Reviews Salland zorgverzekeringen ZorgverzekeringZorgverzekering

Salland verzekeringen is een coöperatie en behartigt de belangen van rond de 90.000 verzekerden. 95% van de omzet wordt geïnvesteerd in de zorg. Dat kan, omdat Salland geen winstoogmerk heeft. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Salland? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Salland. Als Salland informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Salland heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Salland? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Salland zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 80% beveelt Salland zorgverzekeringen aan.

Salland zorgverzekeringen scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 3861 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2582 klanten ook nog een toelichting gegeven over Salland zorgverzekeringen door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Salland zorgverzekeringen een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 3861 reviews

2338
1389
97
24
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,7

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Weer terug bij Salland"
06 december 2017 | Anoniem

Na 1 jaar weg te zijn geweest bij Salland weer terug,goede service en vertrouwd en goede pakketten om uit te kiezen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,5
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Ben tevreden"
06 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
7,8
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
8,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

""
06 december 2017 | N.M. Slootman

Goede complete verzekering. Declareren gaat supermarktklikken

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
7,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Goede service, snelle afhandeling, Goede prijs en kwaliteitshouding"
05 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
9,5
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Tot nu toe, prima."
03 december 2017 | M.E. Dijk

De komende tijd zal uitwijzen hoe het verder gaat, maar we hebben er wel vertrouwen in.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Zeer vlot overgezet en gratis tand ongeval verzekering toe"
01 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,4
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
9,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Super geregeld"
01 december 2017 | Anoniem

Ging allemaal heel erg gemakkelijk

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
8,5
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Zeer tevreden over alles"
30 november 2017 | N.A.A. Buitenhuis

Nog niks ervaren gaat 1 januari pas in

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"zeer teveden over klantvriendelijkheid en snelheid zorgverzekering"
29 november 2017 | Anoniem

aanbevolen ook voor andere deelnemers.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,8
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Moeilijk om vooraf te oordelen."
29 november 2017 | Anoniem

Een prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen voorafgaande aan het verzekeringsjaar is niet te doen. We hopen van harte dat Salland een juiste keuze zal zijn maar nog meer dat we de verzekering niet nodig zullen hebben. We hebben al vaker via Independer onze zorgverzekering afgesloten. Prima service, niks mis mee.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,7
Afsluitproces
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


123456789259volgende1 - 10 totaal 2589


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.