Zorgverzekering
FBTO

FBTO is een verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1956 als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. FBTO is onderdeel van de financiële dienstverlener Achmea, de grootste verzekeringsgroep van Nederland. FBTO biedt onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen aan. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van FBTO? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van FBTO. Als FBTO informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die FBTO heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van FBTO? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 70% beveelt FBTO aan.

FBTO scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 193 beoordelingen van FBTO klanten. Daarvan hebben 135 klanten ook nog een toelichting gegeven over FBTO door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten FBTO

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij FBTO een zorgverzekering hebben afgesloten.

193 reviews
Zeer goed
107
Goed
76
Matig
8
Slecht
2
Zeer slecht
0
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,4
Lees de 193 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste 3 reviews zorgverzekering van FBTO

"Goede verzekering / ongeschikte klantenservice medewerker"
28 december 2017 | Rinsma
Score:6,8
Heldere website, makkelijk te doorgronden, keurige statistieken van de gemaakte kosten, alles is gespecificeerd. -/- Klantenservice medewerker: " ja ik heb het nu al drie keer gezegd". Geen luisterend oor, praat maar door. Kom er niet tussen. Daar kan nog wel wat aan worden verbeterd !!
Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Nee (0)
"Ik ga niet voor niets weg"
27 december 2016 | Anoniem
Score:4,7
Geen duidelijkheid over dekking en 'marktconforme' prijzen. modules die je aan en uit kan zetten zijn misleidend. niet tevreden over klantenservice.
Vond je deze review nuttig? Ja (22) | Nee (8)
"Bij FBTO geven ze 'hun bek maar een douw'"
22 december 2016 | Anoniem
Score:5,2
Zoveel heb ik niet met ze te maken, maar de qua deskundigheid aan de telefoon zijn ze ronduit slecht. Ze zeggen maar wat ... en 1 x raden bij wie de rekening terecht komt, met een klacht schiet je ook niets op.
Vond je deze review nuttig? Ja (23) | Nee (11)
Lees de 193 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste forumberichten over FBTO zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Klacht FBTO

10-06-2017

mijn inboedel,woonhuis,aansprakelijksheidsverzekering bij de fbto plotseling met 20% verhoogd vanaf mijn 1 augustus,dus groetjes fbto en succes!  Lees verder

Klacht FBTO

09-05-2017

Plotsklaps een premieverhoging van liefst 20% voor een rechtsbijstandsverzekering .. gaat het nog? Verontschuldiging: De steigende kosten! Géén bericht daarover of de FBTO-organisatie haar kosten niet beter kan beheersen of het feit, dat àndere klanten steeds vaker gaan claimen? Ik claimde nooit iets,  Lees verder

Klacht FBTO

06-05-2017

Ze laten de rekeningen heel lang bij administratie liggen zodat het lekker op loopt ten voordelen van de fbto. Ik zoek volgend jaar 'n andere aanbieder  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Steeds meer mensen kiezen een beter passende zorgverzekering

15-05-2018

De overstapperiode voor zorgverzekeringen zit er alweer zo’n halfjaar op. Maar onlangs heeft Vektis (een dataleverancier voor de zorg) interessante cijfers hierover bekendgemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat 61% van de mensen nog nooit is overgestapt naar een andere zorgverzekering? Zij Lees verder

5 tips om hardloopblessures te voorkomen

18-04-2018

Nu het voorjaar echt is aangebroken nemen steeds meer mensen de stap om weer te gaan hardlopen. De diehards zijn natuurlijk de hele winter doorgegaan. Maar ben je er tijdelijk mee gestopt en wil je het weer gaan oppakken? Of Lees verder

Voorjaarsschoonmaak: haal de bezem door je verzekeringsmap

21-03-2018

Het is weer lente, en dus tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vergeet daarbij ook je verzekeringsmap (of –doos, of –stapel) niet. Dit kan je soms een hoop geld besparen. Veel mensen zijn namelijk dubbel verzekerd. Zonde om dat zo te laten, Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor FBTO, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van FBTO verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij FBTO. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van FBTO en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.