Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1966 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1284 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1966 reviews
Zeer goed
923
Goed
907
Matig
104
Slecht
18
Zeer slecht
14
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5
Lees de 1966 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

""
20 oktober 2017 | J.G. Janssen
Score:5,9
i.v.m. PGB hebben de medewerkers alle een andere uitleg en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd !
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Goede verzekering, persoonlijk krijg ik veel vergoed"
18 oktober 2017 | Anoniem
Score:7,6
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Zeer tevreden bij VGZ"
15 oktober 2017 | Anoniem
Score:8,2
Ik ben overgestapt naar VGZ vanwege de mogelijkheid om alternatieve geneeswijzen te verzekeren. Dit voldoet aan mijn verwachting. Bovendien zeer blij met de mogelijkheid om het eigen risico alvast vooraf in maandelijkse termijnen te voldoen. Al met al zeer tevreden, ook over het gemak van declareren en de snelheid van uitbetalen. Blij dat ik ben overgestapt!
Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1966 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Zorgelijke Zorg

19-10-2017

ik ben het volkomen eens met je. Zeker wat betreft de declaratiebetalingen. Niet of na veel heisa. Wat ik ook echt zeeerr onvoldoende vind is de site van VGZ. Geen touw aan vast te knopen. Er staat bijv. al maanden  Lees verder

Zorgelijke Zorg

19-10-2017

ik ben het volkomen eens met je. Zeker wat betreft de declaratiebetalingen. Niet of na veel heisa. Wat ik ook echt zeeerr onvoldoende vind is de site van VGZ. Geen touw aan vast te knopen. Er staat bijv. al maanden  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Op cruisevakantie? Zorg voor goede reisverzekering

20-10-2017

Er worden steeds meer Nederlanders ziek of gewond van een cruisesschip afgehaald. Dat meldt alarmcentrale Eurocross. Dit jaar zijn er tot nu toe ruim honderd patiënten van een schip gehaald. Eurocross verwacht dat er dit jaar in totaal zo'n 135 Lees verder

Regeerakkoord kabinet Rutte III: de belangrijkste plannen voor de zorg(verzekering)

10-10-2017

Na een recordformatie van meer dan 200 dagen, hebben VVD, CDA, D66 en ChristenUnie vanmiddag het regeerakkoord van kabinet Rutte III gepresenteerd. Het is een uitgebreid akkoord geworden waarin ook veel plannen staan voor de zorg en de zorgverzekering. Independer Lees verder

NZa: “Overstappen zorgverzekering loont”

06-10-2017

Het afgelopen jaar bespaarden Nederlanders in totaal 61,5 miljoen euro door over te stappen naar een andere zorgverzekering. Per verzekerde is dit gemiddeld 67 euro. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa); de Marktscan. Ook andere Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.