Zorgverzekering
PNOzorg

PNOzorg (voorheen PNO Ziektekosten) verzorgt een collectieve ziektekostenregeling voor iedereen die werkzaam is in de bedrijfstak media. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van PNOzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van PNOzorg. Als PNOzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die PNOzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van PNOzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 82% beveelt PNOzorg aan.

PNOzorg scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 482 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 370 klanten ook nog een toelichting gegeven over PNOzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij PNOzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

482 reviews
Zeer goed
312
Goed
154
Matig
11
Slecht
2
Zeer slecht
3
Totaal score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,9
Declaraties
8,3
Lees de 482 zorgverzekering reviews van PNOzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van PNOzorg

"graag meer info over zorg in buitenland"
18 januari 2017 | Anoniem
Score:6,2
Hallo, ik had graag meer en betere info ontvangen over planbare zorg in het buitenland. Daar bleek qua info heel wat aan te schorten. Eenvoudige vragen mbt spoedeisende zorg wordt wel verstrekt maar toen ik specifiekere vragen stelde bij niet-spoedeisende zorg blijkt de verstrekte info zeer gebrekking en soms zelfs incorrect. Na directe benadering van verschillende zorgverzekeraars met de specifieke vragen over planbare zorg in het buitenland bleek deze info soms haaks te staan op de gegevens die ik op de site van independer vond. Ik hoop dat jullie volgend jaar meer rekening houden met inhoudelijke info en vergelijking mbt planbare zorg in het buitenland (niet alleen Du en Be maar binnen de gehele EU).
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Complete verzekering, maar informatieverstrekking kan beter"
15 januari 2017 | Maarten
Score:7,4
Ten eerste vind ik het jammer dat hij flink duurder is dan de Ditzo zorgverzekering die ik vorig jaar had die dezelfde vrije zorgkeuze bood. Helaas doet Ditzo dat dit jaar niet meer. Afsluiten was geen probleem en 't was goed doorgegeven aan PNOzorg, want een paar weken later kreeg ik mijn zorgpas. Qua verstrekking van informatie, hadden ze me wel kunnen laten weten dat ze het verzoek van Independer hadden ontvangen. Ook mis ik uitleg over waar ik mijn polis kan vinden, hoe ik online kan inloggen en hoe ik de app kan gebruiken. Ze vermelden die zaken niet eens in hun correspondentie. Het zal vast op hun website staan, maar ik vind het toch wat slordig. Tandongevallenverzekering van Independer is erg fijn. Dat geeft toch een geruster gevoel, mocht er iets met je tanden gebeuren tijdens een ongeval. Dat zijn normaal gesproken flinke kosten.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"slechte communicatie en zeer ondeskundig qua uiteindelijke uitleg"
15 januari 2017 | Anoniem
Score:3,1
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 482 zorgverzekering reviews van PNOzorg

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Bunschotenaren wisselden het vaakst van zorgverzekeraar

24-05-2017

In de gemeente Bunschoten (Utrecht) stapten eind vorig jaar - in procenten uitgedrukt - de meeste mensen over met hun zorgverzekering. 9,7% van de inwoners wisselde daar van zorgverzekeraar. Het jaar ervoor was Zoetermeer de koploper. Van alle Nederlanders van Lees verder

Hoog eigen risico steeds populairder

19-05-2017

Het is inmiddels mei. De periode waarin mensen kunnen wisselen van zorgverzekeraar ligt alweer een tijdje achter ons. Vektis, het informatiecentrum van zorgverzekeraars, publiceerde onlangs haar jaarlijkse onderzoek over zorgverzekeringen. Een van de onderwerpen die daarin aan bod komt, is Lees verder

Zorgkosten op reis: bel je de zorg- of reisverzekeraar?

09-05-2017

Met je basisverzekering ben je ook in het buitenland verzekerd voor spoedeisende medische hulp. Maar let op; je verzekeraar betaalt niet meer dan het in Nederland geldende tarief. Ga je naar een land waar de medische kosten hoger zijn dan Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar PNOzorg.

Wat kun je van PNOzorg verwachten?

Zodra PNOzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan PNOzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij PNOzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekeringen van PNOzorg

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van PNOzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.