Reviews VGZ ZorgverzekeringZorgverzekering

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.


Stel je vraag over je VGZ zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 2104 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1367 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2104 reviews

1007
949
111
22
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Janet is geweldig!"
31 januari 2018 | Anoniem

Ik ben uitstekend geholpen door Janet! Geduldig, humorvol en precies is zij met mij door de diverse opties gelopen, zelfs tot na haar werktijd. Voor alle moeilijke en zenuwachtige klanten zou ik haar ten zeerste aanbevelen!

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
9,3
Afsluitproces
9,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


""
30 januari 2018 | Anoniem

Correcte, snelle en duidelijke afhandeling. Zelfs op de laatste dag van het jaar.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Hoge tandartsverzekering. Waarvoor?"
25 januari 2018 | E.H. Strobel

Worstel nog met de gedachte dat wanneer je meldt ( bij VGZ) dat er een tandtechnische behandeling volgt binnen een periode van 2 jaar je dus geweigerd wordt voor de hoogste tandartsverzekering bij VGZ. Waar is die hoge verzekering dan voor nodig?

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,5
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"dubbele aanvraag goed afgehandeld"
19 januari 2018 | Anoniem

Via independer had ik een zorgverzekering aangevraagd, maar op de laatste dag van het oude jaar besloot ik toch een andere maatschappij te kiezen, wederom via independer. Omdat ik nu 2 aanvragen had lopen, stond de 2e in de hold. Hierover ben ik geïnformeerd en vervolgens heeft een medewerker alles netjes afgehandeld zodat ik bij maatschappij 2 terecht kon. Ik hoefde niet meerdere telefoontjes te plegen en afspraken werden nagekomen. Dankjewel!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
9,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"goede service snelle handelingen"
19 januari 2018 | P.A.C. van de Ven

ik ben op het laatste moment toch nog gaan kijken om over te stappen. Het was zo gebeurt. Je geeft in wat je wilt en via independer krijg je meerdere mogelijkheden te zien. Ik had snel beslist en ben overgestapt en ben nu nog goedkoper uit dan voorheen terwijl ik nu meer vergoedingen heb afgesloten.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,3
Afsluitproces
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"goede service en sneller"
17 januari 2018 | Anoniem

ik kan dit product aanbevelen omdat duidelijk en sneller is en krijg nog korting

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
Afsluitproces
10,0
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Top"
16 januari 2018 | M.M. Boom

Erg vriendelijk geholpen, ik denk dat ze het wel mega druk hadden maar niets van gemerkt in het gesprek

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"vlotte informatie"
15 januari 2018 | Anoniem

snel en duidelijke info

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,1
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Langzame service"
15 januari 2018 | Anoniem

Na 15 dagen nog steeds niets ontvangen over mijn nieuwe zorgverzekering. Ik heb de volledige polisvoorwaarde nog niet ontvangen en dat terwijl ik maar tot het einde van de maand heb als ik eventueel nog wil wijzigen. Erg langzame afwikkeling van service, weet niet of dit door VGZ of door independer komt.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
4,3
Afsluitproces
3,5
Prijs-kwaliteitverhouding
5,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


"Top aanbieding via Independer!"
15 januari 2018 | E.R.P.D. Mahakena

Duidelijke en prettige website met goede vergelijkingsmogelijkheden. De extra korting van Independer is ook top en zorgde ervoor dat ik zelfs een lagere maandpremie had dan vorig jaar

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,8
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de VGZ zorgverzekering polis.


123456789138volgende1 - 10 totaal 1374


logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.