Zorgverzekering
OHRA

OHRA is al meer dan 80 jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Delta Lloyd Groep. OHRA werd in 1925 opgericht, toen als 'de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren'. Momenteel heeft OHRA ruim 800.000 klanten. De klant kan bij OHRA rechtstreeks autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en financiële diensten afsluiten. Dit kan via de telefoon, internet en de post. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van OHRA? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van OHRA. Als OHRA informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die OHRA heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van OHRA? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 77% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12881 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8228 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

12881 reviews
Zeer goed
7537
Goed
4848
Matig
355
Slecht
89
Zeer slecht
52
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,9
Lees de 12881 zorgverzekering reviews van OHRA

Laatste 3 reviews zorgverzekering van OHRA

14 augustus 2018 | J. Rijnhart
Score:7,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Afsluiten zorgverzekering"
03 augustus 2018 | Anoniem
Score:8,8
Ik ben zeer tevreden over de site en informatie voor het afsluiten van een zorgverzekering voor mijn zoon die net 18 is geworden! Alles is verder geregeld en ontving nog goede korting. Prima!!!
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
24 juli 2018 | Anoniem
Score:6,8
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 12881 zorgverzekering reviews van OHRA

Laatste forumberichten over OHRA

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Diabetes materiaal

20-01-2018

Top reactie Manon. Zoek ene zorgverzekeraar die het beter doet. Ze zijn niet allemaal gelijk. Je moet vooral het reglement Hulpmiddelen nakijken en de gecontracteerde leveranciers.  Lees verder

Diabetes materiaal

10-10-2017

Ik ben verzekerd bij Ohra en de zorg voor de diabetes patiënten is daar heel erg slecht geworden. Je mag tussen drie bloedsuiker meetapparaten kiezen en alle drie zijn heel erg slecht. Het is niet mogelijk om iets te krijgen  Lees verder

Service Ohra

10-10-2017

Ik ben heel ontevreden met de service van Ohra wat betreft diabetes bloedglucose meeting hulpmiddelen. Ze vergoeden alleen die van slechte kwaliteit. Ze luisteren niet naar mij als ik dat aangeef. Ik heb veel stres en problemen rond aanschaffen van  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Eindafrekening bestuursrechtelijke premie afgeschaft

02-08-2018

Wie in Nederland zijn zorgverzekering niet meer kan betalen, wordt na zes maanden aangemeld bij het CAK. Dat betekent dat je vanaf dan aan hen de premie betaalt. Dit bedrag is hoger dan de oorspronkelijke premie van je eigen zorgverzekeraar. Lees verder

Blauwalg: wat als je erin hebt gezwommen?

27-07-2018

Pff, wat een hitte! Met dit weer wil je niets liever dan een verkoelende duik nemen. Helaas kan dit op steeds minder plekken in Nederland. De blauwalg-bacterie rukt overal op. Maar wat nu als je toch besluit te gaan zwemmen, Lees verder

Delta Lloyd nu Nationale-Nederlanden. Wat verandert er voor jou?

12-07-2018

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden gaan sinds 1 juli 2018 samen verder onder de naam Nationale-Nederlanden. De verzekeraars bundelen op deze manier hun krachten om zo beter te kunnen voldoen aan de veranderende wensen van hun klanten. Ben je klant bij Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar OHRA.

Wat kun je van OHRA verwachten?

Zodra OHRA jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan OHRA. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij OHRA.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van OHRA en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer