Zorgverzekering
ONVZ

ONVZ is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die zich uitsluitend richt op het gebied van zorgverzekeringen. ONVZ is een onderlinge waarborgmaatschappij en handelt daarmee zonder winstoogmerk. Met circa 450.000 verzekerden is ONVZ een middelgrote zorgverzekeraar. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van ONVZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van ONVZ. Als ONVZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die ONVZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van ONVZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 71% beveelt ONVZ aan.

ONVZ scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 262 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 200 klanten ook nog een toelichting gegeven over ONVZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij ONVZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

262 reviews
Zeer goed
139
Goed
97
Matig
16
Slecht
7
Zeer slecht
3
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,9
Lees de 262 zorgverzekering reviews van ONVZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van ONVZ

"Overzichtelijk en compleet advies!"
16 januari 2017 | Anoniem
Score:7,9
De site is overzichtelijk en handig is dat je de info kan bewaren om later weer mee verder te gaan.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Top en toch niet de duurste."
16 januari 2017 | L.C.J. van den Boom-Hendriksen
Score:8,6
Ik wist dat ONVZ een degelijke zorgverzekeraar was, maar verwachtte een hoge premie. Nu blijkt dat ik zelfs nog goedkoper uit ben dan bij mijn vorige verzekeraar. Geweldig!
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"het contact en de informatie was een goede ervaring"
15 januari 2017 | J.M. Hendriks-Kamp
Score:7,0
de verzekering heeft een echte restitutie polis en ik ga er van uit dat daar geen verandering in komt
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 262 zorgverzekering reviews van ONVZ

Laatste forumberichten over ONVZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Acceptatie

26-11-2014

Dat hangt van de vragen af die gesteld worden. Die kunt u via de website bekijken. https://web.onvz.nl/aanvraag  Lees verder

Buitenland

01-12-2013

Volgens de polisvoorwaarden heeft ONVZ gelijk, tenzij het om spoedeisende hulp ging ( zorg die niet kon wachten tot u weer in NL was). Maar zij moeten wel aantonen dat dit in NL niet gebruikelijk is, en als de gedeclareerde  Lees verder

Acceptatie

01-12-2013

De theorie is dat u zo'n hoog pakket had moeten afsluiten vóórdat u het nodig had.  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Door het jaar heen andere zorgverzekering afsluiten, kan dat?

19-07-2017

Iedereen weet inmiddels wel dat je van zorgverzekeraar kunt wisselen in de maanden november, december en januari. Toch sluit Independer door het jaar heen ook nog eens bijna 20.000 zorgverzekeringen af. Hoe dat kan, leggen we je graag uit. 18-jarigen Zodra je Lees verder

Borstkankermiddel Palbociclib en nieuwe depressietherapie in basisverzekering

14-07-2017

Per 1 augustus wordt Palbociclib vergoed uit de basisverzekering. Dit geneesmiddel gebruiken vrouwen die behandeld worden voor hormoongevoelige borstkanker. Eerder al berichten wij dat minister Schippers onderhandelde over de prijs, en dat heeft uiteindelijk tot een prijsverlaging geleid. Daarom heeft Lees verder

“Zorgverzekeraar kan zich met pro-actieve dienstverlening meer onderscheiden”

13-07-2017

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onderzoek gedaan naar mogelijkheden waarop zorgverzekeraars zich van elkaar kunnen onderscheiden. De conclusie is dat concurreren erg lastig is in de zorgverzekeringsmarkt. Ook zijn er weinig mogelijkheden voor vernieuwing. Dat komt vooral door Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar ONVZ.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van ONVZ verwachten?

Zodra ONVZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan ONVZ. Ook alle declaraties dien je in bij ONVZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van ONVZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.