Zorgverzekering
Kiemer Zorgverzekeraar

Kiemer is de digitale dochteronderneming van De Friesland Zorgverzekeraar. Kiemer profileert zich als eigentijdse en gedegen raadgever voor ouders. Kinderen staan centraal en Kiemer biedt daarom verschillende zorgverzekeringen speciaal gericht op kinderen.

Reviews


Reviews: 81% beveelt Kiemer Zorgverzekeraar aan.

Kiemer Zorgverzekeraar scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 854 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 540 klanten ook nog een toelichting gegeven over Kiemer Zorgverzekeraar door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Kiemer Zorgverzekeraar een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

854 reviews
Zeer goed
550
Goed
271
Matig
17
Slecht
8
Zeer slecht
5
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,1
Declaraties
7,5
Lees de 854 zorgverzekering reviews van Kiemer Zorgverzekeraar

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Kiemer Zorgverzekeraar

"Jammer dat het mis ging met Ditzo, maar uiteindelijk goed opgelost"
19 februari 2016 | Anoniem
Score:6,4
Ik had 2015 Zorgverzekering bij Ditzo. In 2016 was Ditzo weer de voordeligste. Maar ik wilde die ongevallen tand verzekering erbij. Ik heb gemaild met Ditzo en Independer, op en neer en op en neer. En toch ging het fout. Maar goed. Uiteindelijk hebben nu een andere verzekeraar. En dat Zorgverzekering en op zich duur zijn, daar kunnen jullie weinig aan doen.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Heel eerdig geholpen !! zo blij mee!!!"
19 januari 2016 | E.G. Langius
Score:9,1
Door een foutje van ons ( maand niet betaald en een andere maand 2x betaald - door verkeerde in te vullen) leken we 'wanbetalers'en moesten we eerst bij FBTO ( vorige verzekeraar) 4x bellen en lang wachten eer dat bekend was. Door de begripvolle en aardige medewerkers bij Kiemer was het daarna snel allemaal geregeld.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
11 januari 2016 | Anoniem
Score:7,9
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 854 zorgverzekering reviews van Kiemer Zorgverzekeraar

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

In Zoetermeer 4,5 x zoveel overstappers zorgverzekering dan in Hulst

25-04-2016

Afgelopen jaar stapte in heel Nederland 6,3% van mensen over naar een andere zorgverzekeraar. Per gemeente verschilt het aantallen overstappers nogal, blijkt uit onderzoek van Vektis. In Hulst stapte eind vorig jaar 2,9% van de inwoners over, terwijl in Zoetermeer Lees verder

Verbond van Verzekeraars: geen klanten uitsluiten op basis van gegevens

22-04-2016

Verzekeraars mogen geen klanten weigeren op basis van verzamelde gegevens ('big data'). Dat zegt het Verbond van Verzekeraars. Door nieuwe technologie weten verzekeraars steeds meer over het gedrag van hun klanten.  Een voorbeeld waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van deze data, zijn Lees verder

Tips om dexamfetamine toch vergoed te krijgen

19-04-2016

Afgelopen week melden wij in een weblogartikel dat Amfexa 5 mg het in de apotheek bereide dexamfetamine gaat vervangen. Dexamfetamine wordt gebruikt door ADHD-patiënten. Dit medicijn wordt door de basisverzekering volledig vergoed, Amfexa 5 mg niet. Daarvoor geldt een eigen bijdrage, Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Kiemer Zorgverzekeraar.

Wat kun je van Kiemer Zorgverzekeraar verwachten?

Zodra Kiemer Zorgverzekeraar jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Kiemer Zorgverzekeraar. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Kiemer Zorgverzekeraar.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Kiemer Zorgverzekeraar en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.