Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1932 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1257 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1932 reviews
Zeer goed
908
Goed
892
Matig
100
Slecht
18
Zeer slecht
14
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5
Lees de 1932 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

26 mei 2017 | N.L. James
Score:7,5
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Rompslomp"
03 maart 2017 | Anoniem
Score:6,0
Na het afsluiten pas na twee weken een brief ontvangenvan VGZ met het verzoek een uittreksel BRP op te sturen. Dit omdat ik nog niet stond ingeschreven bij een gemeente, na verblijf in het buitenland. Inmiddels ben ik wel ingeschreven en wil VGZ toch per se een uittreksel. Dit terwijl ze gewoon in het GBA kunnen zien wat ze willen weten. Na het opsturen van het uittreksel moet ik weer twee weken wachten en dan loop ik inmiddels 5 weken onverzekerd rond. Dit is erg onverantwoord.
Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (3)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Goede service van Independer maar van VGZ niks gehoord.."
25 februari 2017 | Anoniem
Score:7,7
Afsluiten bij Independer ging heel snel en makkelijk! Toen ik hem had afgesloten heb ik een sms gehad van independer dat het is voorgegeven naar VGZ. Helaas had ik van VGZ niks meer gehoord over mijn zorgverzekering. Uiteindelijk maar naar de klantenservice gebeld om te horen dat dit nog komt en dat het wel allemaal is doorgekomen!
Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (3)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1932 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Medicijnen word niet vergoed

06-01-2017

De uitspraak " de verzekeraars werken met een zogenaamd preferentiebeleid", is onjuist. Als er had gestaan: " SOMMIGE verzekeraars " dan was het wèl juist geweest.  Lees verder

Medicijnen word niet vergoed

05-01-2017

Beste meneer / mevrouw Best, Wat een vervelende sitiuatie zo, ik begrijp dat dit absoluut niet fijn is! De verzekeraars werken met een zogenoemde prefentiebeleid. Meer informatie vind u op: [url:1n3cm5uk]https://www.independer.nl/zorgverzekering/info/medicijnen/preferentiebeleid.aspx Ik raad u aan contact op te nemen met uw verzekeraar  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Meer mensen met soa in 2016: wordt soa-test vergoed uit basisverzekering?

23-06-2017

Vorig jaar zijn er meer soa’s ontdekt dan in eerdere jaren bij de soa-poli’s van de GGD. Dat komt omdat de soa-poli’s zich meer richten op risicogroepen. Mensen die vermoeden dat ze een soa hebben, kunnen zich laten testen. Dat Lees verder

Nu ook zorgverzekeringskaart voor aanvullende zorgverzekering

21-06-2017

Afgelopen november hebben de zorgverzekeraars de zorgverzekeringskaart geïntroduceerd. Op deze kaart staan de belangrijkste polisvoorwaarden van de zorgverzekeraars. Tot nu toe was de kaart alleen nog maar beschikbaar voor de basisverzekering. Zorgverzekeraars hebben nu bekendgemaakt dat ze komend najaar ook Lees verder

Meeste reisverzekeraars vergoeden eigen risico zorgverzekering

20-06-2017

Heb je in het buitenland spoedeisende hulp nodig? Dan ben je hier meestal goed voor verzekerd via je zorgverzekering. Wel krijg je te maken met het eigen risico van 385 euro. Dat betekent dat je de eerste 385 euro zelf Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.