Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1611 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1043 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1611 reviews
Zeer goed
737
Goed
756
Matig
86
Slecht
15
Zeer slecht
10
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,5
Declaraties
7,5
Lees de 1611 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

"Goed en snel geholpen"
20 april 2016 | E.R.N.S.T. Evers
Score:7,2
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (2)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Goedkoper dan mijn werkgever aanbeveling"
19 april 2016 | J.F. Davis
Score:7,0
While another insurance provider was recommended by my employer, I found my selection through Independer cheaper!
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (2)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Duidelijk en snel een goede verzekering gevonden"
30 maart 2016 | Anoniem
Score:8,2
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (3)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1611 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Medicijnen word niet vergoed

30-04-2016

Probeer eens een andere zorgverzekeraar: ik stel voor de ONVZ of de Amersfoortse. U kunt dit jaar aan deze verzekeraars vragen of het bij hen wèl vergoed wordt. Dan stapt u in december over.  Lees verder

Medicijnen word niet vergoed

27-04-2016

Beste mensen zit met hetzelfde probleem als jullie en krijg ook de orginele Lipitor meer.In 2005 in ziekenhuis allerlei midellen op mij getest met als resultaat geen bijwerkingen met Lipitor. Medische noodzaak recept wordt geweigerd door apotheek.Omdat het middel niet  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekering: overheid gaat aantal onverzekerden terugdringen

04-05-2016

Ruim 24 duizend Nederlanders hebben geen zorgverzekering. Dit blijkt uit de verzekerdenmonitor 2015 van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het kabinet heeft nu samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten(VNG) een plan gemaakt om dit aantal terug te brengen. Plan Lees verder

In Zoetermeer 4,5 x zoveel overstappers zorgverzekering dan in Hulst

25-04-2016

Afgelopen jaar stapte in heel Nederland 6,3% van mensen over naar een andere zorgverzekeraar. Per gemeente verschilt het aantallen overstappers nogal, blijkt uit onderzoek van Vektis. In Hulst stapte eind vorig jaar 2,9% van de inwoners over, terwijl in Zoetermeer Lees verder

Verbond van Verzekeraars: geen klanten uitsluiten op basis van gegevens

22-04-2016

Verzekeraars mogen geen klanten weigeren op basis van verzamelde gegevens ('big data'). Dat zegt het Verbond van Verzekeraars. Door nieuwe technologie weten verzekeraars steeds meer over het gedrag van hun klanten.  Een voorbeeld waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van deze data, zijn Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2016 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2016 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.