Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 65% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1411 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 895 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1411 reviews
Zeer goed
630
Goed
675
Matig
78
Slecht
12
Zeer slecht
9
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5
Lees de 1411 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

05 november 2015 | Anoniem
Score:5,9
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Voor de duidelijkheid: de beoordeling geldt voor VGZ, niet Independer."
04 november 2015 | G. Volkers-Brammer
Score:2,7
Ik heb een speciale aanvullende verzekering afgesloten voor voetverzorging van diabetes patient 1 2 en 3. Op het declaratie-formulier staat dat ik daar niet voor verzekerd ben! Gebeld, niet bereikbaar. Brief geschreven, samen met brief van huisarts, geen antwoord. Klacht ingediend per E-mail, geen antwoord.Boze brief geschreven waarin alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd. Ik krijg brief terug, waarin op geen enkele manier inhoudelijk wordt ingegaan op mijn klacht. Bij de brief zitten 2 A4 tjes met voorwaarden. Ik heb dit besproken met een medewerkster van het diabetes centrum. Zij bevestigde dat ik de verzekering niet per maand kan opzeggen, maar alleen aan het eind van dit jaar. Ik heb dus elke maand een kleine € 20.= teveel betaald voor voetverzorging die ik niet krijg. Voor mij is VGZ een uiterst arrogante zorgverzekering, die niets doet voor zijn klanten en alleen maar incasseert. Pure oplichters dus.
Vond je deze review nuttig? Ja (35) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
""
03 november 2015 | Anoniem
Score:7,1
Ik heb over nota's van medicall, van de apotheek en van de homeopaat herhaalde malen moeten bellen voordat de weigering werd omgezet in vergoeding. Als je niet zo doortastend bent of anderstalig heb je dus pech.
Vond je deze review nuttig? Ja (23) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1411 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Vgz is Maffia

16-11-2015

Ben al jaren verzekerd bij VGZ via United Consumers. Nooit gezeik gehad tot de laatste 1,5 jaar. Ze pakken mijn maandpremie af en gebruiken die voor eigen bijdrage, ongeacht mijn codes die ik invoer bij betaling. Omdat ik ziek ben  Lees verder

VGZ heeft zeer slechte internet service

22-09-2015

Al 4 keer klantenservice gebeld over een vergoeding van medische lenzen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Echt verschrikkelijk. Telkens een ander antwoord. We zijn nu een half jaar verder en nog niets opgeschoten. Denk toch aan overstappen naar een betere dienstverlening  Lees verder

VGZ heeft zeer slechte internet service

16-09-2015

Reeds 2 maal via Roos doorgegeven over facturen. Je hoort niets. Bellen gaat niets beter. Opgevraagde facturen uit 2014 nog steeds niet ontvangen. De belastingaangifte 2014 is weg. Kosten alsnog opnemen bij de aangifte is heel lastig.  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Wat kost de tandarts in 2016?

25-11-2015

De tandartstarieven van 2016 zijn bekend. Deze blijven bijna gelijk. Voor implantaten betaal je aankomend jaar wel meer. In Nederland zijn de tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Daardoor betaal je bij elke tandarts hetzelfde. Nieuwe tarieven veel voorkomende tandartsbehandelingen Wij Lees verder

Welke zorgverzekeraars vergoeden in 2016 onbeperkt fysiotherapie?

24-11-2015

Verwacht jij in 2016 vaak naar de fysiotherapeut te gaan? Dan is het verstandig om een zorgverzekering af te sluiten die onbeperkt fysiotherapie vergoedt. Dit is bij slechts tien zorgverzekeraars mogelijk. En het merendeel daarvan heeft een medische selectie, wat Lees verder

'Kijk niet allereerst naar de prijs van de zorgverzekering'

24-11-2015

Vanaf deze week zijn alle zorgpremies bekend. Waar moet de consument die wil overstappen op letten? Moet ik vooral naar de prijs kijken? Niet doen, zegt Ruud Martens van vergelijkingssite Independer. "Het belangrijkste is: wat wil je, en welke zorg denk Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.