Zorgverzekering
PNOzorg

PNOzorg (voorheen PNO Ziektekosten) verzorgt een collectieve ziektekostenregeling voor iedereen die werkzaam is in de bedrijfstak media. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van PNOzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van PNOzorg. Als PNOzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die PNOzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van PNOzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 83% beveelt PNOzorg aan.

PNOzorg scoort gemiddeld een 8,1. Dit is het gemiddelde uit 481 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 369 klanten ook nog een toelichting gegeven over PNOzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij PNOzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

481 reviews
Zeer goed
312
Goed
153
Matig
11
Slecht
2
Zeer slecht
3
Totaal score
8,1
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,9
Declaraties
8,3
Lees de 481 zorgverzekering reviews van PNOzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van PNOzorg

"Complete verzekering, maar informatieverstrekking kan beter"
15 januari 2017 | Maarten
Score:7,4
Ten eerste vind ik het jammer dat hij flink duurder is dan de Ditzo zorgverzekering die ik vorig jaar had die dezelfde vrije zorgkeuze bood. Helaas doet Ditzo dat dit jaar niet meer. Afsluiten was geen probleem en 't was goed doorgegeven aan PNOzorg, want een paar weken later kreeg ik mijn zorgpas. Qua verstrekking van informatie, hadden ze me wel kunnen laten weten dat ze het verzoek van Independer hadden ontvangen. Ook mis ik uitleg over waar ik mijn polis kan vinden, hoe ik online kan inloggen en hoe ik de app kan gebruiken. Ze vermelden die zaken niet eens in hun correspondentie. Het zal vast op hun website staan, maar ik vind het toch wat slordig. Tandongevallenverzekering van Independer is erg fijn. Dat geeft toch een geruster gevoel, mocht er iets met je tanden gebeuren tijdens een ongeval. Dat zijn normaal gesproken flinke kosten.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"slechte communicatie en zeer ondeskundig qua uiteindelijke uitleg"
15 januari 2017 | Anoniem
Score:3,1
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
14 januari 2017 | Anoniem
Score:8,8
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 481 zorgverzekering reviews van PNOzorg

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekeraars subsidiëren expertplatform goedkopere biologische medicijnen

12-01-2017

Dure medicijnen zorgen voor hoge zorgkosten. Als er goedkopere varianten op de markt komen, zorgt dat ervoor dat dure medicijnen voor iedereen beschikbaar komen. Initiatiefgroep Biosimilars Nederland (IBN) draagt daar als aanspreekpunt en expertplatform op het gebied van biosimilars aan Lees verder

Dit verandert er aan premies en belastingen in 2017

10-01-2017

Op 1 januari 2017 veranderen de premies voor zorgverzekeringen en belastingen ingrijpend. De Volkskrant zet de grootste veranderingen voor u op een rij. Vier soorten basisverzekeringen Dit jaar doet de combinatiepolis zijn intrede. Er zijn nu vier verschillende soorten basisverzekeringen: budget, natura, Lees verder

Zorgverzekering 2017: minder overstappers dan vorig jaar

10-01-2017

Ongeveer 1,04 miljoen verzekerden hebben in november en december van 2016 de overstap gemaakt naar een nieuwe zorgverzekeraar. Dit heeft zorginformatiecentrum Vektis gisteren bekendgemaakt. Het aantal overstappers ligt daarmee iets lager dan vorig jaar. Vektis benadrukt dat het om voorlopige cijfers Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar PNOzorg.

Wat kun je van PNOzorg verwachten?

Zodra PNOzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan PNOzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij PNOzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekeringen van PNOzorg

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van PNOzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.