Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 39% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,1. Dit is het gemiddelde uit 84 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 62 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

84 reviews
Zeer goed
20
Goed
50
Matig
12
Slecht
1
Zeer slecht
1
Totaal score
7,1
Afsluitproces
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Klantenservice
7,2
Declaraties
7,1
Lees de 84 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

"makkelijk en snel afgesloten"
25 augustus 2015 | H.J.M. Bouwman
Score:8,2
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Lekker duidelijk"
29 juli 2015 | Anoniem
Score:7,9
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"duidelijk en makelijk"
18 mei 2015 | J.T.J. Lagerwaard
Score:8,0
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 84 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Thuiswonende ouderen gaan niet naar de tandarts

02-10-2015

Steeds meer ouderen die thuis wonen gaan niet meer naar de tandarts. Dit zegt de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) in een persbericht afgelopen week. Volgens de ANT krijgen deze ouderen hierdoor niet de mondzorg die ze nodig hebben. Slechte mondzorg Vorig jaar Lees verder

Besparen op je zorgverzekering? 5 tips van Independer

02-10-2015

Je zorgverzekering wordt ieder jaar duurder. Hoe kan jij er voor zorgen dat het wel betaalbaar blijft? Wij zetten de beste tips voor je op een rij. Hieronder vind je al vast vijf tips. De komende tien weken plaatsen we Lees verder

Helft patiënten (bijna) slachtoffer medische misser

01-10-2015

Bijna de helft van de patiënten heeft meegemaakt dat het misging óf bijna is misgegaan in een ziekenhuis, zorginstelling of bij de huisarts. Dat blijkt uit onderzoek van de patiëntenfederatie NPCF. Slechte communicatie Bij 45% van de 10.000 ondervraagde patiënten ging het Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co. Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.