Reviews VGZ ZorgverzekeringZorgverzekering

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je VGZ zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1933 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1258 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1933 reviews

Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"informatie over de verzekering ontbreekt"
27 juni 2017 | H. van der Hoeven

Ik wil toch nog wel graag een klacht bij Independer neerleggen. Nu de eerste nota's beschikbaar zijn van de VGZ ontdek ik opeens voorwaarden welke niet zichtbaar waren via de Independer vergelijkings site. Bij Independer stond gewoon simpel: 500 europ dekking voor Tandarts kosten met Tandarts beter van VGZ. Nu kom ik er opeens achter dat die enkel geldt voor 80% van de behandelkosten. De rest, 20% moet je altijd zelf betalen. Ongeacht of je onder of boven de 500 per jaar komt. Belangrijke informatie welke totaal ontbrak in de vergelijking op Independer en welke ook niet inzichtelijk was via jullie site. Ook 500 euro orthodontie per jaar stond er op jullie site. Nu kom ik erachter dat het 500 euro voor de hele looptijd van de verzekering is. Dus blijf ik de komende 10 jaar bij VGZ dan is het TOTAAL bedrag wat ik in deze 10 jaar mag besteden aan orthodontie 500 euro! Wel een heel verschil.

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Nee (0)
Score
5,5
Afsluitproces
5,0
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Rompslomp"
03 maart 2017 | Anoniem

Na het afsluiten pas na twee weken een brief ontvangenvan VGZ met het verzoek een uittreksel BRP op te sturen. Dit omdat ik nog niet stond ingeschreven bij een gemeente, na verblijf in het buitenland. Inmiddels ben ik wel ingeschreven en wil VGZ toch per se een uittreksel. Dit terwijl ze gewoon in het GBA kunnen zien wat ze willen weten. Na het opsturen van het uittreksel moet ik weer twee weken wachten en dan loop ik inmiddels 5 weken onverzekerd rond. Dit is erg onverantwoord.

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (5)
Score
6,0
Afsluitproces
4,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
6,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Goede service van Independer maar van VGZ niks gehoord.."
25 februari 2017 | Anoniem

Afsluiten bij Independer ging heel snel en makkelijk! Toen ik hem had afgesloten heb ik een sms gehad van independer dat het is voorgegeven naar VGZ. Helaas had ik van VGZ niks meer gehoord over mijn zorgverzekering. Uiteindelijk maar naar de klantenservice gebeld om te horen dat dit nog komt en dat het wel allemaal is doorgekomen!

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (3)
Score
7,7
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Overstap snel geregeld."
25 februari 2017 | J.B. Kroezen

Op oudjaarsdag via Independer mijn overstap van ZilverenKruis naar VGZ geregeld. Ik kon goed mijn eigen wensen aangeven en vergelijken. Hierdoor voor mijzelf snel een juiste keuze kunnen maken. De overstap was snel rond, bericht vanuit jullie en ook direct vanuit VGZ. Ook vanuit ZilverenKruis snel een reactie. Zeer tevreden over de gang van zaken. Tot nu toe een tevreden klant.

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Nee (4)
Score
8,3
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Duidelijk, gemakkelijk, overzichtelijk."
05 februari 2017 | Anoniem

Nog geen bevestiging gehad van verzekering. Verzekering afgesloten 15-1-2017!

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Nog Steeds geen zorg pasje"
03 februari 2017 | E.R.N.S.T. Evers

Ik ben nu al 1 jaar aangesloten bij VGZ maar heb nog steeds geen pasje ontvangen. meerdere malen gebeld en ze zouden een pasje opsturen maar nog steeds niet ontvangen

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (1)
Score
6,4
Afsluitproces
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Duidelijke informatie, goede service"
28 januari 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"spulletje hor"
21 januari 2017 | K. van der Velden


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Independer helpt je voor de beste keuze wat bij jouw past."
20 januari 2017 | F. Özcan

Ik kan Independer aanbevelen bij iedereen. Ik ben er tevreden over.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Ik vond jullie site duidelijker dan pricewise."
18 januari 2017 | Anoniem

Dat weet iknog niet. Dat kan ik aan het eind van het jaar pas beoordelen. Ik vind het verschrikkelijk dat de overheid mensen dit ieder jaar aan doet. Alsof je van tevoren kan inschatten welke zorg je kan verwachten....

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (3)
Score
9,0
Afsluitproces
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


123456789127volgende1 - 10 totaal 1265


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.