Zorgverzekering: lees alle reviews over OHRA.

Zorgverzekering

OHRA is al meer dan 80 jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Delta Lloyd Groep. OHRA werd in 1925 opgericht, toen als 'de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren'. Momenteel heeft OHRA ruim 800.000 klanten. De klant kan bij OHRA rechtstreeks autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en financiële diensten afsluiten. Dit kan via de telefoon, internet en de post. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van OHRA? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van OHRA. Als OHRA informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die OHRA heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van OHRA? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je OHRA zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 77% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 12877 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 8226 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 12877 reviews

7535
4846
355
89
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,9
Declaraties
7,9

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"zorgverzekering als expat afgesloten"
02 mei 2018 | M.C.G. van de Steeg-Vroegh

als je terugkeert vanuit buitenland naar Nederland valt het niet mee om een zorgverzekering af te sluiten. Rechtstreekse pogingen waren ingewikkeld en kregen wij via klantenservice adviezen van ondeskundige medewerkers over allerlei documenten die we moesten aanleveren, maar via independer en de deskundigheid bij OHRA heb ik nu een prima verzekering, Echt heel blij mee want je wilt het goed geregeld hebben en je hebt al zoveel andere zaken aan je hoofd

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
9,4
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Goede service en snelle afhandeling"
21 april 2018 | Anoniem

Ben een tevreden klant

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goed verlopen"
06 maart 2018 | Anoniem

Zeer tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Verblijfpas"
23 februari 2018 | Gerhard Van Der Laarse

Hi, So the medical aid asked for a copy of my Verblijfspas last week so i emailed it, but i never heard back from them if the process is completed. and i was struggling to get hold of them, they use some kind of whatsapp contact centre which was quiet annoying. Not professional at all.

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (0)
Score
4,3
Afsluitproces
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
1,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Goede keuze door online hulp van independer"
16 februari 2018 | Anoniem

Ben online gaan zoeken en kwam via independer op duidelijke keuzes die het beste bij me passen !!!! Heb een verzekering afgesloten en ben super super super tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,7
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"ohra is snel vgz slordig"
10 februari 2018 | Anoniem

mmm

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
8,3
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


""
29 januari 2018 | Anoniem

Ideaal om verzekeringen te vergelijken. Ging vlot en makkelijk.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Overschrijving zorgverzekering"
23 januari 2018 | T. van Heteren

Veel vergelijkingsmateriaal, makkelijk in het gebruik, snel met de correspondentie.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Independer maakt een onoverzichtelijke beslissing overzichtelijk"
20 januari 2018 | J.W.A. Vorstenburg

Het was zo eenvoudig om een zorgverzekering af te sluiten, ik heb normaal echt heel erg veel moeite om dit soort grote beslissingen te overzien en om met enige zekerheid een keuze te maken, maar nu was ik binnen een dag klaar. Heeft me heel veel hoofdpijn bespaard. Ik heb verder ook niks hoeven doen aan de overstap zelf, waar ik ook erg gelukkig mee was, ook dat is iets waar ik niet zo goed in ben. Ik word altijd helemaal nerveus van papierwerk en dat is me nu allemaal bespaard, ik sta er gewoon van versteld hoe eenvoudig het bij Independer is. Ik ben echt heel tevreden, super bedankt!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de OHRA zorgverzekering polis.


"Ohra OK!"
18 januari 2018 | Anoniem

Bij Ohra heb ik volledige keuzevrijheid in het medische veld, overal en altijd. Dat is voor mij belangrijk, omdat ik altijd op pad ben.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

123456789826volgende1 - 10 totaal 8259


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer