Reviews Salland zorgverzekeringen ZorgverzekeringZorgverzekering

Salland verzekeringen is een coöperatie en behartigt de belangen van rond de 90.000 verzekerden. 95% van de omzet wordt geïnvesteerd in de zorg. Dat kan, omdat Salland geen winstoogmerk heeft. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Salland? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Salland. Als Salland informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Salland heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Salland? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Salland zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 79% beveelt Salland zorgverzekeringen aan.

Salland zorgverzekeringen scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 3844 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2568 klanten ook nog een toelichting gegeven over Salland zorgverzekeringen door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Salland zorgverzekeringen een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 3844 reviews

2326
1384
97
24
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,7

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Erg tevreden over Independer"
16 januari 2017 | Anoniem

Ik ben erg tevreden over de manier waarop Independer de site heeft opgesteld. Erg duidelijk. Afsluiten van de verzekering erg makkelijk. Wat ik wat minder duidelijk vind, is de tandongevallenverzekering. Ik heb begrepen dat die er gratis bij komt, maar krijg ik daar dan geen polis van o.i.d.? Dat zou wat duidelijker kunnen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Independer maakt het makkelijk"
13 januari 2017 | Anoniem

Ik heb meerdere verzekeringen afgesloten bij via Independer en ben er erg tevreden mee.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,3
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
9,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"prima manier om over te stappen"
12 januari 2017 | C.S. Deurman


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Snelle mondeling gesprek gehad, prima"
12 januari 2017 | G.E.A. Meulenbroek - Belder


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,4
Afsluitproces
9,0
Klantenservice
9,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Snel, duidelijk en handig."
12 januari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Goede vriendelijke hulp, snelle overstap maken eenvoudig zelf te regelen"
07 januari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,4
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"gewoon goed"
04 januari 2017 | R.J.H. Stegeman


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Zonder problemen, duidelijk, alles ontvangen."
03 januari 2017 | B.E.M. Brouwer

Dekking staat netjes en vrij uitgebreid op independer. Voor mij was deze verzekering het voordeligste dit jaar (ik heb een aantal eisen). Na afsluiting direct bevestiging in de mail gekregen van zowel independer als salland. Na een paar dagen/ week kreeg ik de polisvoorwaarden en zorgpas per post van Salland. En vandaag is net de eerste incasso van de rekening gehaald. Tot nu toe tevreden over hoe alles loopt. Aan het eind van het jaar ga ik weer bij independer kijken wat het voordeligste en voor mij de compleetste verzekering is voor het nieuwe jaar.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"met veel moeite afgesloten."
07 december 2016 | H.J. Melse

nog geen polis van Salland ontvangen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
7,5
Afsluitproces
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Je bent nog mens bij Salland geen nr"
01 december 2015 | E. Kruit

Ik ben een ex kanker patient Gelukkig ex!! Ik heb een zwaar jaar achter de rug,maar Salland heeft het voor mij een stuk makkelijker gemaakt.Ik ben alleenstaand en ze stonden klaar om te helpen met de rekeningen,Ook gingen er deuren open .Begrip ivm mijn zeldzame vorm. Kan niet anders zeggen TOP

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (2)
Score
8,8
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

123456789258volgende1 - 10 totaal 2575


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.