Zorgverzekering
FBTO

FBTO is een verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1956 als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. FBTO is onderdeel van de financiële dienstverlener Achmea, de grootste verzekeringsgroep van Nederland. FBTO biedt onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen aan. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van FBTO? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van FBTO. Als FBTO informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die FBTO heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van FBTO? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 71% beveelt FBTO aan.

FBTO scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 189 beoordelingen van FBTO klanten. Daarvan hebben 131 klanten ook nog een toelichting gegeven over FBTO door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten FBTO

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij FBTO een zorgverzekering hebben afgesloten.

189 reviews
Zeer goed
106
Goed
75
Matig
6
Slecht
2
Zeer slecht
0
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,4
Lees de 189 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste 3 reviews zorgverzekering van FBTO

"SLECHTE KLATENSERVICE"
23 maart 2016 | Marlies
Score:2,6
Slechte toelichting gehad bij aflsuiten verzekering. Wordt nu ik uitleg vraag slecht te woord gestaan en er wordt niks met mijn klacht gedaan. Modules kun je dus niet het hele jaar aan een uit zetten!!
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (3)
"Goede klantenservice, prima premie en heldere voorwaarden"
28 december 2015 | Anoniem
Score:9,3
Ik heb al mijn verzekeringen bij fbto. Ik ben al jaren heel tevreden over de klantenservice. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en denken met je mee. Verzekeringen zijn eigenlijk altijd prijzig, maar ik vind de premie bij fbto prima. De voorwaarden zijn duidelijk en helder. Een paar keer een declaratie ingediend voor mijn zorgverzekering. Via een app of mail. Altijd een bevestiging dat het ontvangen is, binnen een week mn geld terug, lekker vlot geregeld dus allemaal :-)
Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (2)
"prima verzekering voor orthodontie kinderen"
01 december 2015 | Christa
Score:9,0
Duidelijk en gemakkelijk: alleen de aanvullende verzekeringsmodules aanzetten die je ook echt gebruikt. Wij zijn 2 jaar geleden overgestapt naar FBTO vanwege de orthodontie van onze 3 kinderen. Vergoeding van brillen is leuke bijkomstigheid. Nu zijn de voorwaarden voor orthodontie per 1-1-2016 zelfs verbeterd: 100% vergoeding tot max. 750,- per kalenderjaar per kind. Je kunt zelf (digitaal) facturen declareren of dit rechtstreeks laten doen door zorgverlener. Er wordt snel betaald door FBTO. Wij zijn erg tevreden (maar wij hebben verder weinig zorg nodig).
Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Nee (10)
Lees de 189 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste forumberichten over FBTO zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Klacht FBTO

10-05-2016

Beste Mike, Vervelend dat u niet tevreden bent over FBTO. Begrijpelijk dat u duidelijke informatie voor komend jaar had willen hebben. Het is ook niet netjes dat u nog geen reactie heeft gehad op uw e-mail. Aangezien u eerder wel tevreden was  Lees verder

Klacht FBTO

10-05-2016

Ook ik ben niet tevreden over hoe FBTO met klanten omgaat. In december heb ik de module Module Gezichtszorg & Orthodontie aangezet omdat ik scheve tanden heb en daar graag vanaf wil. Mijn ogen en mijn oren zijn prima, dus  Lees verder

Klacht FBTO

23-03-2016

IK heb spijt van FBTO, ze komen je op geen enkele manier tegemoed! Leuk het idee van modules aan en uitzetten het hele jaar lang. NIET DUS! mij is nergens verteld dat je Fysio begin het jaar aan moet zetten om  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Premies zorgverzekering vanaf 2017 eerder bekend

20-05-2016

Vanaf 2017 moeten zorgverzekeraars een week eerder hun premie bekendmaken. De afgelopen jaren was 19 november de uiterlijke datum, maar vanaf volgend jaar wordt dat 12 november. Vandaag heeft de ministerraad ingestemd met deze wijziging van de Zorgverzekeringswet.  Dit is goed nieuws voor overstappers, Lees verder

18-jarige laat honderden euro’s per jaar liggen op zorgverzekering

20-05-2016

Jongeren kunnen vaak honderden euro’s per jaar besparen door over te stappen als ze 18 worden. Want als je zelf zelf een zorgverzekering afsluit ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je verzekerd blijft op de polis van een van je ouders. Word je Lees verder

Pas op voor nepmedicijnen via internet

19-05-2016

In Nederland zijn er honderdduizenden mensen die weleens een medicijn op internet kopen zonder dat ze een recept van een arts hebben. Vaak krijgen mensen dan nepmedicijnen. Deze kunnen erg gevaarlijk zijn voor je gezondheid. De overheid is daarom een Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor FBTO, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van FBTO verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij FBTO. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van FBTO en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.