Zorgverzekering
ONVZ

ONVZ is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die zich uitsluitend richt op het gebied van zorgverzekeringen. ONVZ is een onderlinge waarborgmaatschappij en handelt daarmee zonder winstoogmerk. Met circa 450.000 verzekerden is ONVZ een middelgrote zorgverzekeraar. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van ONVZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van ONVZ. Als ONVZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die ONVZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van ONVZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 71% beveelt ONVZ aan.

ONVZ scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 273 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 209 klanten ook nog een toelichting gegeven over ONVZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij ONVZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

273 reviews
Zeer goed
143
Goed
104
Matig
16
Slecht
7
Zeer slecht
3
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,9
Lees de 273 zorgverzekering reviews van ONVZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van ONVZ

"Minder dan verwacht"
08 december 2017 | Anoniem
Score:6,6
Mogelijk omdat ik afgelopen jaren veel goede ervaringen met verzekeringen gehad heb, of doordat eigen risico steeds duurder word. Al met al heb ik voor deze verzekering en aanvullende verzekering gekozen omdat ik zo rechtstreeks bij de kliniek kon declareren waar ik in behandeling was. Dat ging gelukkig wel goed. Ondanks aanvullende verzekering was de dekking veel minder dan ik had verwacht waardoor ik naast eigen risico nog honderden euro's duurder uitkwam dan geplant en verwacht. Iets wat is met minimum inkomen niet kan dragen. Was de uitkomst bij de kliniek goed verlopen zou dat alles dragelijker gemaakt hebben. Jammer genoeg was ook dat niet het geval. De extra tientjes per maand dekte dit jaar bijlange na niet de kosten. Dus heb ik spijt van mijn verzekeringskeuze en keuze in behandeling te gaan bij de kliniek. Ik kon nergens terrecht met vragen of de dekking wel voldoende zou zijn, waardoor ik met veel te hoge kosten kwam te zitten en nu financieel in moeilijkheden zit.
Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Nee (6)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"ik heb de ONVZ ervaren als eenbetrouwbare. verzekerring"
29 oktober 2017 | J.M. Hendriks-Kamp
Score:7,4
Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (4)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Een duurdere verzekering, maar is zijn geld zeker waard"
29 oktober 2017 | J.B.J. Kuijper
Score:8,7
Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (4)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 273 zorgverzekering reviews van ONVZ

Laatste forumberichten over ONVZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Buitenland

15-12-2017

Dit is niet juist. Een zorgverzekeraar dient gebruikelijke zorg te vergoeden, en daarbij is niet van belang of het gaat om zorg die in NL gebruikelijk is, maar of de zorg of de behandeling naar internationale maatstaven gebruikelijk is. Dat  Lees verder

Acceptatie

26-11-2014

Dat hangt van de vragen af die gesteld worden. Die kunt u via de website bekijken. https://web.onvz.nl/aanvraag  Lees verder

Buitenland

01-12-2013

Volgens de polisvoorwaarden heeft ONVZ gelijk, tenzij het om spoedeisende hulp ging ( zorg die niet kon wachten tot u weer in NL was). Maar zij moeten wel aantonen dat dit in NL niet gebruikelijk is, en als de gedeclareerde  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

WK-voetbal in Rusland: zorg dat jij er wél bij bent

12-06-2018

Donderdag begint, helaas zonder Oranje, het WK-voetbal in Rusland. Maar dat betekent niet dat jij er ook niet bij kunt zijn. Want ondanks ‘we’ niet zijn gekwalificeerd, zijn er volgens het AD toch ruim 11.000 kaarten aan Nederlandse voetbalfans verkocht. Lees verder

Voedselvergiftiging tijdens vakantie: hoe ben je verzekerd?

01-06-2018

Op vakantie eet en drink je meestal anders dan thuis. Vaak erg lekker, maar helaas kun je daardoor ook met een voedselinfectie of voedselvergiftiging te maken krijgen. Bijvoorbeeld doordat dat stukje vlees toch niet helemaal gaar was of je salade Lees verder

Steeds meer mensen kiezen een beter passende zorgverzekering

15-05-2018

De overstapperiode voor zorgverzekeringen zit er alweer zo’n halfjaar op. Maar onlangs heeft Vektis (een dataleverancier voor de zorg) interessante cijfers hierover bekendgemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat 61% van de mensen nog nooit is overgestapt naar een andere zorgverzekering? Zij Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar ONVZ.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van ONVZ verwachten?

Zodra ONVZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan ONVZ. Ook alle declaraties dien je in bij ONVZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van ONVZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer