Reviews VGZ ZorgverzekeringZorgverzekering

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je VGZ zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1965 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1283 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1965 reviews

Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Goede verzekering, persoonlijk krijg ik veel vergoed"
18 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,6
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Zeer tevreden bij VGZ"
15 oktober 2017 | Anoniem

Ik ben overgestapt naar VGZ vanwege de mogelijkheid om alternatieve geneeswijzen te verzekeren. Dit voldoet aan mijn verwachting. Bovendien zeer blij met de mogelijkheid om het eigen risico alvast vooraf in maandelijkse termijnen te voldoen. Al met al zeer tevreden, ook over het gemak van declareren en de snelheid van uitbetalen. Blij dat ik ben overgestapt!

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
8,2
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
8,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"snelle afhandeling"
15 oktober 2017 | J.P.M. Marks-Boetzkes


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,1
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Prima"
13 oktober 2017 | Anoniem

Op zich prima en gemakkelijke verzekering.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
7,6
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Declaraties
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Snelle afhandong en het is duidelijkheid"
12 oktober 2017 | Anoniem

Goed en eerlijk product

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Declaraties
7,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"VGZ een basis zorgverzekeraar"
09 oktober 2017 | J.W. Sewalt

VGZ sluit goed aan bij mijn leefsituatie en zorgbehoefte.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
7,4
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Declaraties
7,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Het betaalbeleid is verrassend en nauwelijks vooraf in te schatten"
09 oktober 2017 | H.M. Meppelder


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
5,8
Afsluitproces
5,7
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0
Declaraties
5,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

""
08 oktober 2017 | L c s Schroeten

Goed

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,2
Afsluitproces
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
7,0
Declaraties
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Zorgverzekeringen over algemeen te duur"
08 oktober 2017 | Anoniem

Deze verzekering doe had wordt gestopt en ga komend jaar wederom op zoek naar de goedkoopste verzekering.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
6,0
Afsluitproces
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
5,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

"Veel beloven, weinig geven doet de verzekerde in onzekerheid leven!"
07 oktober 2017 | G. Kelkes-Vermaat

Mijn vorige verzekering is verkocht aan VGZ. De eerste maanden veel contact gehad over reiskosten vergoeding, die ik bij de vorige verzekering wel kreeg en zij hadden de zelfde voorwaarden beloofd! Na veel gebel en geschrijf is mij beloofd dat ik aan het einde van het jaar mijn reiskosten naar het ziekenhuis kan declareren en het dan vergoed krijg. Ze wilden het niet op papier zetten. Ik ben benieuwd!!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
5,1
Afsluitproces
4,0
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0
Klantenservice
5,3
Declaraties
5,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de zorgverzekering.

123456789130volgende1 - 10 totaal 1291


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.