Zorgverzekering
Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar. Ditzo doet zo veel mogelijk via internet en valt onder ASR Nederland. ASR Nederland is een van de grootste verzekeraars in Nederland met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo. Ditzo biedt onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan.

Reviews


Reviews: 65% beveelt Ditzo aan.

Ditzo scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 17 beoordelingen van Ditzo klanten. Daarvan hebben 16 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ditzo door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Ditzo

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Ditzo een zorgverzekering hebben afgesloten.

17 reviews
Zeer goed
7
Goed
5
Matig
2
Slecht
2
Zeer slecht
1
Totaal score
7,0
Afsluitproces
7,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,1
Klantenservice
6,6
Lees de 17 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Ditzo

"Ditzo: met STIP de slechtste Zorgverzekeraar van Nederland! PAS OP!"
29 december 2016 | J.V.
Score:1,0
In 2016 Ditzo één keer nodig gehad voor ’n bril en lenzenvergoeding via Eye Wish. Direct een grote teleurstelling omdat tijdens een actie van Eye Wish de normale Ditzovergoeding van € 170 voor een bril met enkelvoudige glazen NIET geldig is. De voorwaarden zijn per 2016 speciaal aangepast om zodoende de Ditzoklanten bewust te misleiden. In 2015 mocht je de vergoeding wel combineren met een actie, in 2016 is er in een negatieve verandering doorgevoerd. Als fooi krijg je dan slechts € 56 vergoed door Ditzo, 67% minder. Ditzo is in haar verweer alleen geïnteresseerd om haar eigen financiële belangen veilig te stellen en negeert een groot gedeelte van mijn argumenten = SCHANDALIG! Ditzo geeft liever geld uit aan het inschakelen van dure juristen, dan dat ze een FOUT IN DE ZORGPOLIS met een vergoeding van € 114 klantvriendelijk oplost. Toegeven is er niet bij, coulante opstelling kun je vergeten. Ditzo is een HARTELOZE + ARROGANTE verzekeraar! Verzekering opgezegd. MINDER MINDER Ditzo
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (3)
"Goede service en ruime ziekenhuis keuze"
28 december 2016 | Anoniem
Score:7,6
Het is een goede verzekering die een prima prijs heeft voor wat hij biedt.
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
"Goede service en klantvriendelijkheid"
08 december 2016 | Anoniem
Score:9,2
Communicatie verloopt soepel. Declareren gaat vlug via de Ditzo app en staat er veelal binnen en paar dagen op. Klantvriendelijke en deskundige medewerkers.
Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (2)
Lees de 17 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Second opinion gewoon vergoed uit basisverzekering

16-02-2017

Durf jij je arts om een doorverwijzing voor een second opinion te vragen als je twijfelt aan een diagnose of een behandelplan? Eén op de vijf mensen durft dat namelijk niet. Toch krijgt de helft van de mensen van een Lees verder

Werking medicinale cannabis opnieuw beoordeeld

10-02-2017

Minister Schippers heeft naar aanleiding van een uitzending van Een Vandaag het Zorginstituut gevraagd opnieuw advies uit te brengen over medicinale cannabis. Op dit moment is hun advies om het niet te vergoeden uit de basisverzekering. Want er zou onvoldoende Lees verder

Meer mensen in 2017 van zorgverzekeraar gewisseld

01-02-2017

In 2017 zijn iets meer mensen van zorgverzekering gewisseld dan in 2016. Dit jaar stapten 6,4% (1,08 miljoen) van de verzekerden over, terwijl dat vorig jaar 6,3% was. Dat blijkt uit de definitieve overstapcijfers van zorginformatiecentrum Vektis. In de voorlopige cijfers van Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor Ditzo, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van Ditzo verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij Ditzo. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Ditzo en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.