Zorgverzekering
FBTO

FBTO is een verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1956 als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. FBTO is onderdeel van de financiële dienstverlener Achmea, de grootste verzekeringsgroep van Nederland. FBTO biedt onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen aan. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van FBTO? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van FBTO. Als FBTO informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die FBTO heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van FBTO? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 72% beveelt FBTO aan.

FBTO scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 181 beoordelingen van FBTO klanten. Daarvan hebben 123 klanten ook nog een toelichting gegeven over FBTO door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten FBTO

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij FBTO een zorgverzekering hebben afgesloten FBTO heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

181 reviews
Zeer goed
101
Goed
74
Matig
5
Slecht
1
Zeer slecht
0
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Klantenservice
7,5
Lees de 181 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste 3 reviews zorgverzekering van FBTO

"Hoe werk ik ( FBTO) de klant de deur uit"
13 december 2013 | Romke
Score:4,7
Bij FBTO meegemaakt: 1. Ondanks mnd auto.afschrijving toch nog 150 euro afgeschreven. ( Na rappel terug) 2. Ondanks het e.r. nog een aanvulende nota van 250 euro van de tandprot.ontvangen (FBTO betaalde hun nota niet volledig) 3. Trage beantwoording van je vragen of helemaal niet reageren. 4. Pas na een jaar !!! nog het e.r bij je indienen. 5. Voor de service hoef je dus niet bij hen te sluiten, er zijn bovendien diverse alt.opties.met betere voorwaarden en ook nog premie vriendelijker. Dus geen verwondering, dat ik per 1.1.2014 ze heb beeindigd.
Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (5)
"Snel afgesloten en goede service!"
13 december 2013 | Anoniem
Score:8,2
Inmiddels ben ik een jaar verzekerd bij FBTO, en ik moet zeggen dat het zeer goed bevalt. Het afsluiten ging makkelijk; kreeg een bevestiging zoals het hoort, en alles was duidelijk. Informatie is makkelijk te vinden op de site, en je kunt modules aan- en uitzetten. Let wel op dat het een aantal maanden duurt voordat een module actief wordt! Ik ben aanvullend verzekerd voor mijn gebit, en ook dit verloopt vlekkeloos. De tandarts declareert het rechtstreeks bij FBTO. Hetzelfde geldt voor de huisarts en mijn 2e lijns psycholoog. Dus ik heb geen rompslomp aan papierwerk! Op de website kun je middels een overzicht zien wat er gedeclareerd is en het zelf dus makkelijk bijhouden. Contact met de klantenservice verloopt ook netjes, vragen worden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Ik heb dus geen negatieve ervaringen met FBTO, en kan naar aanleiding van mijn positieve ervaring zeggen dat ik deze verzekeraar aanbeveel.
Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (1)
"Eenvoudig en snel"
22 november 2013 | Kees
Score:8,7
Binnen een week na declareren ontvang ik mijn vergoedingen. Deze declareer ik via de FBTO app. Dit gaat erg goed. Ook is de aanvullende verzekering ideaal voor mij. Doordat je zelf een keuze kunt maken uit verschillende soorten dekkingen. En niet voor een combinatie van dekkingen moet kiezen zoals bij andere zorgverzekeraars.
Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Nee (0)
Lees de 181 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste forumberichten over FBTO zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Dik tevreden met fbto!

12-09-2015

ik ben iemand de best kritisch is op bedrijven waarbij ik klant ben. Maar FBTO is voor ons een top verzekering. Sowieso begint het al bij het afsluiten van de auto verzekering dit ging vlot en gelijk zonder problemen goed. In tussen dat  Lees verder

FBTO Modules aan- en/of uitzetten

28-07-2015

Inderdaad nogal misleidend. Sinds 2015 is het niet meer mogelijk modules UIT te zetten in het lopende kalenderjaar, maar zélf te doen per ingang van het volgende jaar.Komt erop neer dat je je behandeling(en) zo moet plannen dat je de  Lees verder

Klacht FBTO

07-04-2015

Was altijd tevreden over fbto en zit er al 14 jaar bij! Echter grote veranderingen in de poliswaarden zoals dat je de aanvullende modules niet meer gedurende het jaar kan uitzetten hebben ze niet vooraf duidelijk mede gedeeld. zit nu  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekering vergelijken Independer nu ook gemakkelijk via mobiel

06-10-2015

Vanaf vandaag kun je bij Independer ook gemakkelijk via je je mobiel zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten. Onze volledige vergelijking is nu van begin tot eind geschikt om met je smartphone te doorlopen. Daarnaast hebben we ook een aantal andere dingen verbeterd en Lees verder

'Patient moet eigen bijdrage huisarts betalen'

06-10-2015

Patiënten moeten voor elk bezoek aan de huisarts een eigen bijdrage betalen. Ook voor een doorverwijzing naar een medisch specialist moet een eigen bijdrage gelden. Dit zegt Wynand van de Ven vrijdag in De Telegraaf. Van de Ven is hoogleraar Lees verder

Thuiswonende ouderen gaan niet naar de tandarts

02-10-2015

Steeds meer ouderen die thuis wonen gaan niet meer naar de tandarts. Dit zegt de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) in een persbericht afgelopen week. Volgens de ANT krijgen deze ouderen hierdoor niet de mondzorg die ze nodig hebben. Slechte mondzorg Vorig jaar Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor FBTO, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van FBTO verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij FBTO. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van FBTO en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.