Zorgverzekering
Studenten Goed Verzekerd

Informatie zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd

Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd? Hieronder vind je handige informatie over Studenten Goed Verzekerd die we voor jou verzameld hebben.

Reviews


Reviews: 59% beveelt Studenten Goed Verzekerd aan.

Studenten Goed Verzekerd scoort gemiddeld een 7,4. Dit is het gemiddelde uit 173 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 101 klanten ook nog een toelichting gegeven over Studenten Goed Verzekerd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Studenten Goed Verzekerd een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

173 reviews
Zeer goed
61
Goed
99
Matig
10
Slecht
1
Zeer slecht
2
Totaal score
7,4
Afsluitproces
7,4
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,2
Declaraties
7,3
Lees de 173 zorgverzekering reviews van Studenten Goed Verzekerd

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd

"Goede prijs"
29 januari 2017 | Anoniem
Score:7,2
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"20 januari, nog niets gehoord"
20 januari 2017 | Anoniem
Score:6,5
Ik heb nog helemaal niets gehoord van deze verzekering en aangezien februari nadert begint het wel een beetje eng te worden nu.. verder kan ik nog niets erover zeggen, aangezien ik nog niks heb ontvangen (ook geen zorgpas oid)
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Goede vergelijking"
20 januari 2017 | Anoniem
Score:7,2
Ik vind het zelf erg prettig om elk jaar weer bij independer te kijken welke zorgverzekering het beste op mijn wensen aansluit. Je kunt zelf aanvinken waar je op wilt zoeken en hoe je het aanbod wilt sorteren. Dit geeft een goed overzicht en het is dus makkelijk kiezen. Verder kon ik alle informatie makkelijk vinden die ik nodig had om te beslissen bij welke zorgverzekeraar ik graag verzekerd wil zijn.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 173 zorgverzekering reviews van Studenten Goed Verzekerd

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Wisselen van zorgverzekering: dit kiezen onze klanten

27-03-2017

Eind 2016 was het weer tijd om zorgverzekeringen te vergelijken en eventueel over te stappen naar een andere verzekeraar. Een periode waarin veel mensen onze website gebruikten om deze keuze gemakkelijker te maken. En dat heeft leuke weetjes opgeleverd die Lees verder

Zo voorkom je eigen bijdrage voor zorg

23-03-2017

Je denkt dat je goed verzekerd bent en toch moet je een deel van de zorg zelf betalen. Voor veel mensen vast een herkenbare ervaring. Dat zorg uit de basisverzekering van je eigen risico afgaat, weten veel mensen wel. Maar Lees verder

Verkiezingen 2017: collectieve verzekeringen behouden of niet?

12-03-2017

Via collectieve zorgverzekeringen kunnen consumenten korting krijgen op hun premie. Ook kunnen ze andere, betere voorwaarden krijgen dan andere verzekerden. Bijvoorbeeld als ze via hun werkgever of de gemeente een collectieve verzekering kunnen afsluiten. Het bestaan van collectieve zorgverzekeringen roept Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Studenten Goed Verzekerd.

Wat kun je van Studenten Goed Verzekerd verwachten?

Zodra Studenten Goed Verzekerd jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Studenten Goed Verzekerd. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Studenten Goed Verzekerd.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.