Zorgverzekering
Ik!

Ik! is een initiatief van IAK Verzekeringen. Dat is een assurantie-intermediair en volmachtbedrijf uit Eindhoven. IAK is al 80 jaar actief in collectieve verzekeringen, financiƫle diensten en bedrijfsverzekeringen.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Ik! aan.

Ik! scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 4 beoordelingen van Ik! klanten. Daarvan hebben 3 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ik! door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Ik!

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Ik! een zorgverzekering hebben afgesloten.

4 reviews
Zeer goed
3
Goed
0
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
7,0
Afsluitproces
7,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
6,8
Lees de 4 zorgverzekering reviews van Ik!

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Ik!

"Incompleet en onwelwillend - NIET DOEN!!!"
25 juni 2013 | Anoniem
Score:1,3
Een grote teleurstelling! Bijzonder slechte dienstverlening, alleen via social media kan je nog iets voor elkaar krijgen. Onterecht tot twee keer op afgewezen voor een declaratie- via facebook wel gecorrigeerd. Ik koos voor IK omdat wij een kindje verwachten dit jaar en zij de beste aansluiting zouden bieden: dat bleek verre van waar- heb moeten vechten om vergoeding te krijgen voor mijn zwangerschapscursus, ontving geen kraampakket terwijl ik wel aanvullend verzekerd ben, etc. Verder trage verwerking van emails, 2maanden moeten wachten op een verzekengspasje ( heel vervelend als je regelmatig naar het ziekenhuis moet!!!), werden mijn gegevens/ geboortedatum verkeerd ingevoerd, kwam ik mee in de problemen met kraamzorg, en mensen, het is pas Juni, mijn baby moet nog geboren worden! Wat ik in elk geval NIET heb gehad / gehoord zijn excuses, het interesseert ze schijnbaar geen reet. Ik heb spijt, spijt als haren op mijn hoofd dat ik me heb laten verleiden door de prijs. NIET DOEN!!!
Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Nee (0)
15 december 2012 | Anoniem
Score:9,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
09 december 2012 | Anoniem
Score:8,9
Heb nog nooit van Ik! gehoord maar na telefonische contact met zowel Independer als Ik! besloten deze verzekering af te sluiten. De reden is dat het eigenlijk gewoon Achmea is alleen andere naam. Scheelt mij 30 euro per maand met mijn huidige verzekering. Dus het proberen waard!
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Lees de 4 zorgverzekering reviews van Ik!

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Bunschotenaren wisselden het vaakst van zorgverzekeraar

24-05-2017

In de gemeente Bunschoten (Utrecht) stapten eind vorig jaar - in procenten uitgedrukt - de meeste mensen over met hun zorgverzekering. 9,7% van de inwoners wisselde daar van zorgverzekeraar. Het jaar ervoor was Zoetermeer de koploper. Van alle Nederlanders van Lees verder

Hoog eigen risico steeds populairder

19-05-2017

Het is inmiddels mei. De periode waarin mensen kunnen wisselen van zorgverzekeraar ligt alweer een tijdje achter ons. Vektis, het informatiecentrum van zorgverzekeraars, publiceerde onlangs haar jaarlijkse onderzoek over zorgverzekeringen. Een van de onderwerpen die daarin aan bod komt, is Lees verder

Zorgkosten op reis: bel je de zorg- of reisverzekeraar?

09-05-2017

Met je basisverzekering ben je ook in het buitenland verzekerd voor spoedeisende medische hulp. Maar let op; je verzekeraar betaalt niet meer dan het in Nederland geldende tarief. Ga je naar een land waar de medische kosten hoger zijn dan Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij een affiliate samenwerking. Kies je voor Ik!, neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van Ik! verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij Ik!. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Ik! en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.