Reviews OHRA ZorgverzekeringZorgverzekering

OHRA is al meer dan 80 jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Delta Lloyd Groep. OHRA werd in 1925 opgericht, toen als 'de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren'. Momenteel heeft OHRA ruim 800.000 klanten. De klant kan bij OHRA rechtstreeks autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en financiële diensten afsluiten. Dit kan via de telefoon, internet en de post. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van OHRA? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van OHRA. Als OHRA informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die OHRA heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van OHRA? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je OHRA zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 77% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12873 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8224 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12873 reviews

7534
4843
355
89
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,9

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Goed verlopen"
06 maart 2018 | Anoniem

Zeer tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Verblijfpas"
23 februari 2018 | Gerhard Van Der Laarse

Hi, So the medical aid asked for a copy of my Verblijfspas last week so i emailed it, but i never heard back from them if the process is completed. and i was struggling to get hold of them, they use some kind of whatsapp contact centre which was quiet annoying. Not professional at all.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
4,3
Afsluitproces
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
1,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Goede keuze door online hulp van independer"
16 februari 2018 | Anoniem

Ben online gaan zoeken en kwam via independer op duidelijke keuzes die het beste bij me passen !!!! Heb een verzekering afgesloten en ben super super super tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,7
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"ohra is snel vgz slordig"
10 februari 2018 | Anoniem

mmm

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


""
29 januari 2018 | Anoniem

Ideaal om verzekeringen te vergelijken. Ging vlot en makkelijk.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Overschrijving zorgverzekering"
23 januari 2018 | T. van Heteren

Veel vergelijkingsmateriaal, makkelijk in het gebruik, snel met de correspondentie.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Independer maakt een onoverzichtelijke beslissing overzichtelijk"
20 januari 2018 | J.W.A. Vorstenburg

Het was zo eenvoudig om een zorgverzekering af te sluiten, ik heb normaal echt heel erg veel moeite om dit soort grote beslissingen te overzien en om met enige zekerheid een keuze te maken, maar nu was ik binnen een dag klaar. Heeft me heel veel hoofdpijn bespaard. Ik heb verder ook niks hoeven doen aan de overstap zelf, waar ik ook erg gelukkig mee was, ook dat is iets waar ik niet zo goed in ben. Ik word altijd helemaal nerveus van papierwerk en dat is me nu allemaal bespaard, ik sta er gewoon van versteld hoe eenvoudig het bij Independer is. Ik ben echt heel tevreden, super bedankt!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Ohra OK!"
18 januari 2018 | Anoniem

Bij Ohra heb ik volledige keuzevrijheid in het medische veld, overal en altijd. Dat is voor mij belangrijk, omdat ik altijd op pad ben.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Duidelijk, overzichtelijk en goede extra's"
17 januari 2018 | Marieke

Via Depender een goede verzekering gevonden met een ruime aanvullende verzekering en dan.nog de tandongevallen verkering erbij! Super

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,7
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Goed geregeld"
17 januari 2018 | Anoniem

Overstap is soepel verlopen, nieuwe polis snel ontvangen en oude verzekering is opgezegd. Over de prijs-kwaliteitverhouding van de verzekering kan ik nog niets zeggen, dat zal komend jaar duidelijk worden.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


123456789826volgende1 - 10 totaal 8257


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.