Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 2021 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1323 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

2021 reviews
Zeer goed
947
Goed
931
Matig
108
Slecht
21
Zeer slecht
14
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5
Lees de 2021 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

"Snel de juiste informatie op je scherm"
11 december 2017 | Anoniem
Score:8,0
De snelheid waarmee je je keuze kunt maken is erg goed bij Independer. De informatie was redelijk compleet, alhoewel ik sommige specifieke zaken toch even zelf moest uitzoeken op de site van de verzekeraar zelf. Na de bestelling kreeg ik netjes een bevestigingsmail, maar daarna bleef het een beetje stil. Wellicht is een dienst á la track & trace wel de oplossing hiervoor: dat je de status van de bestelling kunt bekijken ergens.
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"snel en goed afgewerkt door Independer"
07 december 2017 | Anoniem
Score:8,0
Goed uitleg op de site duidelijk en overzichtelijk goede afhandeling na afsluiting
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"snelle service duidelijk en makkelijk om over te stappen binnen 5 min"
07 december 2017 | floor
Score:7,5
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 2021 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Zorgelijke Zorg

02-12-2017

https://yoo.rs/roodkapje/blog/ervaringen-ziektekostenverzekering-zilveren-kruis-1512225691.html?Ysid=24416  Lees verder

Zorgelijke Zorg

01-12-2017

Ik heb nog nooit zo'n slechte zorgverzekeraar gehad! Het is blijkbaar erg moeilijk voor een onderneming als VGZ een goed computerprogramma aan te schaffen. "Mijn VGZ" is niet up to date; rekeningen en betalingen zijn niet altijd te vinden. Als je via  Lees verder

Zorgelijke Zorg

01-12-2017

Beste JJM, Dat is wel een beetje teveel van het goede ja. Ik heb twee van de drie berichten verwijderd. Bedankt voor de melding!  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Psychische hulp en je zorgverzekering: wat krijg je vergoed?

12-12-2017

Depressie, eenzaamheid, angsten, rouw… als je je geestelijk minder goed voelt kun je psychische zorg krijgen. Denk aan gesprekken bij de psycholoog, medicijnen of begeleid wonen. Per 1 januari 2014 mag ook de huisarts je behandelen voor geestelijke klachten. Deze Lees verder

Chiropractie: wat vergoedt je zorgverzekering?

07-12-2017

Een bottenkraker. Zo staat de chiropractor vaak bekend. Maar waarvoor je nou precies bij de chiropractor terechtkunt? Dat weten veel mensen niet. Terwijl chiropractie je misschien wel kan helpen met die vervelende schouderblessure. Alleen de basisverzekering dekt deze kosten niet. Lees verder

Verzeker jezelf: app niet in het verkeer!

07-12-2017

Je mobiel is steeds meer een onderdeel van je dagelijkse bezigheden. We vinden het met z’n allen steeds moeilijker om onze smartphones weg te leggen. Zelfs als we aan het verkeer deelnemen. Dit blijkt uit onderzoek van het Instituut voor Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.