Zorgverzekering
ONVZ

ONVZ is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die zich uitsluitend richt op het gebied van zorgverzekeringen. ONVZ is een onderlinge waarborgmaatschappij en handelt daarmee zonder winstoogmerk. Met circa 450.000 verzekerden is ONVZ een middelgrote zorgverzekeraar. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van ONVZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van ONVZ. Als ONVZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die ONVZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van ONVZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 71% beveelt ONVZ aan.

ONVZ scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 270 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 206 klanten ook nog een toelichting gegeven over ONVZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij ONVZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

270 reviews
Zeer goed
142
Goed
102
Matig
16
Slecht
7
Zeer slecht
3
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,9
Lees de 270 zorgverzekering reviews van ONVZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van ONVZ

17 oktober 2017 | Anoniem
Score:7,9
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Uitstekend"
16 oktober 2017 | M. Broekman
Score:8,8
Bij telefonisch contact krijg ik een adequaat en zorgvuldig antwoord,
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"goed"
15 oktober 2017 | D. Forde
Score:6,2
ben tevreden
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 270 zorgverzekering reviews van ONVZ

Laatste forumberichten over ONVZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Acceptatie

26-11-2014

Dat hangt van de vragen af die gesteld worden. Die kunt u via de website bekijken. https://web.onvz.nl/aanvraag  Lees verder

Buitenland

01-12-2013

Volgens de polisvoorwaarden heeft ONVZ gelijk, tenzij het om spoedeisende hulp ging ( zorg die niet kon wachten tot u weer in NL was). Maar zij moeten wel aantonen dat dit in NL niet gebruikelijk is, en als de gedeclareerde  Lees verder

Acceptatie

01-12-2013

De theorie is dat u zo'n hoog pakket had moeten afsluiten vóórdat u het nodig had.  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Op cruisevakantie? Zorg voor goede reisverzekering

20-10-2017

Er worden steeds meer Nederlanders ziek of gewond van een cruisesschip afgehaald. Dat meldt alarmcentrale Eurocross. Dit jaar zijn er tot nu toe ruim honderd patiënten van een schip gehaald. Eurocross verwacht dat er dit jaar in totaal zo'n 135 Lees verder

Regeerakkoord kabinet Rutte III: de belangrijkste plannen voor de zorg(verzekering)

10-10-2017

Na een recordformatie van meer dan 200 dagen, hebben VVD, CDA, D66 en ChristenUnie vanmiddag het regeerakkoord van kabinet Rutte III gepresenteerd. Het is een uitgebreid akkoord geworden waarin ook veel plannen staan voor de zorg en de zorgverzekering. Independer Lees verder

NZa: “Overstappen zorgverzekering loont”

06-10-2017

Het afgelopen jaar bespaarden Nederlanders in totaal 61,5 miljoen euro door over te stappen naar een andere zorgverzekering. Per verzekerde is dit gemiddeld 67 euro. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa); de Marktscan. Ook andere Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar ONVZ.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van ONVZ verwachten?

Zodra ONVZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan ONVZ. Ook alle declaraties dien je in bij ONVZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van ONVZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.