Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1933 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1258 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1933 reviews
Zeer goed
908
Goed
892
Matig
101
Slecht
18
Zeer slecht
14
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5
Lees de 1933 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

"informatie over de verzekering ontbreekt"
27 juni 2017 | H. van der Hoeven
Score:5,5
Ik wil toch nog wel graag een klacht bij Independer neerleggen. Nu de eerste nota's beschikbaar zijn van de VGZ ontdek ik opeens voorwaarden welke niet zichtbaar waren via de Independer vergelijkings site. Bij Independer stond gewoon simpel: 500 europ dekking voor Tandarts kosten met Tandarts beter van VGZ. Nu kom ik er opeens achter dat die enkel geldt voor 80% van de behandelkosten. De rest, 20% moet je altijd zelf betalen. Ongeacht of je onder of boven de 500 per jaar komt. Belangrijke informatie welke totaal ontbrak in de vergelijking op Independer en welke ook niet inzichtelijk was via jullie site. Ook 500 euro orthodontie per jaar stond er op jullie site. Nu kom ik erachter dat het 500 euro voor de hele looptijd van de verzekering is. Dus blijf ik de komende 10 jaar bij VGZ dan is het TOTAAL bedrag wat ik in deze 10 jaar mag besteden aan orthodontie 500 euro! Wel een heel verschil.
Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
26 mei 2017 | N.L. James
Score:7,5
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Rompslomp"
03 maart 2017 | Anoniem
Score:6,0
Na het afsluiten pas na twee weken een brief ontvangenvan VGZ met het verzoek een uittreksel BRP op te sturen. Dit omdat ik nog niet stond ingeschreven bij een gemeente, na verblijf in het buitenland. Inmiddels ben ik wel ingeschreven en wil VGZ toch per se een uittreksel. Dit terwijl ze gewoon in het GBA kunnen zien wat ze willen weten. Na het opsturen van het uittreksel moet ik weer twee weken wachten en dan loop ik inmiddels 5 weken onverzekerd rond. Dit is erg onverantwoord.
Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (5)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1933 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Zorgelijke Zorg

15-08-2017

Bij VGZ worden momenteel heel veel fouten gemaakt. Zaken welke vergoed moeten worden vanuit de basis verzekering worden pas vergoed na aangeven van juridische steppen (1e brief advocaat). Schuld word bij de zorgverlener gelegd. Zittend vervoer wordt niet betaald ondanks goedkeuring dat de  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Door het jaar heen andere zorgverzekering afsluiten, kan dat?

19-07-2017

Iedereen weet inmiddels wel dat je van zorgverzekeraar kunt wisselen in de maanden november, december en januari. Toch sluit Independer door het jaar heen ook nog eens bijna 20.000 zorgverzekeringen af. Hoe dat kan, leggen we je graag uit. 18-jarigen Zodra je Lees verder

Borstkankermiddel Palbociclib en nieuwe depressietherapie in basisverzekering

14-07-2017

Per 1 augustus wordt Palbociclib vergoed uit de basisverzekering. Dit geneesmiddel gebruiken vrouwen die behandeld worden voor hormoongevoelige borstkanker. Eerder al berichten wij dat minister Schippers onderhandelde over de prijs, en dat heeft uiteindelijk tot een prijsverlaging geleid. Daarom heeft Lees verder

“Zorgverzekeraar kan zich met pro-actieve dienstverlening meer onderscheiden”

13-07-2017

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onderzoek gedaan naar mogelijkheden waarop zorgverzekeraars zich van elkaar kunnen onderscheiden. De conclusie is dat concurreren erg lastig is in de zorgverzekeringsmarkt. Ook zijn er weinig mogelijkheden voor vernieuwing. Dat komt vooral door Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.