Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 65% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1718 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1118 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1718 reviews
Zeer goed
780
Goed
811
Matig
99
Slecht
16
Zeer slecht
12
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,5
Declaraties
7,5
Lees de 1718 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

"Goeie service, zelfde polis maar stukken voordeliger, top!!"
10 december 2016 | R. Wijnands
Score:9,6
Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ik heb mijn polis binnen en ga zelfs nog minder betalen als wat uit de berekening van independer kwam, dus dat is altijd fijn. Voor de zelfde polis als afgelopen jaar betaal ik nu 8euro per maand minder aan premie (super). Ook mijn nieuwe zorgpas al binnen. Eventjes contact gehad met de klantenservice van vgz, vanwege dat ik in januari beval en hoe dat dan zit met mijn dochtertje bijschrijven op de polis, super snel en super vriendelijk geholpen.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"goede serviche"
09 december 2016 | Anoniem
Score:7,5
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
08 december 2016 | Anoniem
Score:8,1
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1718 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Medicijnen word niet vergoed

29-06-2016

Zorgverzekeraar brengt klant in gevaar 71 berichten • Pagina 1 van 4 • 1234 Zorgverzekeraar brengt klant in gevaar door Rondo1234 » 16 mei 2016 10:27 • • • Zorgverzekeraar VGZ weigert medicijn te vergoeden. Ben al van af 2009 hartpatiënt en gebruik daarvoor het medicijn  Lees verder

uit verzekering?

24-06-2016

Ook hier zitten we in de bijstand en als ik eerlijk ben, gaat het best goed. Maar wij roken niet, gebruiken geen drank of drugs. 3 kinderen betekent kinderbijslag en via de gemeente diverse tegemoetkomingen. Ook door de gemeente collectief  Lees verder

Medicijnen word niet vergoed

13-05-2016

Via deze weg wil ik de mensen die problemen hebben met hun zorgverzekeraar over het medicijn pfizer lipitor oproepen om gezamenlijk een klacht voor te bereiden. We hebben een medicijn dat we goed verdragen en waar we geen last van bijwerkingen  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Beugel nodig in 2017? Dit vergoedt je zorgverzekering

09-12-2016

Heb je in 2017 een beugel nodig? Dan is dat een flinke kostenpost, want je betaalt al snel meer dan tweeduizend euro. Gelukkig kun je kosten voor orthodontie meeverzekeren bij je zorgverzekering.    Geen verwijzing nodig voor orthodontist Je hebt geen verwijzing Lees verder

Ook ouderen en chronisch zieken kunnen overstappen met zorgverzekering

09-12-2016

Wisselen van zorgverzekeraar is niet alleen weggelegd voor jonge mensen die goed gezond zijn. Ook als je medicijnen gebruikt en/of een chronische aandoening hebt, kun je overstappen. Voor de basisverzekering mogen verzekeraars je niet weigeren. En voor de meeste aanvullende Lees verder

Bespaartip: eigen risico opgebruikt, haal nog snel medicijnen

08-12-2016

Heb je je eigen risico voor 2016 al helemaal gebruikt? Dan hebben we een tip voor je waarmee je geld bespaart. Alle medicijnen die je dit jaar nog bij de apotheek haalt, vergoedt je verzekeraar. Vooral handig voor mensen die Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2016 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.