Reviews VGZ ZorgverzekeringZorgverzekering

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je VGZ zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 2021 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1323 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2021 reviews

Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Snel de juiste informatie op je scherm"
11 december 2017 | Anoniem

De snelheid waarmee je je keuze kunt maken is erg goed bij Independer. De informatie was redelijk compleet, alhoewel ik sommige specifieke zaken toch even zelf moest uitzoeken op de site van de verzekeraar zelf. Na de bestelling kreeg ik netjes een bevestigingsmail, maar daarna bleef het een beetje stil. Wellicht is een dienst á la track & trace wel de oplossing hiervoor: dat je de status van de bestelling kunt bekijken ergens.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"snel en goed afgewerkt door Independer"
07 december 2017 | Anoniem

Goed uitleg op de site duidelijk en overzichtelijk goede afhandeling na afsluiting

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"snelle service duidelijk en makkelijk om over te stappen binnen 5 min"
07 december 2017 | floor


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
7,5
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Uitstekende service!"
07 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,4
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"goede informatie en snel gevonden"
05 december 2017 | Anoniem

Op zoek naar een zorgverzekering, snel gevonden, wensen ingevuld en direct een overzicht van aanbieders ontvangen. Gemakkelijk de details vergeleken en een keuze gemaakt. Alles wordt geregeld ook de opzegging. Prima.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Helder en duidelijk"
03 december 2017 | J.C. Vonk

Duidelijke uitkeg van wat wel en niet word vergoed. Heldere uitleg en omschrijvingen.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
9,2
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Probleemloos overstappen"
02 december 2017 | Anoniem

Weer snel en probleemloos overgestapt met independer !!

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Goed initiatief, maar nog geen bericht van VGZ"
02 december 2017 | Anoniem

Ik heb via jullie een bericht gehad dat we snel zullen horen of VGZ ons zal accepteren als verzekerden. Ik heb meteen na het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering via jullie, bericht gehad van mijn huidige verzekeraar, dat deze verzekering per 31 december 2017 afloopt. Van mijn nieuwe verzekeraar VGZ heb ik tot op heden niets vernomen. Dat betekent dat we nu niet weten of we met ingang van het nieuwe jaar verzekerd zijn. Ik vind dat slordig.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
6,8
Afsluitproces
6,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"mening: sluit vooral af bij INDEPENDER."
01 december 2017 | H. van der Welle

Deze verzekering is redelijk uitgebreid vergeleken bij andere verzekeringen en zeker voor deze gemiddelde prijs voor twee personen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Prima geregeld via Independer"
01 december 2017 | Anoniem

Alles goed op een rijtje, fijn om zo eenvoudig over te sluiten en 32 euro per maand te besparen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


123456789133volgende1 - 10 totaal 1330


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.