Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 44% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,1. Dit is het gemiddelde uit 124 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 92 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

124 reviews
Zeer goed
32
Goed
72
Matig
16
Slecht
3
Zeer slecht
1
Totaal score
7,1
Afsluitproces
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,1
Klantenservice
7,1
Declaraties
7,3
Lees de 124 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

23 december 2015 | Anoniem
Score:7,7
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Verkeerde voorlichting door independer mey negatief gevolg"
02 december 2015 | Anoniem
Score:5,7
Door informatie die ik kreeg tijdens het gesprek over een nieuwe verzekering ben ik vele euro's aan vergoedingen misgelopen. Bij het zoeken naar een goede verzekering heb ik aangegeven dat ik een goede restitutie wilde voor mijn alternatieve geneeswijze voor Chiropractie. Uw medewerker vond een verzekering met een vergoeding van 75 euro per behandel dag. Toen ik mijn vergoeding kreeg was dit 40 euro. WANT in de kleine lettertjes stond dat deze vergoeding alleen geldt wanneer de alternatieve hulpverlener arts was van beroep. Een chiropractor is geen arts. Dus ik ben er voor vele honderden euro's ingestonken door niet deskundig advies van uw medewerker. Wij willen geen gebruik meer maken van independer
Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Alternatieve geneesmiddelen werden niet vergoed, zowel van de ayurvedische arts als natuurgenezer"
28 november 2015 | Anoniem
Score:6,3
Deze verzekering had ik afgesloten speciaal voor alternatieve geneeswijzen. De medicijnt en werden echter totaal niet vergoed en dat stond nergens geschreven en ging om aanzienlijke bedragen. Dus voel ik me toch tekort gedaan omdat ik die informatie van te voren had willen weten en niet pas achteraf.
Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 124 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Op vakantie? Zorg voor Europese zorgpas (EHIC)

26-05-2016

Ga je binnen Europa op vakantie dan is het handig om de Europese zorgpas mee te nemen. Deze wordt EHIC genoemd (European Health Insurance Card). Met deze zorgpas toon je aan dat je een zorgverzekering hebt. Buitenlandse zorgverleners weten dan dat Lees verder

Premies zorgverzekering vanaf 2017 eerder bekend

20-05-2016

Vanaf 2017 moeten zorgverzekeraars een week eerder hun premie bekendmaken. De afgelopen jaren was 19 november de uiterlijke datum, maar vanaf volgend jaar wordt dat 12 november. Vandaag heeft de ministerraad ingestemd met deze wijziging van de Zorgverzekeringswet.  Dit is goed nieuws voor overstappers, Lees verder

18-jarige laat honderden euro’s per jaar liggen op zorgverzekering

20-05-2016

Jongeren kunnen vaak honderden euro’s per jaar besparen door over te stappen als ze 18 worden. Want als je zelf een zorgverzekering afsluit ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je verzekerd blijft op de polis van een van je ouders. Word je Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co. Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.