één jaar deze verzekering: prima"
01 december 2016 | Harrie
Score:9,0
Ik ben nu een jaar verzekert via Ditzo (alleen basisverzekering) en dat gaat goed. Hun website is lekker duidelijk en kort van stof, daar hou ik van.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
"zeer tevreden over 2015, 2016."
26 november 2016 | Irene
Score:8,3
Ik kijk elk jaar bij independer of er een verzekering is die bijna hetzelfde in het pakket heeft en misschien iets goedkoper. Blijf het moeilijk vinden of een aanvullende verz. noodzakelijk is. Zoals fysio en tandarts. Zal je altijd zien heb je ze nodig aankomende jaar en heb je je er niet tegen verzekerd. Ik heb weinig inkomen, dus wat is verstandig? wel/niet aanvullend verzekeren. Laatste jaar niet naar fysio geweest wel tegen verzekerd, je zou de premie eigenlijk voor het aankomende jaar niet hoeven te betalen, soort beloning van je verzekeraar naar jou, of een korting van ..%.
Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (1)
Lees de 15 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Beugel nodig in 2017? Dit vergoedt je zorgverzekering

09-12-2016

Heb je in 2017 een beugel nodig? Dan is dat een flinke kostenpost, want je betaalt al snel meer dan tweeduizend euro. Gelukkig kun je kosten voor orthodontie meeverzekeren bij je zorgverzekering.    Geen verwijzing nodig voor orthodontist Je hebt geen verwijzing Lees verder

Ook ouderen en chronisch zieken kunnen overstappen met zorgverzekering

09-12-2016

Wisselen van zorgverzekeraar is niet alleen weggelegd voor jonge mensen die goed gezond zijn. Ook als je medicijnen gebruikt en/of een chronische aandoening hebt, kun je overstappen. Voor de basisverzekering mogen verzekeraars je niet weigeren. En voor de meeste aanvullende Lees verder

Bespaartip: eigen risico opgebruikt, haal nog snel medicijnen

08-12-2016

Heb je je eigen risico voor 2016 al helemaal gebruikt? Dan hebben we een tip voor je waarmee je geld bespaart. Alle medicijnen die je dit jaar nog bij de apotheek haalt, vergoedt je verzekeraar. Vooral handig voor mensen die Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor Ditzo, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van Ditzo verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij Ditzo. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Ditzo en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.