Reviews OHRA ZorgverzekeringZorgverzekering

OHRA is al meer dan 80 jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Delta Lloyd Groep. OHRA werd in 1925 opgericht, toen als 'de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren'. Momenteel heeft OHRA ruim 800.000 klanten. De klant kan bij OHRA rechtstreeks autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en financiële diensten afsluiten. Dit kan via de telefoon, internet en de post. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van OHRA? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van OHRA. Als OHRA informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die OHRA heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van OHRA? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je OHRA zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 76% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12725 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8147 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12725 reviews

7416
4819
352
88
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,9

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Ben benieuwd hoe het loopt met een restitutieverzekering."
11 december 2017 | R.J. Schilder

Nu voor een restitutieverzekering gegaan. Dit na bijbetalings gedoe omdat ik was doorverwezen. Men heeft mij niet bij de receptie van de behandelaar, KNO arts bij een ziekenhuis, gewezen op het feit dat ik moet bijbetalen(25%) omdat men geen contract heeft met mijn vorige ziektekostenverzekeraar. Men is verplicht dat duidelijk te maken ...... Geen zin meer in zulk gedoe en ik ben niet de enige, laat staan als je ergens wat overkomt en men met een ambulance naar het dichts bij zijnde ziekenhuis rijdt ..... waar je ziektekostenverzekeraar geen contract mee heeft ......

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Helemaal goed"
11 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
7,7
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"tot nu toe alles goed verlopen"
10 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Tot nog toe prima"
08 december 2017 | Anoniem

Tot nog toe is alles prima verlopen. Echte ervaring met de verzekering krijg ik natuurlijk pas na 1/1/2018.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (4)
Score
7,0
Afsluitproces
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"een goede intermediair voor Zorgverzekeringen"
07 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
8,5
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Prima en snelle keuzehulp en afhandeling"
05 december 2017 | Anoniem

De telefonische klantenservice kon ik om onbekende reden niet bereiken maar mn probleempje bij t afsluiten werd via Whatsapp snel en bijzonder vriendelijk opgelost!

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
8,6
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Makkelijk te zoeken wat bij je past"
05 december 2017 | C.M.A. den Ouden

Verzekering gaat 1 januari 2018 pas in maar heb een zeer goed gevoel er over. Blij dat ik de overstap heb gemaakt.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
7,5
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Opzeggen andere zorgverzekering/ en gespreid betalen"
05 december 2017 | Anoniem

Ik had al eerder aan gegeven dat ik nog geen bevestiging heb ontvangen dat mijn vorige zorgverzekering is op gezegd. Nu ben ik bang dat ik straks een dubbele verzekering heb. Ik was bij Ohra verzekerd in 2017. Had voor 2018 bij VGZ een verzekering af gesloten, maar achteraf klopte de voorwaarden niet. Daarom ben ik weer terug bij Ohra. Inderpender zou VGZ dan opzeggen, maar nog niets van gehoort. Ook mijn contract van gespreid betalen is bij Ohra gelijk stop gezet. Graag wil ik hier volgend jaar gebruik van maken.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
7,7
Afsluitproces
6,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Prima overgang alleen terugkoppeling vd huidige zorgverzekeraar (via jullie?) verloopt niet goed"
04 december 2017 | Anoniem

Ik ben niet bekend met de nieuwe verzekeraar maar ik heb alles goed bestudeerd en ik heb er vertrouwen in. Alleen liet mijn huidige verzekeraar weten dat ik een (digitale) beëindigingsbrief in mijn inbox gekregen had en dat is niet zo. Nog even afwachten dus hoe dit afgehandeld gaat worden. En dan kan ik de overgang naar een andere verzekeraar beter beoordelen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
7,7
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"D u dalijk info"
03 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (4)
Score
7,2
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


123456789818volgende1 - 10 totaal 8180


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.