Zorgverzekering
DSW

Zorgverzekeraar DSW is een landelijk werkende zorgverzekeraar. Van oorsprong concentreert de verzekerdenpopulatie zich in de regio Delfland Westland Oostland en Nieuwe Waterweg Noord. Het hoofdkantoor van DSW staat in Schiedam. DSW is traditioneel de eerste zorgverzekeraar die de premies voor de zorgverzekering van het nieuwe jaar bekendmaakt. Dat gebeurt altijd eind september. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van DSW? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van DSW. Als DSW informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die DSW heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van DSW? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 90% beveelt DSW aan.

DSW scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 21 beoordelingen van DSW klanten. Daarvan hebben 19 klanten ook nog een toelichting gegeven over DSW door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten DSW

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij DSW een zorgverzekering hebben afgesloten.

21 reviews
Zeer goed
18
Goed
2
Matig
1
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,8
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,5
Lees de 21 zorgverzekering reviews van DSW

Laatste 3 reviews zorgverzekering van DSW

"De Beste"
31 oktober 2017 | H. Valstar
Score:9,5
Heel overzichtelijke polis voorwaarden. Zeer vlotte afhandeling van declaraties (gemiddeld 3 tot 5 werkdagen). En voor 2018 geen 385 maar slechts 375 eigenrisico. En geen prijsverhoging in 2018.
Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (0)
"Goede dekking"
17 december 2016 | Anoniem
Score:7,5
Heb veel fysio nodig en deze vergoed 36 behandelingen.Ook tandarts verzekering is goed,geen maximum aan behandelingen(inc wortelkanaal]. Alleen jammer dat er maar 3 keer 5 minuten mondhygiƫniste vergoed word.
Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Nee (3)
"goede verzekeraar"
16 december 2016 | linda das
Score:8,8
vergoed erg veel tegenover andere verzekeraars
Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (3)
Lees de 21 zorgverzekering reviews van DSW

Laatste forumberichten over DSW zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

DSW gefeliciteert

15-02-2017

hopelijk missen die oplichters en zakkenvullers straks iedereen, kijk eens naar de directeur in de Quote? waar die komen die honderden miljoenen vandaan? van de arme verzekerden ja!  Lees verder

DSW gefeliciteert

15-02-2017

[b]Ze kunnen je best missen hoor ;-)[/b][/quote]  Lees verder

dsw vergoedingen

06-01-2017

Het bewijs dat DSW minder vergoedt dan gebruikelijk, wordt voor 2017 geleverd, doordat nu eindelijk eerlijk in de polis vermeld wordt dat DSW geen restitutieverzekering is!  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Uitgebreide dekkingen zorgverzekering voor fysiotherapie en orthodontie nemen af

17-11-2017

Minder fysiotherapiebehandelingen of een lagere vergoeding voor een beugel: aanvullende dekkingen gaan steeds meer omlaag. Dat blijkt uit een analyse van Independer van de nieuwe zorgverzekeringen voor 2018. Ook die van jou is misschien veranderd. Bekijk dus goed of je Lees verder

Vaak naar de fysiotherapeut? Bij deze zorgverzekeraars ben je onbeperkt verzekerd in 2018

16-11-2017

Heb je last van een knieblessure? Of langdurige rugpijn? Dan ga je misschien vaak naar de fysio. Dat is best prijzig. En de basisverzekering vergoedt die kosten meestal niet. Wel kun je je aanvullend verzekeren. Maar de dekkingen zijn bij Lees verder

3 redenen om je zorgverzekering te vergelijken

15-11-2017

De avonden worden langer en het weer wordt guurder. Dat betekent ook: je nieuwe zorgverzekering voor 2018 is binnen. Want zoals elk jaar hebben verzekeraars hun zorgpakketten aangepast. Check goed wat dat voor jou betekent. Past je zorgverzekering nog wel Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor DSW, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van DSW verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij DSW. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekeringen van DSW

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van DSW en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.