Reviews Salland zorgverzekeringen ZorgverzekeringZorgverzekering

Salland verzekeringen is een coöperatie en behartigt de belangen van rond de 90.000 verzekerden. 95% van de omzet wordt geïnvesteerd in de zorg. Dat kan, omdat Salland geen winstoogmerk heeft. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Salland? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Salland. Als Salland informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Salland heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Salland? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je Salland zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 80% beveelt Salland zorgverzekeringen aan.

Salland zorgverzekeringen scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 3900 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2604 klanten ook nog een toelichting gegeven over Salland zorgverzekeringen door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Salland zorgverzekeringen een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 3900 reviews

2368
1398
97
24
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,7

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Goede surfers"
27 februari 2018 | Anoniem

Aan de ene kant goede surft maar kwam de polis hoor ik totaal niks

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
6,7
Afsluitproces
4,0
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Puntje van aandacht voor Salland"
15 januari 2018 | A.G. Keukenmeester

Kreeg op 10 januari een factuur zorgpremie voor de periode 1-1-2018 tot 1-2-2018. Meegedeeld werd dat het bedrag rond de 28ste januari zou worden afgeschreven. Tot mijn verbazing gebeurde dit al op de 10de. Daarover gebeld en het bleek dat de afschrijving op de 28ste de premie voor februari zou zijn. De premie januari was met een extra run onmiddellijk geincasseerd. Bij Salland aangegeven dat ik dit zeer onzorgvuldig vind. De medewerker was het daarmee eens maar toch.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
9,5
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Makkelijk & Compleet"
15 januari 2018 | Jan-Willem Frederik

Voor iemand die duidelijk een overzicht wil en gemakkelijk wil kunnen handelen, go for it! De tandongeval verzekering is de kers op de taart. Verdiep u echter wel in de organisaties achter de aanbieders, meet wat u specifiek nodig hebt en speel op veilig!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,4
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Goede service en gemakkelijk"
14 januari 2018 | Anoniem

Is onafhankelijk je kan zelf keuze bepalen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Goede hulp"
14 januari 2018 | Anoniem

Door het overzichtelijk vragensysteem naar mijn verwachtingen en wensen tav van mijn zorgverzekering kon ik snel een (hopelijk) juiste beslissing maken.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"duidelijk, snel, zo geregeld."
14 januari 2018 | Anoniem

duidelijk, snel, zo geregeld!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,7
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Overstappen? Het is zo geregeld met Independer"
13 januari 2018 | A.A.M. Vreman

Soms zie je spreekwoordelijk "de bomen door het bos niet meer" als je wilt overstappen naar een andere zorg-/auto- of woonverzekering. Of je wilt wisselen van energieleverancier, ook zo'n drama. Gelukkig is er Independer die voor je "het kaf van koren" scheidt. Duidelijk, overzichtelijk, bij vragen te woord gestaan door vriendelijk en deskundig personeel en een prima overstapservice. Overstappen was nog nooit zo gemakkelijk.....

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Overstappen zorgverzekering"
13 januari 2018 | Anoniem

Dit jaar voor het eerst overgestapt. Jaren bij de FBTO, hoorde wat mij betreft altijd bij de goede en goedkoopste zorgverzekeraars. Dit jaar ging de premie weer omhoog en daarom op Independer gezocht. Daar kwam Salland verzekering eruit als beste deal. Online geregeld en het was binnen de kortste keren allemaal netjes geregeld. Tijdige informatie, zowel van Independer als Salland en inclusief de gratis tand ongevallen verzekering van Independer, die bij FBTO apart betaald moet worden. Oude verzekering netjes opgezegd. Al met al een maandelijkse besparing van 5,50 euro per verzekerde. Kortom goede deal en prima geregeld.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"Onervaren"
13 januari 2018 | Anoniem

Ik kan niet op een termijn van 1 maand zeggen of het me bevalt DUS geen oordeel !

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,2
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


"inboedel verzekering en zorg verzekering"
12 januari 2018 | H.G. van der Veen

tot nu toe zeer goed behandeld alles goed doorgegeven

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,7
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Salland zorgverzekeringen zorgverzekering polis.


123456789262volgende1 - 10 totaal 2611


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.